20 Temmuz 2009, Pazartesi 14:19:41

HAVAALANI AÇILIŞI AIRPORT TV'DE...

Trafik akışı olmadığı ve yolcu potansiyeli bulunmadığı için DHMİ’nin kapısına kilit vurduğu Zonguldak Havaalanı’na ilk uçak yarın inecek. Airport TV, bu tarihi anı canlı olarak ekranlara getirecek.
  • Sevgili Yurttaslar, airport tv ve Kanal 67 yarin Havaalani acilisini gösterecek. Simdiden Zonguldaga Hayirli ugurlu olmasini dilerim gelecekte bu Havaalani cok basarilara imza atar.

Yapımına 1991 yılında başlanan ve 1999 yılında dönemin Başbakanı merhum Bülent Ecevit tarafından açılışı yapılan Zonguldak Havaalanı, trafik akışı ve yolcu potansiyeli olmadığı için 31 Ocak 2002 tarihinde kapatılmıştı.

O günden bu yana tek bir uçağın inmediği Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki havaalanının işletmesini Özel Sivil Havacılık A.Ş aldıktan sonra seyrü sefer sistemleri yerleştirildi ve kontrol uçuşu yapılan havaalanının trafiğe açılmasına karar verildi.

Uzun uğraşlardan sonra yeniden Türk sivil havacılığına kazandırılan Zonguldak Havaalanı’na ilk ticari uçak yarın inecek. Öger Tur’a ait uçak yarın saat 10:30’da  iki bin metrelik piste teker koyacak.

Başta Zonguldaklılar olmak üzere Türk sivil havacılığı için çok önemli olan bu an, Airport TV’den canlı olarak yayınlanacak.  Sabah kuşağı haberlerini havaalanından ekranlara getirecek olan Airport TV, havaalanının kente kazandırılmasında emeği geçenlerle tek tek röportaj yapacak.

Airport TV’nin Zonguldak Havaalanı’ndaki özel yayını yarın sabah 08:00’ten itibaren ekranlarınızda olacak.

HAVAALANI AÇILIŞI AIRPORT TV'DE...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Yurttaslar, airport tv ve Kanal 67 yarin Havaalani acilisini gösterecek. Simdiden Zonguldaga Hayirli ugurlu olmasini dilerim gelecekte bu Havaalani cok basarilara imza atar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000