18 Temmuz 2016, Pazartesi 09:19:17

Hava Harp Okulu'na operasyon!

Bakırköy, Yeşilköy'de bulunan Hava Harp Okulu ve lojmanlarına yönelik operasyon başlatıldı.
  • 90 larda FETO nun okullarından mezun olan, dershanelerine giden lise mezunları, ( artı İmam hatipliler) Harp Okullarına alınmıyordu bunlar yüzünden bu çocuklar mağdur edildi biz bunlara son verdik(imamhatip hariç) diye bağıranlar ve bu şahısları harp okullara girmesinisağlayanlar şimdi Harp Okullarında FETO cu avında. İnşallah hepsini bulup temizlerler ama aklınız daha önce neredeydi?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'na yönelik operasyon başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Yeşilköy'de bulunan Hava Harp Okulu'na geldi. Aralarında çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de bulunduğu ekipler, çok sayıda resmi ve sivil araçla içeri girdi.

Okulda ve lojmanlarda arama yapıldığı öğrenildi.





Hava Harp Okulu'na operasyon!

Yorumlar

90 lar ve 2000 ler ~ 8 yıl önce
90 larda FETO nun okullarından mezun olan, dershanelerine giden lise mezunları, ( artı İmam hatipliler) Harp Okullarına alınmıyordu bunlar yüzünden bu çocuklar mağdur edildi biz bunlara son verdik(imamhatip hariç) diye bağıranlar ve bu şahısları harp okullara girmesinisağlayanlar şimdi Harp Okullarında FETO cu avında. İnşallah hepsini bulup temizlerler ama aklınız daha önce neredeydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000