12 Ekim 2019, Cumartesi 13:30:49

Haritada uçağı bulana 150 bilet hediye

Avustralya’nın Tasmanya eyaletinde müzik ve sanatı bir araya getiren MONA FOMA festivalinin 11’incisi için kolları sıvayan MONA, 1 kişiye tam 150 uçak bileti hediye edecek.

Avustralya’nın Tasmanya eyaletinde müzik ve sanatı bir araya getiren MONA FOMA festivalinin 11’incisi için kolları sıvayan MONA (Tasmanya Yeni ve Eski Sanatlar Müzesi), Tourism Tasmania işbirliğiyle, festivale katılmayı düşünenlere bol kazançlı bir oyun sunuyor.

FindAirMofo.net.au sitesindeki online Tasmanya haritasına mor ve sarı renklerde bir Boeing 737 gizleyen müze, ipuçlarını takip ederek uçağı bulan şanslı kişiye 150 uçak bileti hediye ediyor. Uçağı bulan kişi, 149 arkadaşıyla birlikte Sidney ya da Melbourne’den festivale uçacak ve tüm arkadaşlarıyla birlikte festivalin tadını hiçbir ücret ödemeden çıkaracak.

Uçağa dair ipuçları online haritada, festival reklamlarında ve müzenin internet sitesinde yer alıyor. 10 – 15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yarışmanın kazananı 15 Ekim’de duyurulacak. Kazanan kişinin 149 katılımcıyı bir araya getirmek için bir ay süresi bulunuyor.

MONA Pazarlama ve İletişim Direktörü Robbie Brammall, “Bir Boeing 737’nin tüm koltuklarını kazanmak müthiş bir ödül. Ödülü kazanan kişi ve beraberindekiler daha önce yaşamadıkları deneyimlerle karşılacak” diye konuştu. (MediaCat)

Haritada uçağı bulana 150 bilet hediye

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000