04 Nisan 2021, Pazar 09:06:31

Hangi şirket hangi noktaya uçacak?

Birleşik Krallık’taki hangi şehirden Türkiye’nin hangi turizm bölgesine hangi hava yolu şirketlerinin uçacağı belli oldu.
  • günde 40.000 vaka olan ülkeye cikarma yapacaklar öyle mi..gelse gelse kafayi yiyen boyle bir ülkeye gider..Biraz gercekci olalim lütfen..2020 yazindan den daha kötü gececek bu yaz...Ingilterede avrupada iflas eden o kadar orta ölcekli seyahat acentasi var ki.2023 e anca toparlanir..Turizmi kurtaracak yerli turistler,onlarda 20bin 30bin ödeyebilirse bir haftalik tatile.
  • İngiltere hem ülkeden çıkışta hemde girişte çeşitli testler talep ediyor ve test ücretleri de öyle çok ucuz değil, 4 kişilik bir ailenin Türkiye de tatil yapabilmesi için 1500-2000 pound civarında test ücreti ödemesi gerekecek, zaten para yok insanlarda dolayısıyla Türkiyeyi tercih edemeyecek. İnşallah yanılırım.
  • İnşallah kötü günler sona erecek ve gökyüzünde güneş tekrar parıldayacak...
  • Elin adamı vizesiz veya pasaportsuz ülkemize gelip üç kuruşa tatil yapacak, ülkemiz nimetlerinden faydalanacak diye nasıl da seviniyoruz,haberler yapıyoruz. Parası değerli milletler tatile buraya gelsin diye ne yapacağımızı bilmiyoruz hani Türkiye büyümüş,gelişmiş, zenginleşmişti herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,kimseye ihtiyacımız yoktu, ne oldu? Demek ki neymiş hepsi palavraymış onların turistlerine,icatlarına, yatırımcılarına,paralarına herşeylerine deli gibi muhtaçmışız !

Birleşik Krallık’taki hangi şehirden Türkiye’nin hangi turizm bölgesine hangi hava yolu şirketlerinin uçacağı belli oldu.

Birleşik Krallık’ta yurt dışı tatillerinin ne zaman ve hangi koşullarda mümkün olacağı henüz netlik kazanmasa da, tur operatörleri ve hava yolu şirketleri 2021 Türkiye uçuş planını hazırladı. Turizmgüncel'de yer alan bilgilere göre; Türkiye’ye uçuş planlaması yapan şirketler arasında TUI, Jet2 ve EasyJet’in ön planda olduğu görülüyor.

İşte hava yolu şirketlerinin güncel Türkiye uçuş planı:

TUI-Dalaman: Gatwick, Luton, Stansted, Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bournemouth, Bristol, Doncester, East-Midlands, Edinburg, Exeter, Glasgow, Manchester, Newcastle, Norwich.

TUI-İzmir: Gatwick, Manchester, Birmingham,

TUI-Bodrum: Gatwick, Birmingham, Doncester, Manchester.

TUI-Antalya: Gatwick, Stansted, Birmingham, Belfast, Manchester, Bournemouth, Cardiff, Doncester, Glasgow, Newcastle.

EasyJet – Dalaman: Edinburg, Glasgow, Belfast, Manchester, Liverpool, Bristol, Gatwick, Luton.

EasyJet – Bodrum: Edinburg, Bristol, Gatwick, Liverpool, Luton.

EasyJet – Antalya: Glasgow, Manchester, Luton, Liverpool, Gatwick, Bristol

Corendon – Dalaman: Gatwick, Manchester

Corendon – Antalya: Gatwick, Manchester

Ryanair – Bodrum: Dublin.

Ryanair Dalaman: Dublin

Airlingus – İzmir: Dublin

Pegasus – İzmir: Stansted

Pegasus – Dalaman: Manchester, Stansted.

Pegasus – Antalya: Manchester, Stansted

THY – Dalaman: Manchester, Birmingham, Gatwick, Stansted

THY – Antalya: Manchester, Gatwick, Birmingham, Stansted.

THY – Bodrum: Stansted

British Airways – Antalya: Gatwick

British Airways – Dalaman: Heathrow, Gatwick.

British Airways – Bodrum: Heathrow.

Jet2 – İzmir: Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburg, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester, Newcastle, Stansted.

Jet2- Bodrum: Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburg, Glasgow, Leeds Bradford, Stansted, Manchester, Newcastle.

Jet2 – Dalaman: Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburg, Glasgow, Leeds Bradford, Stansted, Manchester, Newcastle, Belfast.

Jet2 – Antalya: Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburg, Glasgow, Leeds Bradford, Stansted, Manchester, Newcastle, Belfast.

Wizz Air – Dalaman: Luton, Doncester.

SunExpress – Antalya: Luton, Manchester, Gatwick.

SunExpress – İzmir: Luton

Hangi şirket hangi noktaya uçacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Cok komik ~ 3 yıl önce
günde 40.000 vaka olan ülkeye cikarma yapacaklar öyle mi..gelse gelse kafayi yiyen boyle bir ülkeye gider..Biraz gercekci olalim lütfen..2020 yazindan den daha kötü gececek bu yaz...Ingilterede avrupada iflas eden o kadar orta ölcekli seyahat acentasi var ki.2023 e anca toparlanir..Turizmi kurtaracak yerli turistler,onlarda 20bin 30bin ödeyebilirse bir haftalik tatile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor! ~ 3 yıl önce
İngiltere hem ülkeden çıkışta hemde girişte çeşitli testler talep ediyor ve test ücretleri de öyle çok ucuz değil, 4 kişilik bir ailenin Türkiye de tatil yapabilmesi için 1500-2000 pound civarında test ücreti ödemesi gerekecek, zaten para yok insanlarda dolayısıyla Türkiyeyi tercih edemeyecek. İnşallah yanılırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpress ~ 3 yıl önce
İnşallah kötü günler sona erecek ve gökyüzünde güneş tekrar parıldayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ve dua ile ~ 3 yıl önce
Tabi tedbir, teşebbüs ve lobi faaliyetlerinden bahsetmedik hiç! Hayırlısı be canısı..
TTL ;) ~ 3 yıl önce
Tedbir, teşebbüs & lobi... Güldürdün
Turist ~ 3 yıl önce
Elin adamı vizesiz veya pasaportsuz ülkemize gelip üç kuruşa tatil yapacak, ülkemiz nimetlerinden faydalanacak diye nasıl da seviniyoruz,haberler yapıyoruz. Parası değerli milletler tatile buraya gelsin diye ne yapacağımızı bilmiyoruz hani Türkiye büyümüş,gelişmiş, zenginleşmişti herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,kimseye ihtiyacımız yoktu, ne oldu? Demek ki neymiş hepsi palavraymış onların turistlerine,icatlarına, yatırımcılarına,paralarına herşeylerine deli gibi muhtaçmışız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-MCM ~ 3 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor senin gibi
Tc-mcm yazana ~ 3 yıl önce
Gerçekler ağrına mı gitti sahibinin sesi?
Zoruna ~ 3 yıl önce
Mı gitti?
Sektör ~ 3 yıl önce
Keşke bizimde bu imkanlarımız olsa bizde bu şekilde tatiller yapabilsek ama malesef yapamıuoruz. Havacılık sektoru turızm sektoru o bolgedekı tarımla ugrasan ınsanlar benzınlıkler marketler dondurmacı mısırcı ve bırcok ınsan burdan ekmek yıyor bu sekılde bız gıdemedıgımız ıcın onlarda gelmesın dersek cok ınsan ac kalır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000