04 Kasım 2008, Salı 15:00:18

Hava kuvvetlerinde UFO paniği

Yunanistan'ın Atika bölgesi üzerinde uçan, ne olduğu belirlenemeyen bir cismin Yunan savaş uçaklarını harekete geçirdiği bildirildi.
  • şaka bir yana, evrende sadece dünya olmadığın gibi yaşam olabilecek bir çok gezegen ve daha bir çok canlı olabileceği gerçeğini kabullenmek gerek, ufoloru bilmem ama, bu evren de yalnız ve tek olduğumuzu düşünmek büyük bir cehalet ve bencilliktir.Artık uyanma zamanı gelmiştir, biz dünyayı mahvettik ve yaşam varmıdır diye gözümüzü mars gibi başka gezegenlere diktik, eğer evrende başka canlılarda insanlar gibi virüs misali gezegenlerini yoketmişlerse onlarda yeni yaşamları araştırıyor olabilir,, aslında bir çok teori var biraz da bunları düşünelim.. büyük düşünelim.. saygılar.

Atina'da yayımlanan Ta Nea gazetesi, ''Yunan F-16'ları UFO'lara karşı'' başlıklı haberinde, geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda, Atina Elefterios Venizelos Havaalanı'na iniş yapmakta olan Yunan Olimpic Havayolları'na ait bir uçağın pilotunun, Atina ile Pire kentlerinin içinde yer aldığı Atika bölgesi üzerinde, sürekli yer değiştiren, tanımlayamadığı ışıklı bir cisim gördüğü yönündeki raporunun, Yunanistan hava savunma sistemini alarma geçirdiğini yazdı.

Işıklı cismi gördüklerine dair bilgi veren sivil havacılık teşkilatı ile hava kuvvetleri çalışanı 4 ila 5 kişinin de pilotun raporunu doğruladıklarını belirten gazete, söz konusu cismin, radarda görülmediğine dikkati çekti.

Pilotun, Atina Havaalanı'na saat 03.27'deki inişi sonrasında verdiği raporda, ''Atika'nın Avlona yerleşim birimi üzerinde uçarken, devamlı yer değiştiren ışıklı bir cismin uçağı takip ettiğini ve bunun havalanına varıncaya kadar sürdüğünü'' kaydettiğini yazan gazete, cismin havaalanı kontrol kulesi çalışanları tarafından da görüldüğünü bildirdi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın (GEA) saat 04.20'de konu hakkında bilgi sahibi olduğunu, saat 06.00 sularında ise Atina yakınlarındaki Parnitha Dağı'nda bulunan radar üssünün üst düzey yetkilisinin, yıldız gibi ışıklı ve büyük cismin gökyüzünde görüldüğü, hatta net olmasa da kamerayla görüntülendiği yolunda bilgi verdiğini yazan gazete, bu gelişmeler sonrasında saat 06.23'de, iki F-16 tipi savaş uçağının, Nea Anhialos üssünden havalandığını kaydetti.

F-16'ların devriye uçuşlarının saat 07.41'de sona erdiğini belirten gazete, pilotların söz konusu cisme dair iz bulamadıklarını da belirttiği haberinde, Yunanistan Meteoroloji Dairesi yetkililerinin konuyla ilgili değerlendirmelerinde, cismin UFO değil de Venüs gezegeni olabileceğini söylediklerini bildirdi.

Hava kuvvetlerinde UFO paniği

Yorumlar

havacı ~ 15 yıl önce
şaka bir yana, evrende sadece dünya olmadığın gibi yaşam olabilecek bir çok gezegen ve daha bir çok canlı olabileceği gerçeğini kabullenmek gerek, ufoloru bilmem ama, bu evren de yalnız ve tek olduğumuzu düşünmek büyük bir cehalet ve bencilliktir.Artık uyanma zamanı gelmiştir, biz dünyayı mahvettik ve yaşam varmıdır diye gözümüzü mars gibi başka gezegenlere diktik, eğer evrende başka canlılarda insanlar gibi virüs misali gezegenlerini yoketmişlerse onlarda yeni yaşamları araştırıyor olabilir,, aslında bir çok teori var biraz da bunları düşünelim.. büyük düşünelim.. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000