08 Nisan 2020, Çarşamba 10:59:27

Hava İş 3 ay aidat almayacak

Hava İş Sendikası üyelerden aidat alınmayacağını duyurdu.
  • işinize gelmeyen yorumları yapınca neden hemen trol oluyoruz. Kurdugunuz sendikadanda bu yüzden binlerce kişi ayrıldı. Zihniyet aynı çünkü uçağı ben sürerim patron benim,benim yorumum senin yorumun,benimle aynı düşüneceksin, hayırdır abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? kokpitte size ne çektiriyorlar ?
  • Yoksa siz hala almaya devam mı ediyorsunuz?
  • Kısa çalışma ödeneğinden yararlanıyoruz zaten, bir de devletin destek olarak verdiği ücretten mi aidat alacaktınız? Komedi resmen
  • Valla pazar mesaileri, yol paraları, ikramiyeler gitti sizin döneminizde. Doğru şu an olağanüstü bir durum var kabul ediyoruz, ama şu ikramiyeler hakkındada ufak birşey deseymişsin en azından son röportajında. 3 ayda yarısını kaybettik maaşımızın farkında mısın?
  • Bu süreçte destek olan sendimamız hava iş ten Allah razı olsun.Bu zorlu günleri atlatıp işimize geri döneriz insallah
  • Bu zor günlerde ve her zaman üyelerinin yanında olan sendikamızdan Allah razı olsun.Bunu hiç bir zaman unutmayacağız.Hep birlikte omuz omuza bu zorluklarında altından kalkacağız.
  • Sendikamız doğru olanı yaptığına inanıyorum ancak biz üyelerinde sendikamızın herzaman yanında olmalıyız sahip çıkmalıyız sadece aidat verdiğimiz yer olarak görmemeliyiz.Y eri geldiğinde masaya hep birlikte yumruk vurmalıyız kanatindeyim teşekkürler hava iş
  • İşkurun verdiği maaştan bir de aidat mı kesecektiniz. Ne günlere kaldık...
  • Zaten işşizlik fonundan alacağımız paradan kesemezlerdi. Sadece damga vergisi ve nafaka borcu kesilebiliyor.Tarafıma sendikanın henüz olumlu bir dönüşünü göremedim. TİS imzalanırken uçucular hakkında konuşmadan imzayı attılar. Sonrasında da hep negatif dönüşler yaşadık.
  • Bu zor günlerin bir şekilde geçeceğini varsayarsak bu hamle üyeler nezdinde kesinlikle unutulmayacaktır.Hava-iş ten üyelerin beklentisi budur.Bizim zor zamanımızda yanımızda olduğunuzu görmek güzel bir şey. Hediyeler, iftarlar, abantlar güzel ama suistimale çok açıklar. güzel günlerin gelmesi dileğiyle..... tşk

Hava İş Sendikası üyelerden aidat alınmayacağını duyurdu.

Hava İş duyurusu:

Değerli Üyelerimiz,

Hava-İş Sendika Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar uyarınca;

İşverenin Kısa Çalışma Ödeneği programına başvurması ile siz değerli üyelerimizden, 2020 yılı Nisan - Mayıs - Haziran aylarına mahsus olmak üzere, sendika üyelik aidatı alınmaması yönünde karar alınmıştır.

Bu noktada, 2020 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarında tahakkuk edecek olan maaşlardan, aidat kesintisi yapılmaması yönünde kararımız işverene gönderilecektir.

Yaşanan bu olağanüstü dönemi;  Hava-İş ailesi olarak siz değerli üyelerimiz ile birlikte sağlıklı bir şekilde atlatarak, omuz omuza vereceğimiz nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle.

