03 Eylül 2014, Çarşamba 10:05:38

HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİNİN ACI GÜNÜ!

Ankara’da ACC, APP personeli olarak görev yapan Hava Trafik Kontrolörü Mehmet Sarıkaya tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
  • İyiki seni tanımışım güzel insan, o güzel gülen yüzünle hatırlanacaksın.. mekanın cennet olsun..
  • ESB base pilotu olarak bunu duymak beni çok üzdü. Basiniz sağolsun Özlem hanim. ATCile yuz yuze tanışma firsatim olmamasina rağmen her gun bir birimizin sesiyle taniriz. Aci haber hepimiz için. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın!
  • Sevgili eşimi hayat yoldaşımı çok acı ve ani bir şekilde kaybetmíş olmanın derín üzüntüsünü yaşîyorum. bu acıyı bugün gelip arayıp bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler ederim
  • Kardesime Allah c.c. rahmet eylesun kabrini nurlu mekanini cennet eylesin. Ailesine sabir metanet versin. Ailesinin ve Sektorumuzun basi sagolsun. Istanbuldan Ucak Teknisyeni.
  • Nur içnde yatsın.Allah geride kalanlara sabır versin.Çok zor gercekten,çok zor..
  • İsiklar içinde yatsin.
  • Tüm Havacılık Sektörünün Başı Sağolsun.Yaslı Ailesine Sabır Dileriz. CTATCA Başkanı Izzet Derkan
  • Basiniz sagolsun,Allah geride kalanlara sabirlar versin...
  • Allah rahmet eylesin melek gibi bir insandı.
  • Sevgili dostum sözün bittiği an bu işte... Allah'ım rahmetini esirgemesin senden, mekanın cennet olsun inşallah... Kederli ailesine,dostlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum... Başımız sağolsun...

Hava Trafik Kontrolörü Mehmet Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Ankara Numune Hastanesi’nde tedaviye alınmıştı. Sarıkaya’nın tedavi edildiği hastaneden bu sabah acı haber geldi. Mehmet Sarıkaya, verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Sarıkaya’nın İstanbul’da ilk ameliyatını olduktan sonra Ankara’da ikinci ameliyatını beklerken fenalaştığı öğrenildi.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), bu acı haberi resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bir mesajla duyurdu. TATCA tarafından yayınlanan mesajda “Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği tüm üyeleri ve camiamız adına kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

Anadolu Üniversitesi mezunlarından olan Mehmet Sarıkaya, evli ve bir çocuk babasıydı.

AirportHaber Ailesi olarak biz de merhum Mehmet Sarıkaya’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİNİN ACI GÜNÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

eskişehir ~ 10 yıl önce
İyiki seni tanımışım güzel insan, o güzel gülen yüzünle hatırlanacaksın.. mekanın cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ESB base pilotu olarak bunu duymak beni çok üzdü. Basiniz sağolsun Özlem hanim. ATCile yuz yuze tanışma firsatim olmamasina rağmen her gun bir birimizin sesiyle taniriz. Aci haber hepimiz için. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özlem ~ 10 yıl önce
Sevgili eşimi hayat yoldaşımı çok acı ve ani bir şekilde kaybetmíş olmanın derín üzüntüsünü yaşîyorum. bu acıyı bugün gelip arayıp bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kardesime Allah c.c. rahmet eylesun kabrini nurlu mekanini cennet eylesin. Ailesine sabir metanet versin. Ailesinin ve Sektorumuzun basi sagolsun. Istanbuldan Ucak Teknisyeni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV Esenboga ~ 10 yıl önce
Nur içnde yatsın.Allah geride kalanlara sabır versin.Çok zor gercekten,çok zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İsiklar içinde yatsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tüm Havacılık Sektörünün Başı Sağolsun.Yaslı Ailesine Sabır Dileriz. CTATCA Başkanı Izzet Derkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merzifon app. ~ 10 yıl önce
Basiniz sagolsun,Allah geride kalanlara sabirlar versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çağatay ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin melek gibi bir insandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATCfb ~ 10 yıl önce
Sevgili dostum sözün bittiği an bu işte... Allah'ım rahmetini esirgemesin senden, mekanın cennet olsun inşallah... Kederli ailesine,dostlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum... Başımız sağolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000