02 Mart 2009, Pazartesi 08:40:10

Havaalanındaki araçlar kaderlerine terk ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik ve mali kriz sonunda dünyanın sayılı iş merkezleri arasına girme iddiasındaki Dubai’ye de ulaştı.
  • Zengin bir ülke amma,hersey sunni,dogal ortam orada neki?Deniz ve kum;baska beton yigini bloklar.Istanbul'u da ona bezeten sözüm ona cevreci dogaci Mimar ve Profösörler toplulugu,en azindan,bir kere Camlica tepesinden daha akillisi Helikopter ile sehrin üzerinde bir bilim ve doga seveni olarak bakarlarsa,ATASEHIR'le Umraniye arasindaki o boslugu neden AGACLANDIRMADIKLARINDAN belki utanirlar.Hele Cekmeköy ile Umraniye arasindaki elle dikilen Cam ormanlarini yok etmege hazirlanmislar bile,yeni yerlesimleri bu cam ormanlarinin nerede ise icine almislar.Oralara yerlesmis ve yerlesecek olanlarin hicmi gezinmek icin ve cocuklarini kosturmak icin dogaya ihtiyaclari yok.100 M2 gecmeyen yerleri 2 oturakla Park Yaptik diye ÖGÜNEN BELEDIYELERE ÖNERI
  • helal olsun iett'ye. bide kötülersiniz. adamlar 145 nolu hattı taaa dubai ye kadar uzatmışlar. heyoo. avcılar-dubai arası 87 dk. :):):)
  • dubai'de trafik de bayağı yoğunmuş..

Dubai Havaalanı’nın otoparkındaki araç sayısı gün geçtikçe artıyor. Kriz nedeniyle işsiz kalan yabancılar, ülkeyi terk etmek üzere geldikleri havaalanında otomobillerini de kaderlerine terk ediyor. Hergün onlarca araç, oto çekicilere yüklenerek belediye otoparkına çekiliyor. New York Times’ın haberinde, kriz döneminde sadece belediyeye bağlı oto çekicilerinin işinin artmadığı,  Dubai’deki nakliyat firmalarının da bugünlerde hayli yoğun çalıştığı belirtiliyor.

Havaalanındaki araçlar kaderlerine terk ediliyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Zengin bir ülke amma,hersey sunni,dogal ortam orada neki?Deniz ve kum;baska beton yigini bloklar.Istanbul'u da ona bezeten sözüm ona cevreci dogaci Mimar ve Profösörler toplulugu,en azindan,bir kere Camlica tepesinden daha akillisi Helikopter ile sehrin üzerinde bir bilim ve doga seveni olarak bakarlarsa,ATASEHIR'le Umraniye arasindaki o boslugu neden AGACLANDIRMADIKLARINDAN belki utanirlar.Hele Cekmeköy ile Umraniye arasindaki elle dikilen Cam ormanlarini yok etmege hazirlanmislar bile,yeni yerlesimleri bu cam ormanlarinin nerede ise icine almislar.Oralara yerlesmis ve yerlesecek olanlarin hicmi gezinmek icin ve cocuklarini kosturmak icin dogaya ihtiyaclari yok.100 M2 gecmeyen yerleri 2 oturakla Park Yaptik diye ÖGÜNEN BELEDIYELERE ÖNERI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
helal olsun iett'ye. bide kötülersiniz. adamlar 145 nolu hattı taaa dubai ye kadar uzatmışlar. heyoo. avcılar-dubai arası 87 dk. :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dubai'de trafik de bayağı yoğunmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000