Hava-İş Sendikası Yönetim Kurulu

Hava İş 3 ay aidat almayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Havasene ~ 4 yıl önce
işinize gelmeyen yorumları yapınca neden hemen trol oluyoruz. Kurdugunuz sendikadanda bu yüzden binlerce kişi ayrıldı. Zihniyet aynı çünkü uçağı ben sürerim patron benim,benim yorumum senin yorumun,benimle aynı düşüneceksin, hayırdır abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? kokpitte size ne çektiriyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özçelik İş ~ 4 yıl önce
Yoksa siz hala almaya devam mı ediyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kısa çalışma ~ 4 yıl önce
Kısa çalışma ödeneğinden yararlanıyoruz zaten, bir de devletin destek olarak verdiği ücretten mi aidat alacaktınız? Komedi resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Amiri ~ 4 yıl önce
Valla pazar mesaileri, yol paraları, ikramiyeler gitti sizin döneminizde. Doğru şu an olağanüstü bir durum var kabul ediyoruz, ama şu ikramiyeler hakkındada ufak birşey deseymişsin en azından son röportajında. 3 ayda yarısını kaybettik maaşımızın farkında mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ~ 4 yıl önce
Sen hangi ülkede yaşıyon diyecem ama dünya berbat halde. Muhtemelen sen uzaydan geldin. Ya uzaya dön ya dünyadaki sıkıntıyla yüzleş
Vehbi ~ 4 yıl önce
Bu süreçte destek olan sendimamız hava iş ten Allah razı olsun.Bu zorlu günleri atlatıp işimize geri döneriz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 4 yıl önce
Bu zor günlerde ve her zaman üyelerinin yanında olan sendikamızdan Allah razı olsun.Bunu hiç bir zaman unutmayacağız.Hep birlikte omuz omuza bu zorluklarında altından kalkacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erbaa60 ~ 4 yıl önce
Sendikamız doğru olanı yaptığına inanıyorum ancak biz üyelerinde sendikamızın herzaman yanında olmalıyız sahip çıkmalıyız sadece aidat verdiğimiz yer olarak görmemeliyiz.Y eri geldiğinde masaya hep birlikte yumruk vurmalıyız kanatindeyim teşekkürler hava iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 4 yıl önce
İşkurun verdiği maaştan bir de aidat mı kesecektiniz. Ne günlere kaldık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel beyin lazım sana ~ 4 yıl önce
Sen işkurdan maaş alabilesin diye işyerinde 3 gün mesai yazılacak ve 3 günlük bordro çıkacak. O bordrodan kanunen aidat kesintisi yapılacaktı. Bunu bile anlamayacak kadar cahilsin. Milletin kafalarını karıştırmak için klavyeden sallayan tipler. Beyin lazım
Yanit ~ 4 yıl önce
Senin gibilere ne yapilsa yaranilmaz zaten.Oturda sukret biraz
FO ~ 4 yıl önce
Zaten işşizlik fonundan alacağımız paradan kesemezlerdi. Sadece damga vergisi ve nafaka borcu kesilebiliyor.Tarafıma sendikanın henüz olumlu bir dönüşünü göremedim. TİS imzalanırken uçucular hakkında konuşmadan imzayı attılar. Sonrasında da hep negatif dönüşler yaşadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
İşkurdan kesemezdi ama işkurdan para alabilmen için şirket sana mesai yazacaktı. Sendika aidatı oradan kesilecekti. Sen hangi okuldan mezunsun ???
Hayatın muhalefet ~ 4 yıl önce
Sen git çin de uç. Bu ülke sana fazla...
Fo ya ~ 4 yıl önce
Size iyilik yaramaz ya. Nasıl insansınız? Asıl sorun şirkette iken burda algı yapmaya çalışmak nedir? Kimin adamısın? Havasenin mi? Abdulkerimin mi ?
FO ya ~ 4 yıl önce
Burada halen senin gibi yorum yapanları görünce şunu anlıyorum Havaiş ağzıyla kuş tutsa yaranamayacağı bir kıt anlayış var.Lütfen biraz adaletli olun. doğruya doğru yanlışa yanlış deyin. Savunduğunuz sendika (Havasen) yüzünden kaç kişi işinden oldu ? kaç kişiye sahip çıktınız ? kurucu başkanınınız neden kaçıp gitti ? aklımızda deli sorular var ama sorsan ne cevap versen ne. O yüzden gölge etmeyin yapılan güzelliğede leke sürmeyin.
Thy deki büyük bela ~ 4 yıl önce
Bütün yaşananlar şirkette sadece 1 kişinin eseri. Güya imamhatipli. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz. Her çalışanın hakkını yiyen, sadece kendine ve yakın arkadaşlarına çalışan, koca şirketi batma noktasına getiren ama hiç vicdanı sızlamayan o imamhatipli. Yazıklar olsun Git Çay tarlanda çay topla...
Kartaldan ~ 4 yıl önce
Kartal meslek yüksekokulundan mezun. Imamhatip pkusaydı biraz beyin olurdu ama naapcan
.. ~ 4 yıl önce
Bu zor günlerin bir şekilde geçeceğini varsayarsak bu hamle üyeler nezdinde kesinlikle unutulmayacaktır.Hava-iş ten üyelerin beklentisi budur.Bizim zor zamanımızda yanımızda olduğunuzu görmek güzel bir şey. Hediyeler, iftarlar, abantlar güzel ama suistimale çok açıklar. güzel günlerin gelmesi dileğiyle..... tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000