19 Ağustos 2022, Cuma 20:09:37

Hava İş’ten pazar mesaisi açıklaması

Hava İş Dendikası’ndan pazar mesaisi açıklaması.
  • Sendika gücünü üyelerinin desteğinden alır o yüzden mahkeme günü hep beraber orada olup gücümüzü işverene karşı göstermeliyiz pazar mesailerimiz ne olacak diye sormaktansa pazar mesailerimizi geri almak için bu mücadeleyi birlikte vereceğiz
  • koskoca YK Başkanı birçok yerde birçok kişiye siz hedefi yakalayın şu kadarını size dağıtıcağız dedi, THY tarihinde görülmemiş bonus vereceğiz dedi. Vermezse hem kendi yalan söylemiş olur, hemde AKP nin personelin hakkına çökme hareketini bütün herkese göstermiş olur. Seçim öncesi direk oy kaybı olur göze alınabilirmi ki? Bence güzel para verecekler. Yoksa kendilerini inkar etmiş olurlar.
  • Yeter artık sırtımızda taşıdığımız sizi. Hava-sen inizi de alın gidin.
  • Arkadaşlar mâlesef 70.000 TL olan kâr payı yönetim kurulunda bulunan varlık fon'u temsilcileri tarafından 18.000 TL ye düşürülmüştür.Sayın ahmet bolat''ın tüm çabalarına rağmen iştiraklere ayrılan bütçe ensar vakfı ve okçular vakfı'na aktarılmıştır.Ben hakkımı helal etmiyorum.Artık işçi kardeşlerim grev mi yapar bilemem.
  • Sendika üyesi olmazsanız , yahut üye ilken ayrılırsanız kaybınız ne olur?
  • Sendika üyesi olmaya gerek yok .(Sadece lokum alamazsınız,ha birde PİKNİĞE KATILAMAZSINIZ.
  • Tgs amele zaten ne gece var ne gündüz ne pazar var ne baska bişey biride bizim arkamızda dursa
  • Bir çok alanda çalışma fırsatım oldu lakin en doyumsuz personel TK da yemin ederim. Herkesin hesabına aylık 1milyon TL geçsen yine de beğenmezler. Yalanlamada kalkmayın
  • Maaş promasyonuna çöktüler 5 yıldır.
  • Allah aşkına inanan var mı?Günü kurtarma ve göz boyama hareketleri.Tıpkı YKbaşkanının ikramiye dağıtacağım demesi gibi.Yoğun sezonu kurtarmaya yönelik palyatif davranışlar.Al gülüm ver gülüm yapıyor kamyoncu sendikası.

Hava İş Sendikası. Pazar mesaileri ile ilgilş açtıkları davaya ilişkin üyelerine yönelik duyuru yaptı.

İşte Hava İş'in açıklaması;

Değerli Üyelerimiz,

Pazar Mesailerimizin gaspına yönelik açtığımız dava hakkında kısa bir bilgilendirme yapmamız tarafımızca gerek görülmüştür. Sosyal medyada İşverenlik ile organik bağı devam ederken Sendikamız aleyhine kışkırtmaya çalışanlar ve bazı güdümlü gazeteciler tarafından gerçekle bağdaşmayan uydurma haberlerin sonunu getirmek gereği hasıl olmuştur.

İstanbul 16. İş Mahkemesinde derdest olan hak mücadelemiz her zorluğa rağmen hukuk çerçevesinde devam etmektedir. Yargılaması devam eden dosyamızda ani hakim değişikliklerinden, baskıdan dosyamıza bilirkişi raporu hazırlamamak için istifa eden bilirkişilere, aleyhimize verilen ve hatalı olduğu kesinleşen usuli yanlışlıklara rağmen hukuk mücadelemiz daha da büyüyerek devam etmektedir.

Son tahlilde dosyamız yeni bilirkişi heyetine tebliğ edilmiş ve bilirkişi heyet raporu LEHİMİZE gelmiştir.

Mücadelemiz gasp edilen haklarımızı almak ve tüm baskılara rağmen hukuk içerisinde kalmaktır.

Bizler Türkiye Sivil Havacılık Sendikası olarak, Türk Hukukuna güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğuna inancımız doğrultusunda da Türk Yargısına güveniyoruz.

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.


Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş)

Hava İş’ten pazar mesaisi açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (178)

Sendikali ~ 2 yıl önce
Sendika gücünü üyelerinin desteğinden alır o yüzden mahkeme günü hep beraber orada olup gücümüzü işverene karşı göstermeliyiz pazar mesailerimiz ne olacak diye sormaktansa pazar mesailerimizi geri almak için bu mücadeleyi birlikte vereceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memur ~ 2 yıl önce
koskoca YK Başkanı birçok yerde birçok kişiye siz hedefi yakalayın şu kadarını size dağıtıcağız dedi, THY tarihinde görülmemiş bonus vereceğiz dedi. Vermezse hem kendi yalan söylemiş olur, hemde AKP nin personelin hakkına çökme hareketini bütün herkese göstermiş olur. Seçim öncesi direk oy kaybı olur göze alınabilirmi ki? Bence güzel para verecekler. Yoksa kendilerini inkar etmiş olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin kokpit ayrılmalıdır ~ 2 yıl önce
Yeter artık sırtımızda taşıdığımız sizi. Hava-sen inizi de alın gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GREV VE SENDIKA ŞART OLDU ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar mâlesef 70.000 TL olan kâr payı yönetim kurulunda bulunan varlık fon'u temsilcileri tarafından 18.000 TL ye düşürülmüştür.Sayın ahmet bolat''ın tüm çabalarına rağmen iştiraklere ayrılan bütçe ensar vakfı ve okçular vakfı'na aktarılmıştır.Ben hakkımı helal etmiyorum.Artık işçi kardeşlerim grev mi yapar bilemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
Ya kim dedi şu paraları bi söyleyin bulalım hemen herkesi beklentiye soktu 50 60 70 binleri
TGS APRON ~ 2 yıl önce
Belli ki sende ensar vakfından faydalanan kişilerdensin emekçinin a Hakkını yiyerek yardım nerede görülmüş ? Çok net söylüyorum. Grev ve lutfansadan beter olursunuz
Yorumsuz yorumlu ~ 2 yıl önce
:):)
Lahana perhizi ~ 2 yıl önce
Tam bir provokatörsün
Sendika Üyesi olmak? ~ 2 yıl önce
Sendika üyesi olmazsanız , yahut üye ilken ayrılırsanız kaybınız ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
şirkete girdiğimde herkesle beraber sendikaya üye oldum.5-6ay gibi bir süre sonra gecikmeli olarak tis imzalandı herkese farklar yattı bir bana yatmadı,sendikaya gittim karışıklık olmuş seni bizim arkadaşlar teknik yazmışlar o yüzdende çalıştığın birim seni sendikasız görüyor ve sendikasızlara yatırmadılar senin durumun için özel görüşeceğiz dediler.Bu arada Sendikayı savunmuyorum yanlış anlasılmak istemem ama bilgi almak isteyen arkdaşlara da hiçbişey olmaz demeyin bazı durumlarda kayıp oluyor.
Uzaylı ~ 2 yıl önce
Sendika üyesi olmaya gerek yok .(Sadece lokum alamazsınız,ha birde PİKNİĞE KATILAMAZSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baklava ~ 2 yıl önce
Sadece piknik mi ? Uludağ da kayak yaparak ve antep te tıkabasa kebap üstü midye baklava yiyerek örgütlenme(!) çalışmasını unutma lütfen :)
Tgs ~ 2 yıl önce
Tgs amele zaten ne gece var ne gündüz ne pazar var ne baska bişey biride bizim arkamızda dursa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amele değil whatsapp ~ 2 yıl önce
TGS THY nin alt istiraki olan firma, bu zamana kadar ne zaman tgs ye alim oldugunu duysam whatsapp mesajlarinda gordum. Su numaraya cv atin diye belki kariyer sitelerinden basvuran olmustur lakin arastirmadigim icin gormedim. TGS nin kacbin personeli var kaç kisi kariyer sitelerinden girdi soylesin.
Ceysın ~ 2 yıl önce
Bir çok alanda çalışma fırsatım oldu lakin en doyumsuz personel TK da yemin ederim. Herkesin hesabına aylık 1milyon TL geçsen yine de beğenmezler. Yalanlamada kalkmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş promasyonu ~ 2 yıl önce
Maaş promasyonuna çöktüler 5 yıldır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki daha önce veriyorlardı ~ 2 yıl önce
Sabır yaa rab..
no effect ~ 2 yıl önce
Allah aşkına inanan var mı?Günü kurtarma ve göz boyama hareketleri.Tıpkı YKbaşkanının ikramiye dağıtacağım demesi gibi.Yoğun sezonu kurtarmaya yönelik palyatif davranışlar.Al gülüm ver gülüm yapıyor kamyoncu sendikası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000