06 Ağustos 2010, Cuma 10:35:37

HASANÇEBİ'NİN ŞİRKETİ TRABZON'A GELİYOR

Trabzon’un yurt dışına havayolu bağlantıları artıyor. Rusya’nın Sochi kentine bugün yapılan ilk uçak seferlerinin ardından Trabzon-Tiflis arasında haftada üç kez planlanan havayolu ulaşımına 9 Ağustos Pazartesi günü start veriliyor.
  • Arkadaşlar yazdığınız yorumları okudum herkes birşey yazmış ama kimse ismini yazmamış açık olun niye çekiniyorsunuz.. şu mubarek üç aylarda bedduğa etmeyin. şunu bilinki herkes yaptığının hesabını bir gün mutlaka verecek.ama bu dünyada,ama ömür dünyada.onun için içiniz rahat olsun derim,. saygılarımla hayırlı geceler..mehmet yetim ankara
  • Sayende sağda solda işsiz gezen insanlar iş sahibi oldu.Bende 9 yıl bir fiil geceli gündüzlü çalıştım ve ALIN TERİMLE mutlu bir yuva kurdum.Allah razı olsun.Bir takım çalışan arkadaşlarımız bir şekilde tazminatlarını aldılar.ANKARA'da sadece ben tazminat alamadım oyuna geldim.ama önemli değil.işsiz kaldım ve zor günler gecirdim ama ayakta kalmasını allahın izniyle başardım çok şükür.ŞUAN THY ÇALIŞIYORUM.12 bin tl alacağım kaldı, bedduğa etmeyle olmaz bu işler.
  • Kolaydır oturulan yerden laf atmak,hakaret etmek,beddua etmek.Bu kadar yazı arasında gördüğüm en büyük rakam 30.000 Dolar dı..Diğerleri 200-300 eurodan bahsetmiş .Tamam iyi para bugünki kur üzerinden..Peki arkadaşım o kadar çalıştığın dönemde maaşını aldınmı,altına araba çektinmi.hatta ev sahibi olmadınmı EKMEK YEMEDİNMİ kısacası?Sormazlar mı adama ?İnsanları aşağı çekmeye çalışırken içinizdeki kötülüğü yansıtarak aynalık yapıyorsunuz kendinize farkındamısınız...Yok o yaramaz yok atıldı işten hatta hatta insanların dış görünüşü Allah vergisi hallerini bile tiye almışsınız kusmuşsunuz resmen.Haticeye değil netice bakın.Tekrar bir ekmek kapısı açılmış orada ve burada..Bela okumakla hakaret etmekle bu işler yürümüyor.Emekleri boşa çıkmayacak..
  • Dün yazdığım yorum da ne bir hakaret ne de bir küfür vardı... Neden yayınlamadınız.? Benimde diğerleri gibi aşağı çekmemi bu insanları yerden yere vurmamı bekliyorsunuz? Bu nasıl yayın ahlakı,alacak verecek hesabı sorulup sadece beddua mı ediliyor bu sayfalarda?
  • Mehmet hoca bu sektörün adamı .tc devletindeki yasaları hukukçulardan daha iyibiliyor ve oyunu ona göre oynuyor.herkes gibi benimde alacağım var ama şubir ğerçek ki arkadaşlar hocanın sayesinde birçok insan ekmek yedi.hocanın çevresindeki çok güvendiği insanlar kullanarak çok şeyin sahibi oldular.belkide rüyalarında göremedikleri şeyler..üç kişi ile kur bir şirket ve batır sonrası allah kerim.. kerim.tcdevletiyasalarını iyi değerl
  • HASAN EFENDİ!HAKKIMI SANA HELAL ETMİYORUM.... SENİN YÖNETİCİ TAYFANA HÇ Mİ HİÇ HAKKETMİYORUM. KONUŞSANIZ ONLAR DA Bİ MĞDUR Bİ MAĞDUR!!???
  • o uçaklar şirketinin de senin de sonun olur inşallah. Yediğin paralarım ailene kefen parası olsun.
  • yahu fly air gibi tırı vırı bir şirketle duyurdu adını en fazla ve yemediği halt kalmadı..ulan heryere boç taktı..yönetici yaptığı insanlar evlere şenlik dillere destandı..hele bir kabin hizmetler müdürü vardı kii...ışıl mıdır nedir,nerde buldu onu acaba
  • ÇAL ÇIRP DOLANDIR YANINA KAR KALSIN.HUKUKMUŞ.ARLANMAZ ADAMLAR.BUNLARIN BAZILARININ YAĞMUR YAĞIYOR DERLER.
  • topkapıdaki üçkağıtçılarA benziyorr:)))
Air Batumi Firması tarafından yapılacak olan Trabzon-Tiflis uçak seferlerinde 33 kişilik jet motorlu Saab 340 model uçaklar kullanılacak. Air Batumi firması Acente sorumlusu Salome Berdia, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile bugün yaptığı görüşmede, ilk uçuşun 9 Ağustos 2010 Pazartesi yapılması için bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Berdia, yaptığı açıklamada, haftada üç kez yapılacak olan Trabzon-Tiflis uçuşlarının Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü yapılacağını ve bilet fiyatlarının 50 avrodan başladığını kaydetti.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon’un komşu ülke Gürcistan ile ticari, kültürel ve sosyal alanda gelişen ilişkilerinin uçak seferleri ile daha da artacağını belirtti. Trabzon-Tiflis arasındaki mesafenin uçak ile 1 saat 20 dakikaya düşeceğine dikkat çeken Hacısalihoğlu “İş adamları için zaman her zaman önemlidir. Haftada üç gün Trabzon-Tiflis arasındaki uçak seferlerinin yapılması TTSO olarak destekliyoruz. Odamızın hedefi komşu ülkeler ile ulaşım bağlantılarımızın güçlendirilmesidir. Trabzon’a daha fazla iş adamı ve turistin çekilmesidir“ dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizm sektöründen payını daha fazla artırması için bu tür girişimlerin önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bir yıldır üzerinde çalıştığımız Trabzon–Sochi uçak seferleri 5 Ağustos 2010, tarihinde yani bugün başlatıldı. İlk sefer yapıldı. Komşumuz Rusya Federasyonu’na 35 dakika da uçakla ulaşma imkanına yeniden kavuştu. Aynı şekilde en yakın komşu ülkemiz olan Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’e 9 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak olan uçak seferleri de bu ülke ile olan ilişkilerimizi geliştirecektir. Trabzon ekonomisinin gelişmesi ile bölge ve ülke ekonomisi kazanacak. Bölgemizin geleceğinde bu iki hattın çalışması çalışması ve desteklenmesi çok önemlidir.”

