01 Şubat 2011, Salı 08:55:54

HAVAALANI İÇİN TOPRAKLARINI VERMEYE HAZIRLAR

Alanya'da köylü, yeni havaalanı için yer vermeye hazır...
  • Köylü tabiki topragını vermek ister. Neden ? 5 kuruş etmeyen o topraklar havalimanı yapılacagı zaman en az 10 katı eder. Ayrıca havalımanı yapılırken bir sürü insana istihdam olur. Havalimanı yapıldıktan sonrada köyün gençlerine iş istihdamı çıkar. PARA PARA PARA :)) Bir uyanık köylü sizmisiniz :)))
  • bu kadar verimli toprağı birilerine peşkeş çekmek birgün gelir doğa Ana hesabını sorar
  • WIKILEAKSTEN SONRA EN COK BEKLENEN ACIKLAMA MUHTAR EMMIDEN GELDI NIHAYET,SIMDI GELISMELERI VE ARTCI SOKLARI IZLEYECEGIZ
  • onlar ne uyanıktır ne kurnazdırr.. beleş verir ne olcak, adamın 100'lerce hektar toprağı var, allahın toprağı nolacak. 10'unu verir, havalimanı yapılırsa kalanı %500 değerlenir.köylü kurnazı, gelin antalya'ya da kralını görün, dolu dolu! özellikle turizm ve havacılıkta kaynıyor:))
  • ISTIMLAK YASASSI VAR ,ZATEN DEVLET ALIR BENCE SEN KOYLUYE SOYLE ZEYTIN EKSIN DEVLET ZEYTIN ISTIMLAKINA 20 BIN YTL VERIYOR DONUM BASI BOS TARLAYA 4 BIN YTL MUHTAR EMMI...
  • Köylüler topraklarını vermeye hazırmış....:) sanki beleş verecekler hagelin siz buraya havaalanı yapın diye... Kamulaştırmadan üzlerce milyar paralar alacaklar belki de çok daha fazla...Hemde havaalanı sahibi olacaklar. Bende verecem tarlamı gelin bize de yapın....:)
Antalya Gazipaşa Havaalanı'na büyük gövdeli uçakların inemeyecek olmasının açıklanmasının ardından, Saburlar Köyü Muhtarı Ali Barçın, Alanya'ya yeni ve büyük bir havaalanı yapılabilmesi için arazi verebileceklerini açıkladı.

İki yıl Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkililerinin köylerinde inceleme yaptığını hatırlatan Barçın, söz konusu arazi için olumlu yönde rapor verildiğini söyledi.

Alanya-Manavgat arasında bulunan Saburlar Köyü'ne yakın bir bölgede arazinin denize 12 kilometre mesafede bulunduğunu ifade eden Barçın, "Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından, havaalanı yapılması için araştırma yapıldı ve olumlu rapor verildi. Eğer Gazipaşa Havaalanı'na büyük gövdeli uçaklar inemiyorsa gelip bizim köye havaalanı yapsınlar." dedi.

Sivil Havacılık yetkililerinin, iki yıl önce masraf çok olur diye köylerine havaalanı yapmadıklarını ifade eden Barçın, Gazipaşa Havaalanı'nın bu gerekçeyle tekrar faaliyete alındığını ifade etti. Alanın, Manavgat ve Alanya ilçelerine eşit uzaklıkta olduğunu belirten Barçın, "Alan, her iki ilçeye 35 kilometre mesafede. Üç veya 4 kişinin tapulu arazisi var. Bu vatandaşlarımızı da ben ikna ederim. Bölgeme havaalanı yapılması için gece gündüz de çalışırım." diye konuştu. Barçın, bu bölgeye havaalanı yapılmasının Manavgat ve Alanya'ya ışık tutacağını kaydetti.
HAVAALANI İÇİN TOPRAKLARINI VERMEYE HAZIRLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Köylü tabiki topragını vermek ister. Neden ? 5 kuruş etmeyen o topraklar havalimanı yapılacagı zaman en az 10 katı eder. Ayrıca havalımanı yapılırken bir sürü insana istihdam olur. Havalimanı yapıldıktan sonrada köyün gençlerine iş istihdamı çıkar. PARA PARA PARA :)) Bir uyanık köylü sizmisiniz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar verimli toprağı birilerine peşkeş çekmek birgün gelir doğa Ana hesabını sorar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
WIKILEAKSTEN SONRA EN COK BEKLENEN ACIKLAMA MUHTAR EMMIDEN GELDI NIHAYET,SIMDI GELISMELERI VE ARTCI SOKLARI IZLEYECEGIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onlar ne uyanıktır ne kurnazdırr.. beleş verir ne olcak, adamın 100'lerce hektar toprağı var, allahın toprağı nolacak. 10'unu verir, havalimanı yapılırsa kalanı %500 değerlenir.köylü kurnazı, gelin antalya'ya da kralını görün, dolu dolu! özellikle turizm ve havacılıkta kaynıyor:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ISTIMLAK YASASSI VAR ,ZATEN DEVLET ALIR BENCE SEN KOYLUYE SOYLE ZEYTIN EKSIN DEVLET ZEYTIN ISTIMLAKINA 20 BIN YTL VERIYOR DONUM BASI BOS TARLAYA 4 BIN YTL MUHTAR EMMI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Köylüler topraklarını vermeye hazırmış....:) sanki beleş verecekler hagelin siz buraya havaalanı yapın diye... Kamulaştırmadan üzlerce milyar paralar alacaklar belki de çok daha fazla...Hemde havaalanı sahibi olacaklar. Bende verecem tarlamı gelin bize de yapın....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000