27 Ağustos 2011, Cumartesi 08:28:50

HAVAALANI HARABEYE DÖNDÜ

Libya Trablus Havalimanı, muhalif askerler tarafından tam anlamıyla kontrol altına alındı. Hayalet bir havalimanını andıran bölgede, 6 uçağın Kaddafi'nin askerleri tarafından vurulmuş olduğu görüldü.
  • zamanı gelince anlıyacaklar bu yaptıklarının cezasını çekecekler... kaddafi her ne kadar iyi bir devlet adamı olmasada şimdi devrim diye abd ve küresel oyuncuların oynadığı bu oyuna alet olanların başına bundan sonra gelecekler çok daha kötüsü olacak.... adaletin götürüldüğü pakistan ve ırak gibi...
Trablus'un kontrolü için muhalifler ile Kaddafi askerleri arasında süren çatışmalar, şiddetini arttırarak devam ediyor. Bölgenin kontrolü için kritik noktalardan birin oluşturan Trablus havalimanı da muhaliflerin kontrolüne geçti. Günler süren çatışmalar ardından havalimanı bölgesini tamamen kontrol altına alan muhalifler, çevrede güvenlik önlemlerini arttırdı.

Hayalet bir havalimanını andıran bölgede, uçakların Kaddafi askerleri tarafından vurularak paramparça olduğu görüldü. Havalimanının çeşitli bölgelerinde harabe haline gelen uçaklar, adeta bir uçak mezarlığını andırdı. Havalimanı apronunda dolaşan muhalif askerler, zaman zaman Kaddafi güçlerinin ateş etmeye devam ettiğini ve karşılık verdiklerini söyledi.

Öte yandan, Trablus havalimanına çatışmalar öncesinde gelmiş uçakların halen apronda beklediği görüldü.
HAVAALANI HARABEYE DÖNDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
zamanı gelince anlıyacaklar bu yaptıklarının cezasını çekecekler... kaddafi her ne kadar iyi bir devlet adamı olmasada şimdi devrim diye abd ve küresel oyuncuların oynadığı bu oyuna alet olanların başına bundan sonra gelecekler çok daha kötüsü olacak.... adaletin götürüldüğü pakistan ve ırak gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000