05 Haziran 2015, Cuma 13:41:47

Hava Trafik Kontrolörleri greve gidiyor

İspanya'da hava trafik kontrolörleri grev kararı aldı.
  • BIZE ISTEYINCE SHORT CUT VERSINLER DE GREVE MI GIDERLER NEREYE GIDERLERSE GITSINLER..
  • Özellşsin diyen arkadaş telefonunu ver bana sana zeka testi yapıcam!! Adam yorgunsa hataya meiiliyse ölelim mi o çok çalışıyor diye vicdandız herif!!! Adam her 2 dk da bir uçak indiriyor nasıl bir sorumluluk bu!!!! 1 kişi günde 140 uçak indiriyor 150 ile çarp kaç can var orda cibiliyetsiz herif!!!! Daha neler söylücem sanada terbiyem müsade etmedi
  • Bu ispanyollar da cok simarik. Baskan baskan olacak ki diyecek eger greve giderseniz turkleri getirecegim. Gorun bakin o zaman bu simarikliklari yapacaklar mi
  • Nie adamları eşşek gibi çalıştırmaya çalışıon , bırak 3 günlük dünya kendilerinede zaman ayırsınlar.
  • Madrid Acc personel otoparkına bir fırsatınız olursa bakın. Adam ferrariye biniyor aylık 40.000€ alıyor bir de grev yapıyor :)
  • Özelleşsede muadili olmaz hocam .Bir kontrolörün yetişmesi için en az 4 yıla ihtiyaç vardır. Bugün eğitim var yarın işbaşı yaptır olayı yok bu işte.
  • hava trafiğin acilen özelleşmesi gerekiyor. bu adamların her zaman işlerini tehdit olarak kullanma imkanları var. ama özelle verilirse muadilleri olacağı için kazan kaldıramazlar.
  • Çalışma saatleri nasıl acaba?
  • Turkiye de olsa bak thy ye neler yapiyor Hadi bu nada mudahale edin Hemen shgm ye bi telefon korkutun sunlari derdiniz

İspanya'da hava trafik kontrolörleri grev kararı aldı. Grevin belirli aralıklarla devam edeceği öğrenilirken, uçuşlarda ciddi iptallerin olacağı kaydedildi.

Haziran ayı içerisinde 4 kez greve gidecek olan kontrolörlerin, 8-10-12-14 Haziran'da günde 2 saat olmak üzere greve gideceği açıklandı. Kontrolörlerin bağlı olduğu sendika tarafından yapılan açıklamada grev kararının uzun süredir anlaşmazlıkla devam eden çalışma saatleri nedeniyle alındığı ifade edildi.,

Uzun çalışma saatlerinden dolayı yetkililerle anlaşamadıklarını kaydeden sendika yetkilileri 4 kez grev yapılacağını açıkladı.

Bu arada iptale uğrayacak seferler arasında THY'nin de olacağı öğrenilirken, şirket tarafından konuya ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

Hava Trafik Kontrolörleri greve gidiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Short ~ 9 yıl önce
BIZE ISTEYINCE SHORT CUT VERSINLER DE GREVE MI GIDERLER NEREYE GIDERLERSE GITSINLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Özellşsin diyen arkadaş telefonunu ver bana sana zeka testi yapıcam!! Adam yorgunsa hataya meiiliyse ölelim mi o çok çalışıyor diye vicdandız herif!!! Adam her 2 dk da bir uçak indiriyor nasıl bir sorumluluk bu!!!! 1 kişi günde 140 uçak indiriyor 150 ile çarp kaç can var orda cibiliyetsiz herif!!!! Daha neler söylücem sanada terbiyem müsade etmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ispanyollar da cok simarik. Baskan baskan olacak ki diyecek eger greve giderseniz turkleri getirecegim. Gorun bakin o zaman bu simarikliklari yapacaklar mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahatsız ~ 9 yıl önce
Nie adamları eşşek gibi çalıştırmaya çalışıon , bırak 3 günlük dünya kendilerinede zaman ayırsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ~ 9 yıl önce
Madrid Acc personel otoparkına bir fırsatınız olursa bakın. Adam ferrariye biniyor aylık 40.000€ alıyor bir de grev yapıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özelleşsin'e ~ 9 yıl önce
Özelleşsede muadili olmaz hocam .Bir kontrolörün yetişmesi için en az 4 yıla ihtiyaç vardır. Bugün eğitim var yarın işbaşı yaptır olayı yok bu işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özelleşsin ~ 9 yıl önce
hava trafiğin acilen özelleşmesi gerekiyor. bu adamların her zaman işlerini tehdit olarak kullanma imkanları var. ama özelle verilirse muadilleri olacağı için kazan kaldıramazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AH AH ~ 9 yıl önce
ah benim saf arffcim/ işletmecim, özele verilince daha fazla mı atc yetişecek de muadili olacak, karpuz mu daha hızlı yetişsin? Bu adamların her zaman işlerini tehdit olarak kullanma imkanı var diyorsun, kışın gördük kimin iş makinelerinin paletlerini kırıp iş yapmadıklarını. Özelleşsin de o zaman görün siz kim nasıl grev yapıyor. Saf.
Acaba?? ~ 9 yıl önce
Çalışma saatleri nasıl acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turkiye de olsa bak thy ye neler yapiyor Hadi bu nada mudahale edin Hemen shgm ye bi telefon korkutun sunlari derdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000