12 Haziran 2022, Pazar 09:11:27

HAVAÇAD Derneği kuruldu

Havacılık sektöründe mesleki uzmanlıkların elde edilerek yetkinliklerin belirlenmesi ile sektöre proje üretmek amacıyla HAVAÇAD Derneği kuruldu.
  • Dernekleşmek önemli tüm havacılık idari hizmtler çalışanlarına hayırlı olsun ilk fırsatta üye olarak destek vereceğim.
  • Neden kuruldu? Kimler hangi tecrübe ile kurdu? Ne işe yarayacak?
  • Neci bu dernek itfaiyecimi.ne işe yarayacak üye olabilirmiyiz kimler olacak.
  • Kuruldu ve kurucu başkanı müdürlük koltuğunu kaptı. Şimdi sıra diğer kurucularında. Amacın memur hakları olmadığı, koltuk olduğu kurulur kurulmaz anlaşıldı.
  • Gereksiz işe yaramayan dernek kurma mantığında anca Türkiye de var...ne oluyor dernek kurunca hangi soruna çare oluyor merak ediyorum ...
  • Teoman Tosun denen her girdiği şirketi iflas ettirmiş olan kişiyi başkanınız yapın. Hem boş işlerle uğraşır, hem de siz birilerine zaman geçirtmekten başka bir işe yaramayacak olan kurduğunuz muhteşem ( ! ) şirketinize Teoman'ı kazandırmış olursunuz.
Havacılık sektöründe mesleki uzmanlıkların elde edilerek yetkinliklerin belirlenmesi ile sektöre proje üretmek amacıyla HAVAÇAD Derneği kuruldu.

Misyonunu Sivil Havacılık sektöründe; mesleki uzmanlıklarını kazanmış, yetkinlikleri belirlenmiş uzman personeller ile sektöre nitelikli işgücü kazandırmak, bilim ve
teknolojinin tüm imkânları ile sektörünün işletme hizmetlerinde uçuş, can ve yer emniyeti açısından gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacak ulusal ve uluslararası her türlü çalışma, araştırma ve faaliyetlerde bulunarak, projeler hazırlayıp ilgili kurumlara sunmak olarak ifade eden HAVAÇAD'ın ( Havacılık İşletme Hizmetleri ve İdari Çalışanlar Derneği ) Genel Başkanı da Salih Çetin oldu.

Derneğin kurucu sayısı 12 olarak açıklanırken 50 havalimanında faaliyet göstermesi planlanıyor.
HAVAÇAD Derneği kuruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

caner ~ 2 yıl önce
Dernekleşmek önemli tüm havacılık idari hizmtler çalışanlarına hayırlı olsun ilk fırsatta üye olarak destek vereceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ki bu ~ 2 yıl önce
Neden kuruldu? Kimler hangi tecrübe ile kurdu? Ne işe yarayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 2 yıl önce
Kimin hakkını nasıl savunacaksınız acaba merakla bekliyoruz..!!
Fo arif ~ 2 yıl önce
Neci bu dernek itfaiyecimi.ne işe yarayacak üye olabilirmiyiz kimler olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 2 yıl önce
Kuruldu ve kurucu başkanı müdürlük koltuğunu kaptı. Şimdi sıra diğer kurucularında. Amacın memur hakları olmadığı, koltuk olduğu kurulur kurulmaz anlaşıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dernekler ~ 2 yıl önce
Gereksiz işe yaramayan dernek kurma mantığında anca Türkiye de var...ne oluyor dernek kurunca hangi soruna çare oluyor merak ediyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besim ~ 2 yıl önce
Ne dernek ve vakıf ne sendika ne de bilimum sivil toplum kuruluşları… bu şartlarda hiçbiri hak hukuk savunamaz, hamdolsun.
B-52 ~ 2 yıl önce
Teoman Tosun denen her girdiği şirketi iflas ettirmiş olan kişiyi başkanınız yapın. Hem boş işlerle uğraşır, hem de siz birilerine zaman geçirtmekten başka bir işe yaramayacak olan kurduğunuz muhteşem ( ! ) şirketinize Teoman'ı kazandırmış olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000