24 Nisan 2019, Çarşamba 14:55:56

Hava Kent 1. etapın temelini attı

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini attı.
  • Arkadaşlar burada biraz gerçek bilgilere yer vermekte yarar var, ön yargılar pekala olabilir ancak bilinçsizce ve kaynağı doğrulanmamış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeniz tam bir akıl tutulması oluyor. İmar kanununa aykırı ruhsatsız ve izinsiz kaçak yapılarda ağır cezalar ile tüm sorumlular yargılanır. sizler bu kadar eminseniz neden vicdanlarınızı rahatlatıp insanları kurtarmak için bu sözde kaçak tarlaya yapılan yapıyı şikayet edemiyorsunuz. Edemiyorsunuz çünkü konu hakkında bilginiz olmadığı gibi araştırma dahi yapmıyorsunuz. internet sitelerine girdiğinizde Teknik Şartname sinden ticari sicil kayıt bilgilerine kadar her bilginin halka açık olduğunu görebilirsiniz.
  • COK ARASTIRDIM UC KAGITCI BUNLAR PARANIZI KAPTIRMAYIN YAZIK GUNAH O KADAR CALISIYORSUNUZ
  • bu faizlerle ev alınmaz uzak durun zaten inşaat patlamak üzere!
  • Iste bekledigimiz haberler. Orman filan neyimize, bize apartman lazim....apartman !!!!!
  • İstanbulu komple beton zemin yapın,yakında biyerinizden nefes almaya başlayacaksnz.Sırf rant için 3.havalimınını yaptınız...durmak yok yola devam...Doymak nedir bilmezsnz gözünüzü paradan başka birşey görmez oldu.Bundan 20 yıl-30 yıl sonrasını düşünen yok.Bütün ak sakallılar öteki dünyaya valizlerle para götürmenin peşinde
  • Yaaa uzak durun mal mısınız. mikser başına 2500 tl vermişler 4 mikser beton dökmüşler bizi kazıklıyorlar. yürüyün gidin. neymiş temel attık.
  • Yazık çok yazık... İstanbul'un kalan son yeşil arazilerini de iğrenç projelerle betona çeviriyorlar. Proje yapacaklarsa hiç değilse doğaya saygıları olsun biraz.
  • Bende thy çalışanıyım merak ediyorum acaba kokpit veya kabinden bu kooperatife giren varmı tavsiye edermisiniz. Bildiğim kadarıyla Akpınar projesi deniz kenarında yapılan marinaya yakın ve güzel bir konumda imar durumu nedir bilen varmı?
  • Uckagitci firsatci firmalara caninizi riske atarak kazandiginiz paralarinizi kaptirmayin. AH ise bu tur dolandiricikara neden imkan veriyor ki, avanta mi aliyorlar acaba.
  • yoksa elinizde patlar.

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini attı. 1. etabın üye alımları doldu ancak kooperatif yeni üyeler için yıl sonuna kadar 500 konut daha inşa edecek.

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde konut üretimine başladı.

İlk aşamada 144 dairelik 1. etabın temeli Arnavutköy'ün Taşoluk mevkiinde, İstanbul Havalimanı'na sadece 8 kilometre uzaklıkta yer alan bir noktada atıldı.

Proje 4 blok olarak tasarlanıyor ve içerisinde otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor tesisi ve 7/24 güvenlik yer alacak. CVS  Hava Kent Yapı Kooperatifi  Taşoluk 1. etabın tüm üye alımları doldu. Ancak diğer etaplar için üye alımları devam ediyor.

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Taşoluk projesinde üye alımları devam eden etaplarda metrekare fiyatları 2 bin 900 TL bandında. Projede 3 tip daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlanıyor. Kooperatif 30 bin TL'den başlayan peşinat ve aylık 1.000 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

500 yeni konut yolda

CVS Hava Kent 2019 yılının Eylül ayında 150 ve Kasım ayında 200 daire olarak toplam sene sonuna kadar 500 konutun inşaatına başlayı planlıyor. Kooperatifin hayata geçireceği projelerin tamamı site halinde  tasarlanıyor ve içerisinde sosyal tesisleri barındracak şekilde dizayn ediliyor. 

