15 Ağustos 2011, Pazartesi 17:35:40

HAVAALANINDA UYKUSUZLUĞA SON!

Havaalanlarında, uçuş saatini beklerken koltuklarda uyuyakalanlara sık rastlanır. Rusya'nın başkenti Moskova'da bir havaalanında, yolcuların içinde dinlenebilecekleri "uyku kutusu" görücüye çıktı...
  • Farklı amaçlar içinde kullanılabilir , insanoğlu bu beklenir.Güzel bir düşünce , mülteci kampını andıran görüntülerden kurtulmuş oluruz.
  • o ne la öyle tabut gibi. insan zaten daralıyor havalimanında sıkıs tıkış
Aktarmalı uçuşlarda ya da rötar söz konusu olduğunda havaalanlarında saatlerce beklemek zorunda kalan yolcular için "uyku kutusu" hizmete girmeye hazır...
 
Japonya'daki "Kapsül oteli" akla getirse de, uyku kutusu çok daha geniş ve ferah. Moskova'daki bir havaalanında tanıtıma sunulan uyku kutusu, iki buçuk metre uzunluğunda ve bir metre 60 santimetre genişliğinde.Yüksekliği ise üç metre.
 
Kalanın, içeride rahatlıkla hareket etmesine olanak sağlayan uyku kutusunda ranza şeklinde iki yatak bulunuyor. Burada uyunabileceği gibi, kimseye görünmeden rahat bir şekilde vakit de geçirebilir.
 
Moskova'daki bir mimarlık bürosunca tasarlanan uyku kutusu hem internette hem de görücüye çıkarıldığı havaalanında ilgi odağı haline geldi.
 
Fiyatının makul olması halinde, uyku kutusuna talebin yoğun olacağı tahmin ediliyor.
 
Tasarımcılar, gelecekte uyku kutusunu daha da geliştirme niyetinde... İçinde televizyon, bilgisayar ve uçuş bilgilerini gösteren bir ekranın bulunduğu uyku kutularının tasarlanması planlanıyor.

(veteknoloji)
 
HAVAALANINDA UYKUSUZLUĞA SON!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Farklı amaçlar içinde kullanılabilir , insanoğlu bu beklenir.Güzel bir düşünce , mülteci kampını andıran görüntülerden kurtulmuş oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o ne la öyle tabut gibi. insan zaten daralıyor havalimanında sıkıs tıkış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000