05 Haziran 2017, Pazartesi 11:04:38

Hava İş ikinci kooperatifi kurdu

Hava İş Sendikası’nın öncülüğünde kurulan Hava İş Yapı Kooperatifi, ilk kooperatife gösterilen yoğun ilgi sonrası ikinci kooperatif için kolları sıvadı. Yeni kurulan kooperatife üye kayıtları 5 Haziran’dan itibaren başlayacak.
  • Netcen la oteli para mı aklıcan,bir sürü anlaşmalı otel var.Ne masraf çıkartıyorsun,birde onun işletilmesi var.Ha birde sendikaların kuruluş amacı aidat toplamak ya da kendi çapında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek değildir.Güç işçidedir,sendikada değil.Sendika şakşakçılığı yapmayın.
  • Ilk kooperatifte 80.000 tl odenmis hisse 180.000 e alici buluyo. Kazanan bizler iyi yorum yapiyoruz. Pisman olanlarda burdan klavye delikanliligi yapiyo. Bu da sendikanin gorevlerinden biri. Sosyal sorumluluk projeleri. Sendikanin otel yapmasini bekliyoruz. Diger sendikalarin otelleri var. Bunca kayip seneyi yeniden kazanmali. Sosyal kompleks ve otel istiyoruz. Sendikamiza guveniyoruz. Once isini yapsin diyenlere ; sen sendikanin arkasinda ne kadar durdun ki sendikadan dur demesini bekliyosun. Sendikanin isci tarafindan gücü ve desteği olduğunu şirkete hissettirebildinmi ??? Sendikanin kanun çerçevesinde yapabilecekleri ne kadar biliyomusun. Burdan cahilce atip tutanlar 3 5 kişinin Şakşakçiları...
  • Nihayet, bunu bekliyorduk ama 3 aylık sürenin uzama ihtimali yok mu?
  • Yahu hava iş koop. Sen önce başladığın ilk projeyi bir bitir sonra ikincisine bakarsın. Daha ilk projenin adı sanı konulmamış, ne olduğu belirsizken ikinci proje biraz işin içinde bit yeniği şüphesi doğuruyor
  • Allah aşkına ilk girişte 100bin küsür para istemek de ne oluyor.nerde bunun kooperatif olması.kaç kişide o kadar sıcak para var.ilk kooperatifte hisse başı toplanan paralar daha 80binlerde iken arsa alınabiliyorsa neden ikinci kooperatifte bu kadar yüksek para talep ediliyor.paralar yoksa cukka mı edilecek?
  • Konumu neresi?nerede kurulacak?toplu taşımaya yakın mı?3.havaliminına uzaklık nedir
  • Bugün evlilik programını izledim gelin adayı ve kaynana ne işi sordu ne başka bir şeyi... eviniz var mı 2+1 mi diyor kaynana geldiğim zaman kalacak 3+1 olsa daha iyi olur diyor havacıların birer evi olsun valla Teşekkürler hava iş
  • Sevgili yönetim , bir gecede havacılığın bel kemiklerinden biri olan tekniği adı sapı belli olmayan sektörle gram alakası olmayan ve yöneticileri tek tek nereden geldiği belli olan çelik çomak işe kaptırırken heralde 3. Katın muslukları ne marka olacak diye düşündüğünüz için görmediniz olan biteni.. Bakırköye tabela da asın kat karşılığı arsalarınız değerinde alınır diye tam olsun sevgili 'hava'-iş..
  • air job guyz, yangından mal mı kaçırıyosunuz hayırdır?? daha arsa yok ortada 4 ayda nakit bekliyorsunuz. aidatı da tuzu biberi.. peki enflasyon %11 in üstünde, söz verilen enflasyon altı zamlar verilmedi. bunlarla ilgili ne durumdayız??
  • Sendika önce bizim haklarımızı korusun! Rusya vizesi olan ekiplerin nasıl uçtuğunun farkında mi? Sabah gelip akşam gittiğimiz üst-üste yapılan gece uçuşları yüzünden orada kaç personelin hastanelik olduğunu? , kaç personelin tehditle mesai asimi uçuşlar yaptığının? Insanlar istifaya zorlanıyor duyun sesimizi artık!!! Antalya yatılarına düzenleme getirin yeter. Birisi yorgunluktan ölünce mi aklınız başınıza gelecek???

Hava İş Sendikası’nın öncülüğünde kurulan Hava İş Yapı Kooperatifi, ilk kooperatife gösterilen yoğun ilgi sonrası ikinci kooperatif için kolları sıvadı. Yeni kurulan kooperatife üye kayıtları 5 Haziran’dan itibaren başlayacak.

