01 Şubat 2019, Cuma 10:39:17

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ operasyonunda 11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
  • Sırada TGS var
  • Avrupa,Amerika,Rusya ülkemize karşı ne varsa yapsın,terörizmi, teröristleri desteklesin biz de sırf alışveriş yapıyoruz,ticari çıkarımız var diye yaptıkları adilikleri görmezden mi gelelim? Bu ne rezil bir zihniyettir? Yerin dibine girsin paraları da çıkarları da. Bizi yönetenler tarihsel olarak bize dost olan,vize bile istemeyen, neredeyse herşeyi üreten,yapan Japonya,Kore ile iş yapsınlar, altımızı oyanlar ile değil. Millete itici diyorsun da sen nesin? Böyle kepazece yorum yapanın kanından şüphe ederim!!!
  • Siyasi tarafta hiiiçç fetöcü yok rahat rahat uyuyun...Ulan nasıl bir ülkedir kimin ne olduğu belli değil...Zamannda fetöye laf söylediğimizde senn dinin yok diyenler bu ülkede halaa bizim fikirlermzle dalga geçiyosa söylenecek bişey yok
  • FETO nasil teror orgutu olabilir ? 15 Temmuzdan once AKzp partinin sag kioluydu . Bunlar politik .
  • Fetonun ve hainlerin arkasında abd,avrupa var,hala tam gaz destek veriyorlar biz de onlara boyuna iş veriyoruz,para kazandırıyoruz,feto okullarını kapatmayan Hollanda'ya 15 milyar euroluk enerji işi,1000'den fazla fetocuya sığınma hakkı veren Almanya'ya 35 milyar euroluk trenyolu yapım ve tren alım işi,baş haini besleyen Abd'ye 14 milyar dolarlık uçak siparişi verdik,35 yıldır kanımızı emen pkk'ya resmi ofis açma izni veren Putin'e dostum diyoruz,biz bu ülkeler aleyhine hareket eden örgütlere destek verseydik bizi duman ederlerdi,ülkemizde taş üstüne taş kalmazdı,ambargo'nun babasını yerdik. Peki biz niye bunlara adam gibi tepki veremiyoruz,hani çok güçlüydük,herkes dünya bizden korkuyordu,çekiniyordu,nerede? Demek ki neymiş,herşeyimiz palavraymış !
  • iktidara en çok tehdit oluşturan, bir zamanlar fetocuları tıka basa ne de olsa bizden diye tıktıkları yargı,polis,askeriye'ye boyuna operasyonlar yapılıyor iyi de thy gibi devlet kurumlarında neden operasyonlar yapılmıyor? fetocuların onayı olmadan şirkete adam alınmıyor,mevki,makam verilmiyor,tayin yapılmıyordu,211 kişiyi ki çoğu da onlardan değildi atınca fetocular temizlenmiş mi oldu? adamlar hala heryerdeler,geçmişleri,referans ve torpilleri belli. biz ahmak da değiliz aptal da...
  • Daha da cok vardir eminim ya arkada abd var
  • yakala yakala bitmiyor sayilari. ne buyuk bir teror orgutuymus bu ya?
  • Topla topla bitmiyor,40 bin subaydan 15 bini tutuklandı,son 25 bin kaldı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ operasyonunda 11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hava Kuvvetleri  Komutanlığı bünyesindeki  asker şahıslardan FETÖ' nün Mahrem İmamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından periyodik arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 3 albay, 2 yarbay,  4 yüzbaşı, 5 üsteğmen olmak üzere  14 şüpheli  hakkında gözaltı kararı verdi. 

Gözaltına alınan  şüpheliler hakkında bu soruşturma nedeniyle geçici görevden uzaklaştırma tedbiri uygulandı. Şüphelilerden  11’nin pilot olduğu bildirildi. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü  Organize Suçlarla Mücadele   Şube Müdürlüğünce  devam ediyor.

