12 Şubat 2011, Cumartesi 08:09:15

HAVAALANINDAKİ TESİSLERİ GENİŞLETİYORLAR

DHL Express uluslararası hizmet ağını geliştirmek için yaptığı 22.5 milyon $ yatırımı ile ABD'ye gönderiler daha hızlı gidecek.

DHL Express, müşterilerin taleplerini daha iyi karşılayabilmek için Cincinnati /Kuzey Kentucky Havaalanı'ndaki hava operasyon merkezi tesislerini genişletmek üzere 22.5 milyon Amerikan Doları yatırım yapıyor.

DHL Express, CVG Havaalanı'ndaki hava operasyon merkezini büyütmek üzere 19 dönümlük arazi arazi kiralayarak dokuz yeni uçak kapısı inşa edecek. Mart 2011'de başlayacak bu genişleme ile birlikte Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarına Amerika Birleşik Devletleri'ni bağlayacak dokuz ek geniş gövdeli uçaklar için park yeri sağlanacak. Ayrıca tüm yeni uçak kapıları, daha verimli yakıt kullanımı ve kapılardaki buzlanma potansiyeli için hidrant jet sistemi içerecek. İnşaat Eylül 2011 boyunca devam edecek.

ABD'ye giren DHL gönderi hacminin %90'ı CVG hava operasyon merkezine geliyor. DHL Express, Cincinnati hava operasyon merkezindeki operasyonlarını artırmak üzere donanımın zenginleştirilmesi ve çeşitli tesis geliştirmeleri için toplam 40 milyon $ yatırım yaptı.

 

HAVAALANINDAKİ TESİSLERİ GENİŞLETİYORLAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000