Hava İş Sendikası, 2014 yılında kurduğu ilk konut yapı kooperatifine gösterilen ilgiden sonra ikinci kooperatifin de kuruluşunu tamamladı. 25 Nisan 2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ile kuruluşu gerçekleştirilen 2. Hava İş Kıbrıs Caddesi Yapı Kooperatifi’nde denetim kurulu başkanlığı görevini yine Hava İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal yapacak.

Üçüncü havalimanı bölgesinde satın alınan ilk kooperatif arsasına kazma vurmaya hazırlanan Hava İş Yapı Kooperatifi, 700 üyeli ilk kooperatife gösterilen ilgi ve ikinci kooperatif için gelen talepler üzerine, kooperatifin kuruluşunu gerçekleştirdi.
2019 yılı başlarında ilk kooperatif bünyesindeki projeyi tamamlayarak çalışanlara teslim etmeyi hedefleyen Hava İş Yapı Kooperatifi, ikinci projeyi de 2019 yılı içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

İlk kooperatifin çok ciddi talep görmesi ve hisselerinin hâlihazırda %100 den fazla değer kazanması ikinci kooperatif için cesaret kazandırırken yeni kooperatif için üye kayıtlarının 5 Haziran’dan itibaren alınmaya başlanacağı duyuruldu.

2019 YILI İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK

Hava İş Yapı Kooperatiflerinin kuruluşuna öncülük eden Hava İş Sendikası’nın Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, “ Hedefimiz hızlı bir şekilde mümkünse yaz sonuna kadar arsa konusunu netleştirmek ve yılbaşında inşaata başlamaktır. Bitiş hedefimiz ise inşaata başladıktan sonra 18 ay yani 2019 yılı içerisidir. Bu nedenle arsa maliyetini karşılayacak şekilde giriş ücreti yüksek tutulmuştur. Zira bir önceki kooperatifte olduğu gibi düşük giriş ücreti ve 2 yıl aidat biriktirerek arsa almak yerine derhal arsa alımı yapacak şekilde planlama yapılmıştır. Bu şekilde 2 yıl içerisinde inşaatı tamamlayıp daireleri teslim edebileceğimizi tahmin ediyoruz” dedi.

BİR HİSSE BEDELİ 35 BİN TL

İlk kooperatife göre tek tip yerine farklı daire tiplerinin yer alacağı projede,  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı tipte daire planlaması yapılacak. Bu dairelerin brüt büyüklükleri yaklaşık 80, 120, 160 ve 200 metrekare olarak hedeflendi.  1+1 için 2 hisse, 2+1 için 3 hisse, 3+1 için 4 hisse ve 4+1 için 5 hisse olarak planlanan projede bir hissenin giriş ücreti de 35.000 TL olarak belirlendi. Hisse bedellerinin dörtte birinin  başvuru esnasında peşin, geri kalanının da 3 ay içerisinde ödeneceği vurgulandı.  Ayrıca Haziran ayından başlamak üzere hisse başına 500 TL aidat alınacağı da hatırlatıldı. http://www.havaiskibriskoop.com adresinden üyeler kooperatife ilişkin tüm detayları bulabilirler.



