04 Ağustos 2011, Perşembe 10:55:47

"HAVAALANI OLMAZSA OLMAZIMIZ"

Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Almanya'daki ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Zonguldak'taki Çaycuma Saltukova havaalanının olmaması durumunda Filyos Projesinin gerçekleşmesinin zor olduğunu belirtti.
  • Olur veya olmaz da, bir anonim şirketin web sitesi olmaz mı? web sitesi olmayan şirketlere ne zaman ceza verilmeye başlanack? Yoksa o iş de mi rafa kalktı? ZONHAV'ın web sitesi var mı?
Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Almanya'daki ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, havaalanı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Batı Karadeniz Bölgesi'ni yakından ilgilendiren Çaycuma Saltukova hava alanının bölgenin gelişimi açısından önemli olduğunu belirten Çukur, "Bütün çabalarımız hava alanının daha iyi genişlemesi ve bölgemize daha iyi hizmet vermesi taraftarıyız. Havaalanı yöremizin olmazsa, olmazıdır. Neden olmazsa olmazı? Sayın Başbakanımızın 'Çılgın Proje' diye nitelendirdiği Filyos vadisi projesi var. Hava alanı olmazsa Filyos projesi olmaz. Dolayısıyla hava alanının önü artık açık. Filyos vadisi olacaksa, ki olacak, hava alanı da genişleyip büyüyecek. Başbakanımız seçimlerden önce Zonguldak'a geldiği zaman, hava alanı için, 'Seçimden sonra geleceksiniz, konuşacağız. Hava alanının kapasitesini ilk etapta 5 misli daha artıracağız' dedi. Şimdiki çalışmamız hava alanının kapasitesini artırmak. Coğrafya ile ilgili problemler var. Bölge ile ilgili çalışmalarımız var. Çaycuma tarafındaki tepenin belli bir kısmı tıraşlandı. Belirli bir kısmı daha tıraşlanmalıdır. Kötü hava şartlarında uçuş zorluğumuz var. Hava alanı görerek uçulan bir havaalanı. Aletli uçuşlara hazırlanmamız lazım. Aletli uçuşlara hazırlanmak için de karşıdaki tepelerin belirli bir seviyeye inmesi gerek. Onlar da olduktan sonra hava alanı potansiyeli artacaktır. Hava alanı seferleri artacak" dedi.

ÇUKUR: "ALMANYA SEFERLERİ YILBAŞINDAN BU TARAFA DOLU"

Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Almanya'daki ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, uçak seferleri hakkında da bilgiler verdi. Çukur, "Şu anda haftada 3 gün yurt dışı Almanya seferleri var. Uçaklar yılbaşından beri dolu. Seneye de bunlar çoğalacak. Uçakların seferleri açıldığı andan itibaren uçaklar dolmuştu. Şu anda talep var. Arz yok. Seneye inşallah arz da olur, seferler çoğalır. Bizi üzen tarafı iç hatların olmayışı, iç hatlardaki talebin az oluşu, yanlış seferlerin yapılması, yanlış saatlerin uygulanması hepsi bunların birbirini tetikleyip, iç hatların verimsiz hale gelmesiydi. İnşallah onları önümüzde düzeltmeye çalışacağız. Hataları, arızaları biliyoruz. Bunların giderilmesi için çalışacağız, çalışıyoruz. Başbakan ve Ulaştırma Bakanının da destekleri olacak. Bölgemizin Milletvekillerinden de destek bekliyoruz. Bu hava alanı yöremizin, hepimizin hava alanıdır. Hava alanı gerçekten önümüzdeki çağın parlayan yıldızı. Onun için herkes hava alanına sahip çıkacak. Biz de onun için elimizden geleni yapıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettik. Neticelendirmeye çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız. Tekrar ifade ediyorum. Herkes hava alanına sahip çıksın" dedi.Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Almanya'daki ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, havaalanının tanıtılmaya da ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Beyaz Gazete
"HAVAALANI OLMAZSA OLMAZIMIZ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Olur veya olmaz da, bir anonim şirketin web sitesi olmaz mı? web sitesi olmayan şirketlere ne zaman ceza verilmeye başlanack? Yoksa o iş de mi rafa kalktı? ZONHAV'ın web sitesi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000