17 Kasım 2016, Perşembe 16:20:37

Havaalanında doğurdu bebeği çöpe attı!

Avusturya'daki Viyana Uluslararası Havalimanı'nda hamile bir kadın, tuvalette dünyaya getirdiği bebeğini çöp kutusuna attı.
  • İslamin olmadığı yer ve kişi haraptir.İslâm dır herşeye sevgiyle baktiran ,sevgiyle gördüren.
  • Kedi gibi dogrurun ve kirilmis oyuncak gibi cope atin. olcak ismi bu simdi
  • Hollandada oldu kac kez. bebekleri copluge atiyorlar. erkekler sonradan baba olmaktan vaz geciyorlar kadinlarda copmus gibi, cope atiyorlar. tutuklansinlar hepsi insallah
  • nasilbir dogum bu ya? sessiz sedasız nasil dogum yapti? o acinin sesi 30 km uzaklikta bile duyulur!!! kisa zamanda nasil dogum yapti ya? bende isterdim, 15 saat degil, 5 dk icinde !! hic birsey olmamis gibi seyahata devam ediyor. serbest birakilmaz insallah
  • Müsveddesi.
  • Allahim sen masumlari, cocuklari koru.
  • Dünyanın gidişatı çok kötü...
  • Cocuklari bodrumda sene lerce tutan bebek leri cöpe atan ülke budur
  • canim benim kiyamam bebise :( kim bilir nekadar aglamistir, ne kadar usumustur. g.z " anne" . bebis bici yapmis, migde tok, alti temiz, sicacik yataga uyuyor olmaliydi. insallah cocugu cope birakan " anne" uzun yil hapis yatar.
  • Geçen bir yazı okumuştum beyaz sarayda maymunun topuklu ayakkabıyla gezmesinden bikmistik diye. .

Avusturya'daki Viyana Uluslararası Havalimanı'nda hamile bir kadın, tuvalette dünyaya getirdiği bebeğini çöp kutusuna attı.

Akıllara durgunluk veren olay iddiaya göre şöyle gelişti; Minsk'tan Viyana aktarmalı Washington'a gidecek olan Nijeryalı hamile kadın, Viyana Havalimanı'nda tuvalete giderek bebeğini dünyaya getirdi. Ardından da bebeği tuvaletteki çöp kutusuna attı.

Ancak temizlik görevlisi kısa bir süre içerisinde bebeği çöpte bularak yetkililere haber verdi. Bebek hastaneye kaldırılırken anne de gözaltına alındı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen bebek kurtarılamazken, cani kadının ilk ifadesinde aktarmalı uçuşunu kaçırmamak için bebeğini çöpte attığını söyledi öğrenildi.

Bebeğin ölü olarak dünyaya geldiğini sandığını iddia eden kadın, tutuklandı.

Havaalanında doğurdu bebeği çöpe attı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Tk58 ~ 7 yıl önce
İslamin olmadığı yer ve kişi haraptir.İslâm dır herşeye sevgiyle baktiran ,sevgiyle gördüren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Expat Turk ~ 7 yıl önce
Beyindir boyle yorumlari yapmamayi saglayan ve sende olmayan.
safa ~ 7 yıl önce
"expat Turk" isimli kişi neden böyle bir yorum yaptınız merak ettim. "Tk58" dediği gibi islam'ın olmadığı yerler her zaman vahşileşme ve canileşme ile yüzyüzedir. İslamı yaşayan kişi her an Allah'ın gözetimi altında olduğunu bildiği için ihsan duygusuyla yaşar. Bu ise o kişinin her konuda aşırıya kaçmasını engeller. Günahlarla arasında perde olur. Hesap gününde Hakimin kendisinin şahit olduğunu bildiği için yaşayışı hep güzel bir ölçü içindedir.
y ~ 7 yıl önce
Kedi gibi dogrurun ve kirilmis oyuncak gibi cope atin. olcak ismi bu simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
schiphol ~ 7 yıl önce
Hollandada oldu kac kez. bebekleri copluge atiyorlar. erkekler sonradan baba olmaktan vaz geciyorlar kadinlarda copmus gibi, cope atiyorlar. tutuklansinlar hepsi insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anne omg diyo ~ 7 yıl önce
nasilbir dogum bu ya? sessiz sedasız nasil dogum yapti? o acinin sesi 30 km uzaklikta bile duyulur!!! kisa zamanda nasil dogum yapti ya? bende isterdim, 15 saat degil, 5 dk icinde !! hic birsey olmamis gibi seyahata devam ediyor. serbest birakilmaz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Birkac ay once haberde gordum restoran tuvaletinde dogum yapip birakip hicbirsey olmamis gibi cikip gitti kadin dogum yapmis biri olarak nasil bukadar basit doguruyorlar anlamiyorum ama asil o kucucuk bir melege nasil kiyiyorlar nasil bir kalp bu anlamakta gucluk cekiyorum Rabbim boyle sozde annelere dusurmesin hicbir bebegi
anne omg diyo ~ 7 yıl önce
kiyamaaam :''(
Insan ~ 7 yıl önce
Müsveddesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Allahim sen masumlari, cocuklari koru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşim ~ 7 yıl önce
Dünyanın gidişatı çok kötü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wien ~ 7 yıl önce
Cocuklari bodrumda sene lerce tutan bebek leri cöpe atan ülke budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Okuduğunu anlamama büyük bir problem. Nijeryalı kadın yapmış bunu Avusturyalı değil. Ayrıca münferit olaylardan ötürü bütün devlet suçlanmaz şayet olay yaygın değilse. Türkiyede de çocuk tacizleri oluyor o zaman tüm Türkiye çocuk tacizcisi mi oluyor? Tabi ki de hayır.
Seni anliyorum ama ~ 7 yıl önce
Bu ülke Erdogan diktator diyen , hdp/ypg/pkk yi destekleyen ülke deyil mi?
Mozart ~ 7 yıl önce
Bu olayin ulke ile alakasi yok. Siz once kendi ulkenizde bir birinize saygi duyun, medeni olun.
can ~ 7 yıl önce
deyil :D
p. ~ 7 yıl önce
canim benim kiyamam bebise :( kim bilir nekadar aglamistir, ne kadar usumustur. g.z " anne" . bebis bici yapmis, migde tok, alti temiz, sicacik yataga uyuyor olmaliydi. insallah cocugu cope birakan " anne" uzun yil hapis yatar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Ikı hafta önce ıstanbulda ıkı günlük bebegı cop konteynırın ıcınde bulundu atan anne yakalandı Esenyurt a oluyor bebek kurtuldu
p ~ 7 yıl önce
:(( dunyada ne kadar hain insanlar var
nijaryali ~ 7 yıl önce
Geçen bir yazı okumuştum beyaz sarayda maymunun topuklu ayakkabıyla gezmesinden bikmistik diye. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000