26 Mart 2022, Cumartesi 10:38:45

Hava trafik kontrolörlerinin grevi ertelendi

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası’nın (HTKS) uyarı grevini Bakanlar Kurulu kararıyla ertelediklerini duyurdu.
  • Doymak bilmiyor
  • Grevi erteleyeceğinize ercan havalimanını inşaatçıdan kurtarın.
  • Helal olsun Kuzey Kıbrıs bile bizden daha medeni bir ülke, insanlar kanuni yollardan haklarını arıyorlar, kendilerini, sisteme itirazlarını özgürce ifade edebiliyorlar. Allah kimseyi çakma demokrasi olan bir ülkede yaşamak zorunda bırakmasın.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, BRT’ye yaptığı açıklamada, Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası’nın (HTKS) 23 saatlik uyarı grevini Bakanlar Kurulu kararıyla ertelediklerini açıkladı.

Arıklı, Pazartesi günü sendika yetkilileri ile bir görüşme yapacaklarını bildirdi.

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, sendikalar adına yaptığı yazılı açıklamada, eylemlerin gelecek haftadan itibaren yapılmaya başlanacağını belirterek, “Ekmeğimize aşımıza göz koyanlara meydanı boş bırakmayacağız” ifadesini kullanmıştı.

Hava trafik kontrolörlerinin grevi ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Atc ~ 2 yıl önce
Doymak bilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düş ~ 2 yıl önce
Enroute için voleybol oynamak, mangal yapmak, kağıt oynamak gibi işlerle uğraşarak fayda sağladığını düşünenler bir düşse artık. Sizin yapacağınız işi asgari ücret ile yapacak nice kişiler var.
Grev ~ 2 yıl önce
Grevi erteleyeceğinize ercan havalimanını inşaatçıdan kurtarın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolombiyalı Andon ~ 2 yıl önce
Helal olsun Kuzey Kıbrıs bile bizden daha medeni bir ülke, insanlar kanuni yollardan haklarını arıyorlar, kendilerini, sisteme itirazlarını özgürce ifade edebiliyorlar. Allah kimseyi çakma demokrasi olan bir ülkede yaşamak zorunda bırakmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti Cahil ~ 2 yıl önce
Diploması bile olmayan adam ülkeye ali kıran baş kesen oldu yıllardır inanılmaz bir şey

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000