01 Haziran 2022, Çarşamba 12:57:44

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 111 Yaşında

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 111'inci kuruluş yıl dönümünü, hazırladığı özel video ile kutladı.
  • Etkin , caydırıcı AMA saygın DEĞİL , adil DEĞİL..insanlar köleniz değilll Anlayan anlamıştır bence
  • Nice yıllara inşallah doğum günün kutlu olsun mavi bebeğim. Birgün seninle tekrar buluşmak dileğiyle...
  • proje eş başkanları yüzünden ege'deki düşmana karşı zayıf bırakılan hava kuvvetleri. Karşıda Rafale, f35, Viper ve geri kalan block 52'den oluşan bir düşman var. Biz ise viper için bekliyoruz. İnanılmaz zayıf bırakıldı hava kuvvetleri.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 111'inci kuruluş yıl dönümünü, hazırladığı özel video ile kutladı.

MSB tarafından hazırlanan ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın tanıtıldığı video, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Kısa sürede büyük beğeni alan videoda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın üstün kabiliyetlerine yer verildi.

Yerli ve milli mühimmatla donatılan F-16'ların tatbikat ve operasyon görüntülerinin yanı sıra Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşları da videoda yer aldı.

MSB'nin kuruluş yıl dönümü videosu, "Yıldırım kelimesi tarife yetmez. Ey düşmanlar bilin ki, çelik bilekler bükülmez. Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın 111'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." ifadeleri ile paylaşıldı.

MSB, özel broşürle de Komutanlığın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

MSB'nin bu paylaşımında ise "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gökyüzündeki çelikten pençesi Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın 111'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, gece gündüz demeden ülkemiz ve milletimiz için kahramanca ve fedakarca görev yapan personelimize başarılar diliyoruz." denildi.
 

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 111 Yaşında

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bilen birisi ~ 2 yıl önce
Etkin , caydırıcı AMA saygın DEĞİL , adil DEĞİL..insanlar köleniz değilll Anlayan anlamıştır bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönlümün yarısı ~ 2 yıl önce
Nice yıllara inşallah doğum günün kutlu olsun mavi bebeğim. Birgün seninle tekrar buluşmak dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
proje eş başkanları yüzünden ege'deki düşmana karşı zayıf bırakılan hava kuvvetleri. Karşıda Rafale, f35, Viper ve geri kalan block 52'den oluşan bir düşman var. Biz ise viper için bekliyoruz. İnanılmaz zayıf bırakıldı hava kuvvetleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 2 yıl önce
Hava gucumuzun bu hale gelmesinde en buyuk sorun ucus okullarinda “hocalik” yapan genclere bagiran cagiran meslekten sogutan vasifsiz general ve albay bozuntulari yuzundendir, tek yaptiklari kombinezon giyip orduevinde catal bicak kullanip gariban erlere cavuslara hava atmak emekli oluncada genelde bir ucus okuluna kapagi atip genc beyinlerin basina bela olup genclerin istikbaliyle oynamak , inanin hic saygim yok bunlara uzak dursunlar.
X ~ 2 yıl önce
Tamam tetikteyiz
80ler ~ 2 yıl önce
Darbeyi yapıp bütün ülkenin kasasındaki parayı F16ya yatırıp, aldığınız komisyonlarla ihya olduğunuz o yıllar. Hey gidi Şahinkaya paşam, Evren paşam hey, sağolsaydınız da açıklanamayan servetinizdeki paraları yiyebilseydiniz keşke. Size de pek hayrı olmadı komisyonların. 20 -30 sene zarfında Türkiye'de geberdiniz sonunda. Neyse damatlar yer artık ne bıraktıysanız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000