09 Şubat 2010, Salı 16:45:17

Havaalanında grev şoku!

Almanya'nın Bayern Eyaleti'ndeki havalimanları 1 günlük uyarı grevi ile sarsıldı. Zam talep eden çalışanlar işvereni 1 günlük grev ile uyardı, 25 uçuş iptal oldu.
  • THY yönetimi orda olsa heee atarım sizi işteeeeeen hıııı cööööö yapardı tebrik ediyorum emekçi dediğin böyle olur bizimkiler koyun koyuuuun meeeee.........
  • Aklıma en son yapılan grev olarak bu sitede yayınlanan haber KTHYpilotlarının uyarı grevi geliyor.Nerdeyse vatan haini ilan ediliyorlardı.Üstelik zam için falan değil alamadıkları maaş için...!!!Ders almamız lazım ama mümkünmü??Duyduğumuza göre maaşlar ödenmiyormuş.Grev haklarıda hükümetçe ellerinden alınmış..
  • helal olsun yaaa...

Havalimanı çalışanlarını temsil eden sendika ile işveren arasındaki görüşmler öncesinde 1 günlük uyarı grevi nedeniyle Bayern Eyalaeti'ndeki havalimanlarında bir süre uçuşa kapandı. Nürnberg Havalimanı 2 saat boyunca uçuş trafiğine kapanırken Münih Havalimanı'nda 25 uçuş iptal oldu.

Alman Welt Gazetesi'nde yayınlanan habere göre Sendika, işverenden yüzde 5 zam talep ediyor. Almanya genelinde çok sayıda çalışanı etkileyecek görüşmelerin çarşamba günü yeniden başlayarak cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Havaalanında grev şoku!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
THY yönetimi orda olsa heee atarım sizi işteeeeeen hıııı cööööö yapardı tebrik ediyorum emekçi dediğin böyle olur bizimkiler koyun koyuuuun meeeee.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aklıma en son yapılan grev olarak bu sitede yayınlanan haber KTHYpilotlarının uyarı grevi geliyor.Nerdeyse vatan haini ilan ediliyorlardı.Üstelik zam için falan değil alamadıkları maaş için...!!!Ders almamız lazım ama mümkünmü??Duyduğumuza göre maaşlar ödenmiyormuş.Grev haklarıda hükümetçe ellerinden alınmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal olsun yaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000