02 Aralık 2019, Pazartesi 15:41:38

Hasta numarası yapan yolcu uçağı geri döndürdü

ABD’nin Pensacola kentinden Miami’ye gitmek üzere havalanan uçak, bir kadın yolcu hastalandığını söyleyince kalktığı havalimanına geri döndü.
  • Uçak modelini bilen varmı? Tahminime göre bu bir 717

ABD’nin Pensacola kentinden Miami’ye gitmek üzere havalanan uçak, bir kadın yolcu hastalandığını söyleyince kalktığı havalimanına geri döndü. Ancak kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

Havayolu şirketi American Eagle, uçak kalktıktan bir saat sonra kadın yolcunun daha geniş bir koltuk talep ettiğini, kabin ekibinden bu isteğinin yerine getirilemeyeciğini öğrenince hastalandığını ve tıbbi desteğe ihtiyacı olduğunu söylediğini açıkladı.

Açıklamaya göre kadın kabin ekibini ‘rol yaparak’ hasta olduğuna inandırdı ve pilot rotayı geri çevirdi. Ancak, uçak Pensacola’ya indiğinde kadının hasta olmadığı, herkesi kandırdığı anlaşıldı.

Tüm yolcular uçaktan inerken kadın inmemekte direnince ise polis çağrıldı. Polis, gözaltına alınan yolcunun psikolojisinin bozuk olup olmadığının anlaşılması için bir kliniğe götürüldüğünü, oradan çıkacak sonuca göre işlem yapılacağını duyurdu.

Uçak, indikten iki saat sonra yeniden Miami’ye gitmek üzere havalandı.

Hasta numarası yapan yolcu uçağı geri döndürdü

Yorumlar

... ~ 4 yıl önce
Uçak modelini bilen varmı? Tahminime göre bu bir 717

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 4 yıl önce
Crj700 gibi duruyor
Kenan ~ 4 yıl önce
Reg N207PS - Bombardier CRJ-200ER

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000