18 Ocak 2018, Perşembe 17:05:31

Hava trafiğine sis engeli

Şanlıurfa'da yoğun sis nedeniyle GAP Havalimanı'na inemeyen uçaklar, Adıyaman Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Cat3 ile de mi inilememis
  • Sisli hava sartlarinda arff in onemi her birimden fazladir
  • Thy nin sabiha gökçen uçağı ile Atatürk uçağı aynı saatte geri istanbula döndü yine aynı saatte ankara uçağı indi pegasusun sabiha gökçen ve izmir uçağı ile onurun Atatürk uçağıda 10 dakika sonra indi yani sis engeli değil pilot engeli desek daha doğru olur
  • Arff uçak kurtarırken izlemekle yetinenler çok önemli görüdkleri !!! İşlerini yapamıyorlar. İş yükseklerden izlemekle olmuyor.
  • Bugün Urfa’ya iniş yapan tek havayolu Onur Air. Son Yaklaşmada pist üzerindeki görüş mesafesinin bir an için açması büyük şans.

Şanlıurfa'da yoğun sis nedeniyle GAP Havalimanı'na inemeyen uçaklar, Adıyaman Havalimanı'na iniş yaptı.

Adıyaman Havalimanı en yoğun günlerini yaşıyor. Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Şanlıurfa GAP Havalimanı'na iniş yapacak uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Adıyaman Havalimanı'na indi.

144 yolcu, Adıyaman Havalimanı'ndan otobüs aracılığıyla Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Öğleden sonra da Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şanlıurfa GAP Havalimanı'na gidecek uçak, kentteki yoğun sis nedeniyle Adıyaman Havalimanı'na iniş yaptı.

İki uçaktaki 170 yolcunun 110'u Adıyaman'da kaldı. 60 kişi ise otobüsle Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Hava trafiğine sis engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Cat3 ~ 6 yıl önce
Cat3 ile de mi inilememis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 6 yıl önce
Cat 3 yok GAP’ta cat 2 bile yok
Arff ~ 6 yıl önce
Sisli hava sartlarinda arff in onemi her birimden fazladir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed ~ 6 yıl önce
Thy nin sabiha gökçen uçağı ile Atatürk uçağı aynı saatte geri istanbula döndü yine aynı saatte ankara uçağı indi pegasusun sabiha gökçen ve izmir uçağı ile onurun Atatürk uçağıda 10 dakika sonra indi yani sis engeli değil pilot engeli desek daha doğru olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 6 yıl önce
Bilmiyosun konuşma bari.Pilotun limiti o meydan limitinin üstünde olabilir ancak meydan limiti geçerli olduğundan pilot limiti yüksek de olsa meydan limitine tabidir. Tesadüf o an inmeye müsait görüş varmış diyelim. Gerçi ordada bi çok şart oluşmalı ama sen anlamayacağın için boşverelim.
Arff önemi ~ 6 yıl önce
Arff uçak kurtarırken izlemekle yetinenler çok önemli görüdkleri !!! İşlerini yapamıyorlar. İş yükseklerden izlemekle olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şans ~ 6 yıl önce
Bugün Urfa’ya iniş yapan tek havayolu Onur Air. Son Yaklaşmada pist üzerindeki görüş mesafesinin bir an için açması büyük şans.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000