28 Mart 2009, Cumartesi 09:09:26

HAVAALANINDA DOĞURUP ÇÖPE ATTI!

Singapur'un Changi Havalimanı'nda yeni doğmuş bir bebek annesi tarafından terk edilmiş halde bulundu.
  • Nesnenin degeri kazanildigi gibidir.Demek burada asla olamaz.Burada insan var isin icinde,insani iliskinin,dogacak äna tasidiktan sonra,onu cöp gibi atmak!!! Insanligin ve bunun nasil anlasildigi yüzyilimizin problemi oldu.Zira aile ve evlilik disi iliskiler,sanal sistemde tanisip,dogal tanismaya kisa zamanda tasiyanlarin yapabilecegi birsey olamazmi böyle canavarliklar.
  • Ayaküstü hayvanlar gibi çiftleşirsen çocuğun değeri de olmaz tabi o "annenin" gözünde. At çöpe gitsin.

Singapur'un Changi Havalimanı'nda yeni doğmuş bir bebek annesi tarafından terk edilmiş halde bulundu. Changi Havalimanı'nın transit yolcular için ayrılan bölümünde temizlik yapan bir görevli, yeni doğan bir bebeği çöpe atılmış vaziyette buldu

Yerel saatle 21.00 sıralarında yaşanan olayın ardından yapılan incelemede terminal kapısının yanındaki bir tuvalette kan lekelerine rastlandı. Göbek bağı halen üzerinde bulunan bebeğin annesini tespit etmek için çalışma başlatan havalimanı yönetimi, öncelikle havalimanı çalışanları arasında hamilelik belirtisi gösteren bulunup bulunmadığını araştırıyor.

BİR AY İÇİNDE YAŞANAN 2. OLAY

Öte yandan bu ay içinde Singapur'da benzer bir olay daha yaşanmış, yeni doğan bebeğini havalimanına bırakan Nurasyikin Mohamed İsmail (23) isimli kadın olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alınmıştı.

HAVAALANINDA DOĞURUP ÇÖPE ATTI!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Nesnenin degeri kazanildigi gibidir.Demek burada asla olamaz.Burada insan var isin icinde,insani iliskinin,dogacak äna tasidiktan sonra,onu cöp gibi atmak!!! Insanligin ve bunun nasil anlasildigi yüzyilimizin problemi oldu.Zira aile ve evlilik disi iliskiler,sanal sistemde tanisip,dogal tanismaya kisa zamanda tasiyanlarin yapabilecegi birsey olamazmi böyle canavarliklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ayaküstü hayvanlar gibi çiftleşirsen çocuğun değeri de olmaz tabi o "annenin" gözünde. At çöpe gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000