25 Haziran 2021, Cuma 14:01:39

Kıbrıs Caddesi Kooperatif inşaatına engelleme

Arnavutköy'de yapımı devam eden Kıbrıs Caddesi Yapı Kooperatifi projesinde, kooperatifin bir bölümünün inşaatını yapan müteahhit firmanın, ikinci etap inşaatını engellediği iddia edildi.
  • Efeleri de tanımam diğerlerini de.. Ben Sendika’yı tanırım ki hani şu insanları yarı yolda bırakıp kaçan..! Ayıptır, yazıktır..! Hem bu dünyada hem ahirette hakkımızı arayacağız ve alacağız..! Vesselam
  • Efeler inşaat kim? Neden inşaatı engellemeye çalışıyor? Madem hukuksuz bir durum var bu devletin polisi avukatı yok mu? Üyeler sadece ev almak için para vermiyorlar mı bu kooperatife, ayrıca kooperatifin hukukunu da mı korumak zorundalar? Ne biçim alavere dalavere işleri bunlar?
  • Bu kooperatifle uğraşılmaz biri öder biri ödemez yılan hikayesine döner dedik ...anlatamadık
  • Kesinlikle kooperatif işine girmeyin. Siyasete bir bakın. Hırsız ve yolsuzluk dolu. İşin başındakiler örnek olacakları yerde yapılanları izliyorsunuz. Bu manzarada herkes ne çalarsam kar hesabında.
  • Sen sahip çıkamıyorsan başkaları nasıl sahip çıksın. Bize mi güvendin
  • HER GECENİN SABAHI OLMAZ. BUNU BÖYLE BİLİN. BİZİ KIZDIRMAYIN.
  • BR yapının yıllar evvel üstlendiği bir projede ev sahibi olma hayalimiz geldi aklıma. bizleri yüzüstü bıraktıkları yetmemiş aldıkları paraların üstüne yatmışlardı. bu haberi okurken BR yapı yani sahibi Burak Özvarol ın başka bir şirket kurup (EFELER YAPI) yine aynı mağduriyetlere sebebiyet verdiğini görünce şaşırdım açıkçası. Bu yapılar insanları mağdur edip zenginleşmek üzerine kurulmuş uzak durun derim.
  • Ey efeler inşaat.Sen kimsin ulan da benim malıma el koyuyorsun.Engel olamayacaksın.
  • Hangi üyelerine çağrı yapmışlar, bize bir mesaj gelmedi. Yoksa sendika kısmetli birilerini ev sahibi mi yapıyor? Kafamda deli sorular??

Türk Hava Yolları çalışanlarını ev sahibi yapmak için kurulan Kıbrıs Caddesi Yapı Kooperatifi projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmaları sırasında bugün arbede yaşandı.

Kıbrıs Caddasi Yapı Kooperatifi yönetimi tarafından verilen bilgiye göre, Efeler inşaat firmasının işçileri tarafından, inşaatın başlamasının önüne geçilmeye çalışıldığı kaydedildi. Bu kapsamda üyelerin inşaat alanına gelerek destek olması çağrısı yapan kooperatif yönetimi, söz sahibi olmayan Efeler firmasının hukuksuz davrandığını bildirdi.

 





Kıbrıs Caddesi Kooperatif inşaatına engelleme

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Mağdur ~ 3 yıl önce
Efeleri de tanımam diğerlerini de.. Ben Sendika’yı tanırım ki hani şu insanları yarı yolda bırakıp kaçan..! Ayıptır, yazıktır..! Hem bu dünyada hem ahirette hakkımızı arayacağız ve alacağız..! Vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir inşaat hikayesi ~ 3 yıl önce
Efeler inşaat kim? Neden inşaatı engellemeye çalışıyor? Madem hukuksuz bir durum var bu devletin polisi avukatı yok mu? Üyeler sadece ev almak için para vermiyorlar mı bu kooperatife, ayrıca kooperatifin hukukunu da mı korumak zorundalar? Ne biçim alavere dalavere işleri bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedik ~ 3 yıl önce
Bu kooperatifle uğraşılmaz biri öder biri ödemez yılan hikayesine döner dedik ...anlatamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 3 yıl önce
Kesinlikle kooperatif işine girmeyin. Siyasete bir bakın. Hırsız ve yolsuzluk dolu. İşin başındakiler örnek olacakları yerde yapılanları izliyorsunuz. Bu manzarada herkes ne çalarsam kar hesabında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen çık ~ 3 yıl önce
Sen sahip çıkamıyorsan başkaları nasıl sahip çıksın. Bize mi güvendin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFELER İNŞAATA NOT ~ 3 yıl önce
HER GECENİN SABAHI OLMAZ. BUNU BÖYLE BİLİN. BİZİ KIZDIRMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BR Yapı - Efeler Yapı aynı mal ~ 3 yıl önce
BR yapının yıllar evvel üstlendiği bir projede ev sahibi olma hayalimiz geldi aklıma. bizleri yüzüstü bıraktıkları yetmemiş aldıkları paraların üstüne yatmışlardı. bu haberi okurken BR yapı yani sahibi Burak Özvarol ın başka bir şirket kurup (EFELER YAPI) yine aynı mağduriyetlere sebebiyet verdiğini görünce şaşırdım açıkçası. Bu yapılar insanları mağdur edip zenginleşmek üzerine kurulmuş uzak durun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efelere ~ 3 yıl önce
Ey efeler inşaat.Sen kimsin ulan da benim malıma el koyuyorsun.Engel olamayacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava iş e ~ 3 yıl önce
Hangi üyelerine çağrı yapmışlar, bize bir mesaj gelmedi. Yoksa sendika kısmetli birilerini ev sahibi mi yapıyor? Kafamda deli sorular??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 FO ~ 3 yıl önce
Yanlis anlamissiniz, hava is in kimseye peskes cektigi yok, bu hava is in zamaninda kurdugu ve sonra ortadan cekildigi kibris caddesi kooperatifidir. Yeni yonetim canla basla calisip insaati baslatti ve parasini odeyen uyelere evlerini bir an once teslim etmek icin calisiyor.yani ortada bir peskes durumu sozkonusu degil,parasini odeyen uyelerin evlerinin insaasi sozkonusu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000