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Sıra geldi ~ 5 yıl önce
Sırada TGS var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama rumuzuna ~ 5 yıl önce
Avrupa,Amerika,Rusya ülkemize karşı ne varsa yapsın,terörizmi, teröristleri desteklesin biz de sırf alışveriş yapıyoruz,ticari çıkarımız var diye yaptıkları adilikleri görmezden mi gelelim? Bu ne rezil bir zihniyettir? Yerin dibine girsin paraları da çıkarları da. Bizi yönetenler tarihsel olarak bize dost olan,vize bile istemeyen, neredeyse herşeyi üreten,yapan Japonya,Kore ile iş yapsınlar, altımızı oyanlar ile değil. Millete itici diyorsun da sen nesin? Böyle kepazece yorum yapanın kanından şüphe ederim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
Siyasi tarafta hiiiçç fetöcü yok rahat rahat uyuyun...Ulan nasıl bir ülkedir kimin ne olduğu belli değil...Zamannda fetöye laf söylediğimizde senn dinin yok diyenler bu ülkede halaa bizim fikirlermzle dalga geçiyosa söylenecek bişey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FETO ~ 5 yıl önce
FETO nasil teror orgutu olabilir ? 15 Temmuzdan once AKzp partinin sag kioluydu . Bunlar politik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 5 yıl önce
Fetonun ve hainlerin arkasında abd,avrupa var,hala tam gaz destek veriyorlar biz de onlara boyuna iş veriyoruz,para kazandırıyoruz,feto okullarını kapatmayan Hollanda'ya 15 milyar euroluk enerji işi,1000'den fazla fetocuya sığınma hakkı veren Almanya'ya 35 milyar euroluk trenyolu yapım ve tren alım işi,baş haini besleyen Abd'ye 14 milyar dolarlık uçak siparişi verdik,35 yıldır kanımızı emen pkk'ya resmi ofis açma izni veren Putin'e dostum diyoruz,biz bu ülkeler aleyhine hareket eden örgütlere destek verseydik bizi duman ederlerdi,ülkemizde taş üstüne taş kalmazdı,ambargo'nun babasını yerdik. Peki biz niye bunlara adam gibi tepki veremiyoruz,hani çok güçlüydük,herkes dünya bizden korkuyordu,çekiniyordu,nerede? Demek ki neymiş,herşeyimiz palavraymış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama! ~ 5 yıl önce
Devletler arası ilişkiler çıkarlara dayalıdır. Kişisel veya duygusal davranamazsınız. Ülkenin menfaatleri gerektiriyorsa ve başka alternatif yoksa bunca düşmanlık yapmalarına rağmen diğer ülkelerle ilişkilerinizi ve alışverişinizi devam ettirmek zorundasınız. Yapılan şey bundan ibarettir. Zoraki muhalefet kasacağım diye her şeye kulp takmaya çalışmayın. Çok itici oluyorsunuz.
Saçmalama diyen saçma'ya ~ 5 yıl önce
Yani adamlar bizim aleyhimize ne varsa korusun,büyütsün,beslesin, bizi güçsüz düşürüp,ekonomik, sosyal krizler çıksın diye uğraşsın biz de onlarla alışveriş yapıyoruz,çıkarımız var diye tepki vermeyelim öyle mi? Ülkelerin çıkarları olur doğru da herşey çıkar ve para mı? Şeref,haysiyet,onur diye kavramlara ne oldu? Yoksa onlarda mı satılık veya alışverişe dahil? Ayrıca bu işin muhaliflik ile alakası yok vatanseverlik ve milliyetçilik ile alakası var da senin gibiler anlamaz tabii...
saçmalama'ya ~ 5 yıl önce
Asıl sen ve senin gibiler iticisiniz,herşeyi para ile ölçüyorsunuz ! Sizin gibiler var oldukça ülkemizde ne terör biter ne de sorun.
operasyon ? ~ 5 yıl önce
iktidara en çok tehdit oluşturan, bir zamanlar fetocuları tıka basa ne de olsa bizden diye tıktıkları yargı,polis,askeriye'ye boyuna operasyonlar yapılıyor iyi de thy gibi devlet kurumlarında neden operasyonlar yapılmıyor? fetocuların onayı olmadan şirkete adam alınmıyor,mevki,makam verilmiyor,tayin yapılmıyordu,211 kişiyi ki çoğu da onlardan değildi atınca fetocular temizlenmiş mi oldu? adamlar hala heryerdeler,geçmişleri,referans ve torpilleri belli. biz ahmak da değiliz aptal da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 5 yıl önce
Daha da cok vardir eminim ya arkada abd var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakala ~ 5 yıl önce
yakala yakala bitmiyor sayilari. ne buyuk bir teror orgutuymus bu ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örgüt ~ 5 yıl önce
Bu örgüt size şah damarınızdan bile yakın :))))
devam eder ~ 5 yıl önce
Daha çok sayıda olduğuna eminim. Tamamen temizlenmesi yıllar alacaktır. Ancak fetö ile mücadelenin kararlılıkla devam etmesi gereklidir, çünkü bunlar hain karakterlidir. Türkiye bu badireyi de atlatacak güçtedir.
Bitmiyor ~ 5 yıl önce
Topla topla bitmiyor,40 bin subaydan 15 bini tutuklandı,son 25 bin kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Subay ~ 5 yıl önce
Ne dediğine dikkat et.
Subaya ~ 5 yıl önce
Sende olabilirsin zoruna gitti
Normal ~ 5 yıl önce
Çok doldurdular beraber yürüdükleri, yürüttükleri ve ne istendiyse verdikleri dönemde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000