27 Haziran 2018, Çarşamba 11:06:23

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturmasında Hava Kuvvetleri'nden biri eski tuğgeneral, 30'u eski pilot 99 kişi için gözaltı kararı verildi.
  • bunların çözülmeleri için bence darbeye bulaşmamış olup itirafçı olmak isteyenler emekli edilmeli
  • Yeni subaylar neci? Bilen var mı? Ha ha ha ha ha
  • 88 lere kdr yol göründü. Hazırlayın bavulları yada qatara kaçın
  • Kimlerin ne zihniyette olduğunu kimin babası asker necidir severler korumaya almayı.
  • İyi de thy'ye ne zaman operasyon yapılacak? Kargo, yer işletme, yurtdışı, pazarlama satış, tgs, saw'da hala bir sürü kripto fetocular cirit atıyor.Hepsinin cvsi belli. Ayrıca bu hainleri oraya dolduran, tayin eden, makam veren temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar? Bu adamları kimler nasıl koruyor? Niye kimse bunlara dokunamıyor?
  • YAŞ kararlarına şerh koyan abiler...bunlar sizin eseriniz....
  • ordunun seçilmeyle/elemeyle girilen her yeri fetö olmuş pilotlar, kurmaylar, genç subaylar silme fetöcü... bitmez yani. yenileri yetiştikçe eskileri tasfiye edecekler daha 10 yıl sürer fetö tasfiyesi TSK da olağanüstü bir gelişme olmadıkça...
  • hergün her hafta operasyon... demek haftaya da gelecek operasyon. ee bu demek ki halen içerde fetöcü var. ne zaman bitecek bu ?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturmasında Hava Kuvvetleri'nden biri eski tuğgeneral, 30'u eski pilot 99 kişi için gözaltı kararı verildi.

Balıkesir merkezli 13 ilde de operasyon

Öte yandan Balıkesir merkezli 13 ilde de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, Sahil Güvenlik, Deniz Kuvvetleri ve Kara Kuvvetleri komutanlıklarında görevli biri açıkta 22 rütbeli askerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, ankesörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları tespit edilen Sahil Güvenlik, Deniz ve Kara Kuvvetleri komutanlıklarında görevli 2 binbaşı, 4 yüzbaşı, 15 üsteğmen ve bir teğmenin yakalanması için harekete geçildi.

Balıkesir, İstanbul, İzmir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Afyonkarahisar, Mersin, Ankara, Konya, Şırnak ve Gaziantep ile KKTC'de zanlıların yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Zanlılardan birinin açığa alındığı, diğerlerinin ise muvazzaf olduğu öğrenildi.

Kocaeli merkezli 16 ilde de TSK'ya operasyon

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin TSK'daki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 43'ü görevde olan 71 asker için gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için 16 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlenmeye başlandı.

Soruşturma kapsamında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, saat 06.00 sıralarında 16 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Malatya, Manisa, Yalova, Zonguldak, Hatay, Kayseri, Muğla, Çanakkale, Denizli, Konya, Bursa ve Gümüşhane'de 43'ü aktif görevde olmak üzere toplam 71 askeri personelin gözaltına alınması için baskınlar düzenlendi. Hakkında gözaltı verilen kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

vaybe ~ 6 yıl önce
bunların çözülmeleri için bence darbeye bulaşmamış olup itirafçı olmak isteyenler emekli edilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni subaylar? ~ 6 yıl önce
Yeni subaylar neci? Bilen var mı? Ha ha ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
88 ~ 6 yıl önce
88 lere kdr yol göründü. Hazırlayın bavulları yada qatara kaçın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gisad iyi bilir ~ 6 yıl önce
Kimlerin ne zihniyette olduğunu kimin babası asker necidir severler korumaya almayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gisada ~ 6 yıl önce
Bi operasyon şart
Operasyon ~ 6 yıl önce
İyi de thy'ye ne zaman operasyon yapılacak? Kargo, yer işletme, yurtdışı, pazarlama satış, tgs, saw'da hala bir sürü kripto fetocular cirit atıyor.Hepsinin cvsi belli. Ayrıca bu hainleri oraya dolduran, tayin eden, makam veren temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar? Bu adamları kimler nasıl koruyor? Niye kimse bunlara dokunamıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 6 yıl önce
YAŞ kararlarına şerh koyan abiler...bunlar sizin eseriniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitmez ~ 6 yıl önce
ordunun seçilmeyle/elemeyle girilen her yeri fetö olmuş pilotlar, kurmaylar, genç subaylar silme fetöcü... bitmez yani. yenileri yetiştikçe eskileri tasfiye edecekler daha 10 yıl sürer fetö tasfiyesi TSK da olağanüstü bir gelişme olmadıkça...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hergün ~ 6 yıl önce
hergün her hafta operasyon... demek haftaya da gelecek operasyon. ee bu demek ki halen içerde fetöcü var. ne zaman bitecek bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000