Hava Kent 1. etapın temelini attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

AHU ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar burada biraz gerçek bilgilere yer vermekte yarar var, ön yargılar pekala olabilir ancak bilinçsizce ve kaynağı doğrulanmamış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeniz tam bir akıl tutulması oluyor. İmar kanununa aykırı ruhsatsız ve izinsiz kaçak yapılarda ağır cezalar ile tüm sorumlular yargılanır. sizler bu kadar eminseniz neden vicdanlarınızı rahatlatıp insanları kurtarmak için bu sözde kaçak tarlaya yapılan yapıyı şikayet edemiyorsunuz. Edemiyorsunuz çünkü konu hakkında bilginiz olmadığı gibi araştırma dahi yapmıyorsunuz. internet sitelerine girdiğinizde Teknik Şartname sinden ticari sicil kayıt bilgilerine kadar her bilginin halka açık olduğunu görebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BURAK ~ 5 yıl önce
COK ARASTIRDIM UC KAGITCI BUNLAR PARANIZI KAPTIRMAYIN YAZIK GUNAH O KADAR CALISIYORSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faiz ~ 5 yıl önce
bu faizlerle ev alınmaz uzak durun zaten inşaat patlamak üzere!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eveeettt ~ 5 yıl önce
Iste bekledigimiz haberler. Orman filan neyimize, bize apartman lazim....apartman !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
İstanbulu komple beton zemin yapın,yakında biyerinizden nefes almaya başlayacaksnz.Sırf rant için 3.havalimınını yaptınız...durmak yok yola devam...Doymak nedir bilmezsnz gözünüzü paradan başka birşey görmez oldu.Bundan 20 yıl-30 yıl sonrasını düşünen yok.Bütün ak sakallılar öteki dünyaya valizlerle para götürmenin peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarla laa bu ~ 5 yıl önce
Yaaa uzak durun mal mısınız. mikser başına 2500 tl vermişler 4 mikser beton dökmüşler bizi kazıklıyorlar. yürüyün gidin. neymiş temel attık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
Haklisin ben de oyle dusundum
Bunyamin ~ 5 yıl önce
tarlaya insaat ruhsati nasil aliniyormus kardes bi anlatsana bos konusalimda nolursa olsun
belediye başkanı ~ 5 yıl önce
gerçekten çok tatlısınız bu haberin yapıldığı inşaat alanı tarla öyle mi? ve açık açık öyle kepçe mikserlerle dan dun kafalarına göre inşaat yapıyorlar belediyede amaaan zaten tarla ora bırakın yapsınlar diyip görmezden geliyor değil mi? :)) siz bi evinizin balkonuna duvar örmeyi deneyin bakın belediye kapınıza geliyor mu gelmiyor mu? cahil cahil konuşup insanları kendinize güldürmeyin
db ~ 5 yıl önce
Yazık çok yazık... İstanbul'un kalan son yeşil arazilerini de iğrenç projelerle betona çeviriyorlar. Proje yapacaklarsa hiç değilse doğaya saygıları olsun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Bende thy çalışanıyım merak ediyorum acaba kokpit veya kabinden bu kooperatife giren varmı tavsiye edermisiniz. Bildiğim kadarıyla Akpınar projesi deniz kenarında yapılan marinaya yakın ve güzel bir konumda imar durumu nedir bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 5 yıl önce
projenin 1.etabında sadece havayolu personelleri fayda sağladı ve birçok pilot host hostes ve teknik ekipten arkadaşlarınız var. Ofisi ziyaret ettiğinizde gerekli bilgileri doğrulayabilirsiniz
Sakin ! ~ 5 yıl önce
Uckagitci firsatci firmalara caninizi riske atarak kazandiginiz paralarinizi kaptirmayin. AH ise bu tur dolandiricikara neden imkan veriyor ki, avanta mi aliyorlar acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ispat ~ 5 yıl önce
söylediklerinizi lütfen ispat edebilecek kadar bilgi verin. Bilgi kaynağınız nedir? Klavye ye dokunan parmaklarınızdan başka bir kaynağınız var mı?
uzak durun ~ 5 yıl önce
yoksa elinizde patlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000