05 Mayıs 2011, Perşembe 08:08:18

"HAVAALANI, BÖLGEYİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, uluslarası uçuşlara hazır hale getirilen Körfez Havaalanı’nın bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini ve turizmde Antalya’ya alternatif olacağını söyledi.
  • N'oldu esesli. Kıskandın galiba. :)))
  • Bi yol olmaz sizden..havaalanızdan da..
  • Hani nerde o yillardir beklenen uluslararasi ucuslar???

Ak Parti’nin 8.5 yıllık iktidarı döneminde Balıkesir’in Cumhuriyet tarihinde görülmeyen yatırım ve hizmetlere kavuştuğunu belirten Uğur, kentte ulaşım alanında önemli atılımlar gerçekleştiğine, yıllardır konuşulan Balıkesir-İzmir, Balıkesir-Bursa, Balıkesir-Bandırma karayollarının bölünmüş yol olarak trafiğe açıldığını hatırlattı.

Yaz sezonunda günde yaklaşık 50 bin aracın trafiğe çıktığı Balıkesir-Havran Yolu’nda ise çalışmaların başladığını açıklayan A. Edip Uğur, “İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük illerden yaz tatili için Sarımsaklı, Altınoluk, Akçay ve Ören gibi sahil bölgelerine gelen binlerce kişinin güvenli yolculuk yapmaları açısından önemli olan 74 kilometrelik Körfez Karayolu’nun İvrindi’ye kadar olan bölümü bu yıl, kalanı ise 2012 sonunda tamamlanacak” dedi.

10 numra kent

Balıkesir’in  gelişmişlik endeksinde 15’inci sırada yeraldığına dikkat çeken Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti olarak Balıkesir’in çıtasını daha yükseklere taşımak, plakası gibi 10 numara il yapmak hedefindeyiz. Teşvik Yasası kapsamında Balıkesir’de yaklaşık 1 milyarlık yatırım teşviği kullandırıldı. Bu yatırımlar tamamlandığında 3 bin 500 kişi istihdam edilecek." (Hürriyet)

"HAVAALANI, BÖLGEYİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
N'oldu esesli. Kıskandın galiba. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bi yol olmaz sizden..havaalanızdan da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hani nerde o yillardir beklenen uluslararasi ucuslar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000