09 Şubat 2014, Pazar 16:46:04

HAVA KORSANI ADLİYE'DE

Kharkov-İstanbul seferini yapan uçağı kaçırmaya çalışan Artem Kozlov, adliyeye sevk edildi. Kozlov'un Kiev'deki hükümet karşıtı eylemlere katıldığı ve Ukrayna polis kayıtlarında sabıkalı aktivist olduğu ortaya çıktı.
  • Vodka vişne vodka vişne yaptın kafa bir milyon aptalca birşey yaptın komik yani hemde Türkiye gibi bir ülkede başını belaya soktun çok yanlış yaptın adamım eminim ayıldığın an çok pişman olmuşsundur dostum ya seni hadi bir daha cAanım diye salarlar yada burada Midnight Express'i yaşarsın dedim çok yanlış bir diyarda oyun oynayasın gelmiş kanun yok nizam yok herşey Allah'a emanet hayırlısı canım.

Ukrayna'dan İstanbul'a gelen yolcu uçağını 'bomba var' diyerek kaçırmaya teşebbüs eden, ancak başarılı olamadan yakalanan 45 yaşındaki Ukraynalı Artem Kozlov'un İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu ardından adliyeye sevk edildi. Kozlov'un Kiev'deki hükümet karşıtı eylemlere katıldığı ve Ukrayna polis kayıtlarında sabıkalı aktivist olduğu ortaya çıktı. Ayrıca zanlıya ait alınan kan ve kıl örneklerinde Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerinin ardından alkol ve ya uyuşturucu gibi bir maddeye rastlanmadığı öğrenildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlının ilk ifadesinde, ülkesinde ve Rusya'daki tutukluların serbest bırakılması için uçağı kaçırmaya çalıştığını söylediği öğrenildi.

HAVA KORSANI ADLİYE'DE

Yorumlar

Vodka vişne ~ 10 yıl önce
Vodka vişne vodka vişne yaptın kafa bir milyon aptalca birşey yaptın komik yani hemde Türkiye gibi bir ülkede başını belaya soktun çok yanlış yaptın adamım eminim ayıldığın an çok pişman olmuşsundur dostum ya seni hadi bir daha cAanım diye salarlar yada burada Midnight Express'i yaşarsın dedim çok yanlış bir diyarda oyun oynayasın gelmiş kanun yok nizam yok herşey Allah'a emanet hayırlısı canım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000