01 Aralık 2014, Pazartesi 22:34:53

HAVA MUHALEFETİ ŞANLIURFA SEFERLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Şanlıurfa'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle hava trafiğinde aksamalar meydana geldi. Bazı seferler iptal edildi.
  • Olur böyle şeyler havacılıkta
  • Yolcu'nun anlattıklarını dinlerken ürperdim resmen. Eğer doğru ise Antep üzerinde bekleme yapacak 7 dakikalık yakıtı kalmış ve divert ettiği yer ise yine sis nedeniyle 1.denemede inemediği Urfa !. Umarım Adana yerine Urfa'ya gidip yakıtı bitirdiğinden inmek zorunda kaldığı için risk alarak inmemiştir Urfa'ya. Umarım 2.denemede de inemese Diyarbakır veya Adana'ya gidecek yakıtı vardı.
  • Pegasus hava yollarının pc4156 sefer sayılı gaziantep uçağı içerisindeydim uçak sis nedeniyle antebe inemedi 20 dk kadar havada tur attık pilot diger uçağın adanaya yönlendirildigini bizimde Urfa'ya gideceğimizi antep üzerinde 7 dk kadar uçacak yakıt kaldığını büyük ihtimalle urfaya gideceğimizi söyledi urfa ya sis nedeniyle inemedi havada tur attı pisti pas geçti 2 denemede piste teker koydu yolcular otobüsle antebe gönderilmek üzere indirildi uçak yakıt ikmali yaptıktan sonra İstanbul için tekrar havalandı

Şanlıurfa'daki kötü hava koşulları hava trafiğini de vurdu. 

Türk Hava Yolları'nın alt markası Andolujet'in TK7116 sefer sayılı Ankara-Şanlıurfa  seferini gerçekleştirecek uçağı, havalimanının uçuşlara kapatılması nedeniyle bu kente yapacağı uçuşunu iptal etti.

Öte yandan Onur Havayolları'nın da 8Q-78 sefer sayılı İstanbul-Şanlıurfa uçuşu iptal edildi. 

HAVA MUHALEFETİ ŞANLIURFA SEFERLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Olur böyle şeyler havacılıkta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özyolcu ~ 9 yıl önce
Yolcu'nun anlattıklarını dinlerken ürperdim resmen. Eğer doğru ise Antep üzerinde bekleme yapacak 7 dakikalık yakıtı kalmış ve divert ettiği yer ise yine sis nedeniyle 1.denemede inemediği Urfa !. Umarım Adana yerine Urfa'ya gidip yakıtı bitirdiğinden inmek zorunda kaldığı için risk alarak inmemiştir Urfa'ya. Umarım 2.denemede de inemese Diyarbakır veya Adana'ya gidecek yakıtı vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
Pegasus hava yollarının pc4156 sefer sayılı gaziantep uçağı içerisindeydim uçak sis nedeniyle antebe inemedi 20 dk kadar havada tur attık pilot diger uçağın adanaya yönlendirildigini bizimde Urfa'ya gideceğimizi antep üzerinde 7 dk kadar uçacak yakıt kaldığını büyük ihtimalle urfaya gideceğimizi söyledi urfa ya sis nedeniyle inemedi havada tur attı pisti pas geçti 2 denemede piste teker koydu yolcular otobüsle antebe gönderilmek üzere indirildi uçak yakıt ikmali yaptıktan sonra İstanbul için tekrar havalandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000