Trabzon’u bir tatil merkezi olarak değerlendirmek isteyen komşu ülkeler ile işbirliğini geliştirmenin bölge ekonomisine yüksek katkısı olacağını kaydeden Hacısalihoğlu “Turizmden bir çok ülke ve bölge kalkınmış ve refah seviyesini yükseltmiştir. Ülkemizin Ege ve Akdeniz bölgeleri de turizm açısından gelişmiş ve zenginleşmiştir. Neden Trabzon ve bu bölge turizmden gelişmesin ve zenginleşmesin” diye konuştu.

Öte yandan Air Batumi'ye ait herhangi bir Saab 340 tipi yolcu uçağının filoda bulunmaması da akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu.
HASANÇEBİ'NİN ŞİRKETİ TRABZON'A GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar yazdığınız yorumları okudum herkes birşey yazmış ama kimse ismini yazmamış açık olun niye çekiniyorsunuz.. şu mubarek üç aylarda bedduğa etmeyin. şunu bilinki herkes yaptığının hesabını bir gün mutlaka verecek.ama bu dünyada,ama ömür dünyada.onun için içiniz rahat olsun derim,. saygılarımla hayırlı geceler..mehmet yetim ankara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayende sağda solda işsiz gezen insanlar iş sahibi oldu.Bende 9 yıl bir fiil geceli gündüzlü çalıştım ve ALIN TERİMLE mutlu bir yuva kurdum.Allah razı olsun.Bir takım çalışan arkadaşlarımız bir şekilde tazminatlarını aldılar.ANKARA'da sadece ben tazminat alamadım oyuna geldim.ama önemli değil.işsiz kaldım ve zor günler gecirdim ama ayakta kalmasını allahın izniyle başardım çok şükür.ŞUAN THY ÇALIŞIYORUM.12 bin tl alacağım kaldı, bedduğa etmeyle olmaz bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kolaydır oturulan yerden laf atmak,hakaret etmek,beddua etmek.Bu kadar yazı arasında gördüğüm en büyük rakam 30.000 Dolar dı..Diğerleri 200-300 eurodan bahsetmiş .Tamam iyi para bugünki kur üzerinden..Peki arkadaşım o kadar çalıştığın dönemde maaşını aldınmı,altına araba çektinmi.hatta ev sahibi olmadınmı EKMEK YEMEDİNMİ kısacası?Sormazlar mı adama ?İnsanları aşağı çekmeye çalışırken içinizdeki kötülüğü yansıtarak aynalık yapıyorsunuz kendinize farkındamısınız...Yok o yaramaz yok atıldı işten hatta hatta insanların dış görünüşü Allah vergisi hallerini bile tiye almışsınız kusmuşsunuz resmen.Haticeye değil netice bakın.Tekrar bir ekmek kapısı açılmış orada ve burada..Bela okumakla hakaret etmekle bu işler yürümüyor.Emekleri boşa çıkmayacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dün yazdığım yorum da ne bir hakaret ne de bir küfür vardı... Neden yayınlamadınız.? Benimde diğerleri gibi aşağı çekmemi bu insanları yerden yere vurmamı bekliyorsunuz? Bu nasıl yayın ahlakı,alacak verecek hesabı sorulup sadece beddua mı ediliyor bu sayfalarda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mehmet hoca bu sektörün adamı .tc devletindeki yasaları hukukçulardan daha iyibiliyor ve oyunu ona göre oynuyor.herkes gibi benimde alacağım var ama şubir ğerçek ki arkadaşlar hocanın sayesinde birçok insan ekmek yedi.hocanın çevresindeki çok güvendiği insanlar kullanarak çok şeyin sahibi oldular.belkide rüyalarında göremedikleri şeyler..üç kişi ile kur bir şirket ve batır sonrası allah kerim.. kerim.tcdevletiyasalarını iyi değerl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HASAN EFENDİ!HAKKIMI SANA HELAL ETMİYORUM.... SENİN YÖNETİCİ TAYFANA HÇ Mİ HİÇ HAKKETMİYORUM. KONUŞSANIZ ONLAR DA Bİ MĞDUR Bİ MAĞDUR!!???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o uçaklar şirketinin de senin de sonun olur inşallah. Yediğin paralarım ailene kefen parası olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu fly air gibi tırı vırı bir şirketle duyurdu adını en fazla ve yemediği halt kalmadı..ulan heryere boç taktı..yönetici yaptığı insanlar evlere şenlik dillere destandı..hele bir kabin hizmetler müdürü vardı kii...ışıl mıdır nedir,nerde buldu onu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇAL ÇIRP DOLANDIR YANINA KAR KALSIN.HUKUKMUŞ.ARLANMAZ ADAMLAR.BUNLARIN BAZILARININ YAĞMUR YAĞIYOR DERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
topkapıdaki üçkağıtçılarA benziyorr:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000