16 Ağustos 2010, Pazartesi 08:39:05

Havaalanının isim tartışması alevleniyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz 19 Haziran’da açılışı yapılan Balıkesir Körfez Havaalanı’nda isim tartışması bitmedi. Bazı yerel Edremit gazetelerinde havaalanın adının Edremit olması yönünde haberler çıkması Belediye Başkanı Fikret Akova’yı kızdırdı.
  • Sözlerim hem Edremit Bld. Bşk. Tuncay Kılıç'a hem de Burhaniye Bld. Bşk. Fikret Akova'yadır. Ey Başkanlar! Bırakın havaalanının isminin ne olacağını, önce havaalanına gelen yolcuya adam gibi hizmet verin. Havaalanına doğru dürüst ulaşım yok, rezillik diz boyu. 4 km. mesafedeki Edremit'e gitmek için taksiciler fahiş fiyatlar (50 TL) istiyor. Yoldan geçen minibüsler durak yok bahanesiyle durmuyorlar. Edremit'e çalışan dolmuş taksiler -haklı olarak- ancak bagajınız yoksa alıyorlar. İnsanlar havaalanına ulaşmak için rezil oluyor, resmen sömürülüyorlar. Önce insanların havaalanına ulaşımını sağlayın ondan sonra havaalanına isim bulursunuz.
  • tipik chp zihniyeti; havaalanının adını kaz dağları koymaya kalksan olmaz madra dağı olsun der bunlar. sen yıllardır burhaniye için ne yaptın ki? edremit aldı başını gitti gelişti burhaniye hala kocaman bir köy. ama merak etmeyin olası bir chp iktidarında kılıçdaroğlu o zamana kadar havuzlu villasını satamassa havaalanının adıda burhaiye havaalanı olur
  • bu adama bundan 4 yıl önce" bu boş işleri bırak.gitte belediye hizmetlerini yap"diye uyardıydım.amıca hala koyduğum yerde hiç bir şey değişmemiş.anlamadığım ise bir iş yapmayan bu adamların hala koltuğunu koruyabilmesi.
  • Kazdağları aslında güzel bir öneri. Bölgeyi de tam yansıtıyor.
  • Bence kimsenin degi olmasin ve onun yerine Havran Seyit Onbasi International koysunlar. Hem tarihi manasi olur hem kimse üzülmez. Diger alternatif isim: 1. Akcay Sarikiz International 2. Kazdaglari Uluslararasi Havalimani 3.Canakkale-Izmir Speedway Airport :):):)
  • Büyük bölümü Burhaniye sınırları içinde mi kalıyor? Yapma Başkan Allahaşkına. Büyük bölümü sizin sınırlarınızda kalsaydı çoktan adını değiştirmek için uğraşırdınız.

Burhaniye Belediyespor'un belediye meclis salonunda yapılan olağanüstü kongresinde konuşan başkan Fikret Akova, kimsenin havaalanının adını değiştirmeye kalkmamasını istedi.

Bu tür haberlere tepki gösterilmesini isteyen başkan Akova, “Havaalanın pistinin büyük bölümü Burhaniye Belediyesi'nin mücavir alanında yer almaktadır. Havaalanının adı devlet tarafından konmuştur. Kimsenin bunu kaşımaması gerekir. Havaalanını adı rahmetli Melih Pabuççuoğlu’nun da katıldığı bir toplantıda 1995 yılında belirlenmiştir. Şu anda adı Balıkesir Körfez Havaalanı’nıdır. Bunun değiştirilmesine kesinlikle karşıyız” dedi.

 

Havaalanının isim tartışması alevleniyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sözlerim hem Edremit Bld. Bşk. Tuncay Kılıç'a hem de Burhaniye Bld. Bşk. Fikret Akova'yadır. Ey Başkanlar! Bırakın havaalanının isminin ne olacağını, önce havaalanına gelen yolcuya adam gibi hizmet verin. Havaalanına doğru dürüst ulaşım yok, rezillik diz boyu. 4 km. mesafedeki Edremit'e gitmek için taksiciler fahiş fiyatlar (50 TL) istiyor. Yoldan geçen minibüsler durak yok bahanesiyle durmuyorlar. Edremit'e çalışan dolmuş taksiler -haklı olarak- ancak bagajınız yoksa alıyorlar. İnsanlar havaalanına ulaşmak için rezil oluyor, resmen sömürülüyorlar. Önce insanların havaalanına ulaşımını sağlayın ondan sonra havaalanına isim bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tipik chp zihniyeti; havaalanının adını kaz dağları koymaya kalksan olmaz madra dağı olsun der bunlar. sen yıllardır burhaniye için ne yaptın ki? edremit aldı başını gitti gelişti burhaniye hala kocaman bir köy. ama merak etmeyin olası bir chp iktidarında kılıçdaroğlu o zamana kadar havuzlu villasını satamassa havaalanının adıda burhaiye havaalanı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu adama bundan 4 yıl önce" bu boş işleri bırak.gitte belediye hizmetlerini yap"diye uyardıydım.amıca hala koyduğum yerde hiç bir şey değişmemiş.anlamadığım ise bir iş yapmayan bu adamların hala koltuğunu koruyabilmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kazdağları aslında güzel bir öneri. Bölgeyi de tam yansıtıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence kimsenin degi olmasin ve onun yerine Havran Seyit Onbasi International koysunlar. Hem tarihi manasi olur hem kimse üzülmez. Diger alternatif isim: 1. Akcay Sarikiz International 2. Kazdaglari Uluslararasi Havalimani 3.Canakkale-Izmir Speedway Airport :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Büyük bölümü Burhaniye sınırları içinde mi kalıyor? Yapma Başkan Allahaşkına. Büyük bölümü sizin sınırlarınızda kalsaydı çoktan adını değiştirmek için uğraşırdınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000