25 Ekim 2020, Pazar 15:54:33

Hava kuvvetlerinde olay yaratan görüntü

Hava kuvvetleri kariyeri biten askerin video kaydını görenler gözlerine inanamadı, İtalyan medyası çığlıkların yükseldiği görüntünün detaylarını paylaştı.
  • evet arkadaşlar, bu haberden ne anladık?
  • Var bölgesel olarak değişiyor. Soğuk suyla ıslatma, tekmeleme vs. Disiplinsizse disiplinsizdir.

Hava kuvvetleri kariyeri biten askerin video kaydını görenler gözlerine inanamadı, İtalyan medyası çığlıkların yükseldiği görüntünün detaylarını paylaştı.

Küçük sopalarla bacakları ve kalçalarına vurulan askerin başının bilinçli bir şekilde uçak kanadına vurulduğu görüldü. Askeri akademideki komutanlar kadın askere yüz karası olduğunu söyledi, disiplinsizlik gerekçesiyle ordudan ihraç edildi. Bir general ise ordudan atılan genç pilotun askeri kariyerinde gerekli olan disiplin, itaat ve fedakarlıktan yoksun olduğunu ileri sürdü.

Yaralandığını söyleyen Giulia Schiff, görüntüleri büyük yankı uyandıran olaydaki sekiz çavuşa karşı hukuki yollara başvurup dava açtı. İtalyan medyası, söz konusu davanın 11 Aralık tarihinde görüleceğini ve tarafların mahkemede kozlarını paylaşacağını bildiriyor. Savcılar, ekim ayı başında sekiz çavuş için fiziksel yaralama suçu gerekçesiyle soruşturma açılması talimatını vermişti.

İtalya Savunma Bakanı Elisabetta Trenta, olayla ilgili daha önce yaptığı açıklamada "Bedelini kim ödemesi gerekiyorsa, ödeyecek" demişti. Askeri akademi ise, Schiff'in suya atılmasını havuz dalışının geleneksel eğitim kurslarında yer aldığını belirterek savunmuştu. Instagram hesabında eğitim fotoğrafları paylaştığı görülen kadın pilotun yaklaşık 2 bin takipçisi bulunuyor.

Giulia Schiff'in akademiye katılmadan önce podyumda mankenlik yaptığı ve maraton yarışlarına katıldığı dikkat çekiyor.

Hava kuvvetlerinde olay yaratan görüntü

Yorumlar

ne anladık? ~ 3 yıl önce
evet arkadaşlar, bu haberden ne anladık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim ki cikar yine TV de ~ 3 yıl önce
Simdide italyaya cemkirir bunlari neden yapıyorsunuz eyyyy diye diye. Ekonomi batıyor, peşkeş çekilmiş her yer, yolsuzluktan boğazlarina kadar dolmuşlar hala bunlara oy atan cahiller var. Oku madem oku
Avrupanın çürüdüğünü ~ 3 yıl önce
İnsanda vicdan ve insaf yoksa herşeyi yapar. Hristiyanlar en büyük teröristttir. Afrika ortadoğu 100 yıldır eziyet çekiyor
Böyle saçma adetler ~ 4 yıl önce
Var bölgesel olarak değişiyor. Soğuk suyla ıslatma, tekmeleme vs. Disiplinsizse disiplinsizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000