26 Mart 2018, Pazartesi 09:01:38

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ/PDY operasyonu!

FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri Komutanlığı mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara merkezli 5 ilde 20 sivil hakkında gözaltı kararı verildi.
  • İktidar partisinde bir tane dahi bunlardan olmaması ve kurumlarda üst düzey görev yapmış ve hala yapan bir tane bile anlı şanlı fetocunun tutuklanmaması aslında neyin ne olduğunun kanıtları...Hep polis, asker, hakim vs mi hain buna inanalım mı?
  • Bence kura çeksinler, her ay, bir taburdan 2 kişi gitsin yatsın. Başka türlü olmacak bu.
  • Bırakın gidin dükkanı kapatın. Bu devlet bitmiş. Hee ay her 3 ay da bir fetö listesi geliyor... E şu an da yani tam da şu an da aktif olarak tüm kurumlarda birileri yine fetöcü olarak duruyor yani halen var yarın yine liste gelecek... Ve bu adamlar halen maaş alıyor bir ay daha maaş alacaklar eğer gelecek ay liste çıkarsa yani bunun ucu bucağı yok... Bu sürekli devam edecek ve gidecek bu şekilde buna izin verenler utansın yazıklar olsun
  • Bi bitmediniz...
  • thy yede birara el atın
  • Bunlar geri dönüşlerle beraber artacak 500 civarı var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan bilgilendirme şu şekilde: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY’nin Hava Kuvvetleri Komutanlığı mahrem yapılanmasına ilişkin yapılan soruşturma kapsamında;  Ankara merkezli 5 ilde 20 sivil şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.  Ankara Emniyet  Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Görevlilerince bu sabah itibarıyla gözaltı işlemlerine başladı.

Ankara merkezli 9 ilde 36 kişi hakkında gözaltı işlemleri devam ediyor.

Yine , FETÖ’ nün Çankaya yapılanmasına yönelik diğer bir soruşturma kapsamında Ankara merkezli 9 ilde 36 kişi hakkında ( 16'sı ByLock kullanıcısı) gözaltı işlemlerine devam ediyor." (CNNTürk)

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ/PDY operasyonu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Palavra ~ 6 yıl önce
İktidar partisinde bir tane dahi bunlardan olmaması ve kurumlarda üst düzey görev yapmış ve hala yapan bir tane bile anlı şanlı fetocunun tutuklanmaması aslında neyin ne olduğunun kanıtları...Hep polis, asker, hakim vs mi hain buna inanalım mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 6 yıl önce
Bence kura çeksinler, her ay, bir taburdan 2 kişi gitsin yatsın. Başka türlü olmacak bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimi kandırıyorsun ~ 6 yıl önce
Bırakın gidin dükkanı kapatın. Bu devlet bitmiş. Hee ay her 3 ay da bir fetö listesi geliyor... E şu an da yani tam da şu an da aktif olarak tüm kurumlarda birileri yine fetöcü olarak duruyor yani halen var yarın yine liste gelecek... Ve bu adamlar halen maaş alıyor bir ay daha maaş alacaklar eğer gelecek ay liste çıkarsa yani bunun ucu bucağı yok... Bu sürekli devam edecek ve gidecek bu şekilde buna izin verenler utansın yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izin veren ~ 6 yıl önce
izin vereni biliyorsun, ne istedilerde vermedik diyen..
Fetöcüler ~ 6 yıl önce
Bi bitmediniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
thy yede birara el atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha başlangıç ~ 6 yıl önce
Bunlar geri dönüşlerle beraber artacak 500 civarı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000