Hava İş ikinci kooperatifi kurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Hurro ~ 7 yıl önce
Netcen la oteli para mı aklıcan,bir sürü anlaşmalı otel var.Ne masraf çıkartıyorsun,birde onun işletilmesi var.Ha birde sendikaların kuruluş amacı aidat toplamak ya da kendi çapında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek değildir.Güç işçidedir,sendikada değil.Sendika şakşakçılığı yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurro ya ~ 7 yıl önce
Sen sendika grev dediginde nerdeydin ? Grev zamani sendikaniza destek olmazsaniz simdi sadece burdan sendikaya bos bos elestiriler yaparsiniz. Delikanli olsaydiniz biz grevcileri satmazdiniz. Simdi sendikanin da duyurularinin etkisi olurdu. Bugun sendika bu durumdaysa tek sorumlu isverenden korkan isinden korkan isciyi satan sizler yuzunden. Sizlere müstahak. Ben grevciyim ve sizlere hakkimi helal etmiyorum
Feriştah ~ 7 yıl önce
Ilk kooperatifte 80.000 tl odenmis hisse 180.000 e alici buluyo. Kazanan bizler iyi yorum yapiyoruz. Pisman olanlarda burdan klavye delikanliligi yapiyo. Bu da sendikanin gorevlerinden biri. Sosyal sorumluluk projeleri. Sendikanin otel yapmasini bekliyoruz. Diger sendikalarin otelleri var. Bunca kayip seneyi yeniden kazanmali. Sosyal kompleks ve otel istiyoruz. Sendikamiza guveniyoruz. Once isini yapsin diyenlere ; sen sendikanin arkasinda ne kadar durdun ki sendikadan dur demesini bekliyosun. Sendikanin isci tarafindan gücü ve desteği olduğunu şirkete hissettirebildinmi ??? Sendikanin kanun çerçevesinde yapabilecekleri ne kadar biliyomusun. Burdan cahilce atip tutanlar 3 5 kişinin Şakşakçiları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dürdane ~ 7 yıl önce
Cillop gibi takım giyip,Şirket yöneticileri ile elele kolkola iken işçinin desteğine gücüne ne hacet.Fotolardan gözüken gayet mutlu mesutlar:)
Dürdane Hanım ~ 7 yıl önce
Sendika işverenle kavga ediyordu gecen dönem o zaman biraksin kavgayi dediniz simdi iyi geciniyo atilanlari ise donduruyo iletisim var buna da laf soyluyosunuz hanimefendi. Siz aslinda kavga edeni birakin boyle bi sendikaya bile layik degilsiniz ve ihtiyaciniz da yok. O yuzden bence sendikadan istifa edip aldiginiz maasla isinizde ses cikartmadan oturun çocuklariniz ilginizi bekliyo Dürdane Hanım
Feriştah ~ 7 yıl önce
Vay vay vay. Yine sahte kabadayilar türemiş. Gidip sendikaya iki kelam edemeyecek klavye delikanliları monitörün ardına sığınmış fetöcü gibi burdan sallıyo. Sendikaya gidip yüzlerine söyleyin haydeeee gidin haydeee gidin haydeeee. Ya da öz taşıma iş e üye olun yerse. Çelik iş gibi süründürsün sizi hak-iş çi münafıklara teslim olun.
Dürdane ~ 7 yıl önce
Hayde hayde? Sürünmek? Çocugum ilgi mi bekliyor? Sendikaya iki kalem söylemek? Sendikaya layık olmak? Cevap versem mi ,vermesem mi bilemedim:)
Nihayet ~ 7 yıl önce
Nihayet, bunu bekliyorduk ama 3 aylık sürenin uzama ihtimali yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 7 yıl önce
Yahu hava iş koop. Sen önce başladığın ilk projeyi bir bitir sonra ikincisine bakarsın. Daha ilk projenin adı sanı konulmamış, ne olduğu belirsizken ikinci proje biraz işin içinde bit yeniği şüphesi doğuruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmkansız ~ 7 yıl önce
Allah aşkına ilk girişte 100bin küsür para istemek de ne oluyor.nerde bunun kooperatif olması.kaç kişide o kadar sıcak para var.ilk kooperatifte hisse başı toplanan paralar daha 80binlerde iken arsa alınabiliyorsa neden ikinci kooperatifte bu kadar yüksek para talep ediliyor.paralar yoksa cukka mı edilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Konumu neresi?nerede kurulacak?toplu taşımaya yakın mı?3.havaliminına uzaklık nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ev Önemli ~ 7 yıl önce
Bugün evlilik programını izledim gelin adayı ve kaynana ne işi sordu ne başka bir şeyi... eviniz var mı 2+1 mi diyor kaynana geldiğim zaman kalacak 3+1 olsa daha iyi olur diyor havacıların birer evi olsun valla Teşekkürler hava iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Civa ~ 7 yıl önce
Sevgili yönetim , bir gecede havacılığın bel kemiklerinden biri olan tekniği adı sapı belli olmayan sektörle gram alakası olmayan ve yöneticileri tek tek nereden geldiği belli olan çelik çomak işe kaptırırken heralde 3. Katın muslukları ne marka olacak diye düşündüğünüz için görmediniz olan biteni.. Bakırköye tabela da asın kat karşılığı arsalarınız değerinde alınır diye tam olsun sevgili 'hava'-iş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4x4 ~ 7 yıl önce
air job guyz, yangından mal mı kaçırıyosunuz hayırdır?? daha arsa yok ortada 4 ayda nakit bekliyorsunuz. aidatı da tuzu biberi.. peki enflasyon %11 in üstünde, söz verilen enflasyon altı zamlar verilmedi. bunlarla ilgili ne durumdayız??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaiş ~ 7 yıl önce
Sıcak para
AYT-VKO ~ 7 yıl önce
Sendika önce bizim haklarımızı korusun! Rusya vizesi olan ekiplerin nasıl uçtuğunun farkında mi? Sabah gelip akşam gittiğimiz üst-üste yapılan gece uçuşları yüzünden orada kaç personelin hastanelik olduğunu? , kaç personelin tehditle mesai asimi uçuşlar yaptığının? Insanlar istifaya zorlanıyor duyun sesimizi artık!!! Antalya yatılarına düzenleme getirin yeter. Birisi yorgunluktan ölünce mi aklınız başınıza gelecek???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000