21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:21:00

HATAY HAVAALANI PİSTİ NE ZAMAN YENİLENECEK?

Hatay Havaalanı genişletme çalışmaları 2011 yılı içinde başlayacak...
  • ben de bunu anlamam kargo ucagı mı gidecek oraya?o havalimanı kargo v.s diyerek acıldı insanların isine yaradı.elin adamı tek pist operasyon ile 55 milyon yolcu onlarca ton kargo tasıyor. ne yani yeni yapılan piste yolcu ucaklarının inisi yasak mı?
  • Site yönetiminden Mardin Havaalanınında ne zaman ve hangi yenileme çalışmalarının yapılacağı konusunda araştırma be haber bekliyoruz. Zira 13 haziranda kapanacak ve 6 ay boyunca D bakır a gidip gelmek zorunda kalacaz.Bu mardinden uçmak isteyenler için büyük bir eziyet olcak.Site yönetiminden bu konu ile ilgili bilgi bekliyoruz. syg
Eski Adalet Bakanı ve AKP Hatay milletvekili Sadullah Ergin, pistin sağında ve solunda genişletme alanları hazırlandığını söyledi.

Bu çalışma ile ileride yapılacak yatırımların altyapısının oluşturulacağını belirten Ergin, “Belki kargo taşımacılığı için yedek pist, ikinci pist yapılması ve apronun genişletilmesi ve yapılacak yatırımların altyapılarının hazırlanması anlamında Hatay Havaalanı, 2011’in yatırım programları içinde ve yatırımlar için önemli bir rakam da ayrılmış durumda. Bu yatırımlar her yıl devam edecek” dedi.

(Hürriyet)

HATAY HAVAALANI PİSTİ NE ZAMAN YENİLENECEK?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ben de bunu anlamam kargo ucagı mı gidecek oraya?o havalimanı kargo v.s diyerek acıldı insanların isine yaradı.elin adamı tek pist operasyon ile 55 milyon yolcu onlarca ton kargo tasıyor. ne yani yeni yapılan piste yolcu ucaklarının inisi yasak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Site yönetiminden Mardin Havaalanınında ne zaman ve hangi yenileme çalışmalarının yapılacağı konusunda araştırma be haber bekliyoruz. Zira 13 haziranda kapanacak ve 6 ay boyunca D bakır a gidip gelmek zorunda kalacaz.Bu mardinden uçmak isteyenler için büyük bir eziyet olcak.Site yönetiminden bu konu ile ilgili bilgi bekliyoruz. syg

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000