15 Mayıs 2021, Cumartesi 09:12:58

Hamile olduğunu bilmeyen kadın uçakta doğum yaptı

ABD’de hamile olduğunu bilmeyen bir kadın Delta Havayolları'nın Salt Lake City'den Hawaii'ye yaptığı uçuşta doğum yaptı. Salt Lake City’den Hawaii’ye gitmek üzere uçağa bindi.
  • bir de şey çıkmıştı geçenlerde rüzgardan hamile kalan abla endonezyada, aynı durum yazık 9 aydır bilinç yok solunum yoska demek ki :)))
  • Bence Kadın olduğunuda bilmiyordu.
  • Çok iyi ya, biz de yedik. Demişlerdir hamileliğinizin son ayında uçakta ne işiniz var, o da “Haberim yoktu bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, ne oldu anlamadım birden doğum yaptım.”
  • Bu da yeni moda oldu, hamile olduğunu bilmiyormuş, sanki karnı şişmiyor,aş ermiyor, karnının içinde hareketlenme olmuyor, kıyafetten bile bariz belli oluyor, bebeğin el kol kafa hareketleri, iyice saçmalıyorlar
  • 9 ay hamile kal haberin olmasın arada gelen sancılarda zaten çok yemekten sebep karın agrısı sanmıştır
  • Herkesi salak zannediyorlar. Aylardır adet olmuyor, karnı büyüyor, vs. vs. Uçmak için hamileliğini gizlemiş, ceza ve tazminattan kurtulmak için “bilmiyorduk” diyorlar. Şimdi o havayolu şirketinden de ömür boyu uçak bileti isterler. Böyle salakça yalanlara inananlar olduğu sürece böyle olaylar devam eder.
  • Hamile oldugunu bilmiyormus. Yuh be!

ABD’de hamile olduğunu bilmeyen bir kadın Delta Havayolları'nın Salt Lake City'den Hawaii'ye yaptığı uçuşta doğum yaptı.
Salt Lake City’den Hawaii’ye gitmek üzere uçağa bindi.

Uçak kalktıktan sonra doğum sancıları başladı. Şans eseri Hawaii Pacific Health'den birkaç doktor ve hemşire de uçaktaydı.

Anne ve bebek o kadar şanslıydı ki aynı uçakta 3 yeni doğan hemşiresi de bulunuyordu.

29 haftalık bebek yolcuların şaşkınlığı içinde başarılı bir şekilde dünyaya geldi.

Doktorlar ve hemşireler yaratıcılıklarını kullandılar.

Göbek bağını kesmek için ayakkabı bağları, bebeğin kalp atış hızını izlemek için ise  bir akıllı saat kullanıldı.

"Hamileliğini bilmiyordu"

Uçakta yaşanan doğum heyecanının sosyal medya uygulaması TikTok'a yüklenmesi ile bu hikaye kısa sürede viral oldu.

Anne ve unutulmayacak bir dünyaya geliş öyküsü olan sürpriz bebek Raymond uçak Hawaii'ye iner inmez hastaneye kaldırıldı ve ikisinin de durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Bebeğin babası Ethan Magalei olayı “mucize” diye nitelerken, annenin hamile uçağa binmesi eleştirilerine ise eşinin hamile olduğunu bilmediği yanıtını verdi.

Hamile olduğunu bilmeyen kadın uçakta doğum yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

hahaha ~ 3 yıl önce
bir de şey çıkmıştı geçenlerde rüzgardan hamile kalan abla endonezyada, aynı durum yazık 9 aydır bilinç yok solunum yoska demek ki :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antika ~ 3 yıl önce
Bence Kadın olduğunuda bilmiyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turna ~ 3 yıl önce
Çok iyi ya, biz de yedik. Demişlerdir hamileliğinizin son ayında uçakta ne işiniz var, o da “Haberim yoktu bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, ne oldu anlamadım birden doğum yaptım.”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Moda ~ 3 yıl önce
Bu da yeni moda oldu, hamile olduğunu bilmiyormuş, sanki karnı şişmiyor,aş ermiyor, karnının içinde hareketlenme olmuyor, kıyafetten bile bariz belli oluyor, bebeğin el kol kafa hareketleri, iyice saçmalıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orasi ~ 3 yıl önce
Karariiyor ve kuruyor)
Yav hee ~ 3 yıl önce
9 ay hamile kal haberin olmasın arada gelen sancılarda zaten çok yemekten sebep karın agrısı sanmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 3 yıl önce
Herkesi salak zannediyorlar. Aylardır adet olmuyor, karnı büyüyor, vs. vs. Uçmak için hamileliğini gizlemiş, ceza ve tazminattan kurtulmak için “bilmiyorduk” diyorlar. Şimdi o havayolu şirketinden de ömür boyu uçak bileti isterler. Böyle salakça yalanlara inananlar olduğu sürece böyle olaylar devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Bazı kadınlar hamile kalınca da regl olabiiliyor tek akıllı sensin intelligence. Ve 35. Haftada da cocuk doğabilir tk izin veriyor mesela 36 ya kadar . Bu havayolunun kuralını bilmiyorum da sana ne yani eminim egolu kaptanlardan bir tanesisindir. The intelligence ..
Bilmiyormuş ~ 3 yıl önce
Hamile olduğunu bilmiyormuş tesadüf bu ya o da buna denk gelmiş uçakta doğurmuş Km sen uçuyor musun gerçekten yazık
Km na ~ 3 yıl önce
Eger gercekten km isen ne kotu bir durum, beraber calistigin kisilere ne bir saygin ne bir sevgin var, bu akil almaz durumu bile saldirmak nefretini gostermek iicin kullanmissin
Km ~ 3 yıl önce
Bu kuvvetli alerjik reaksiyon neden onu anlamadık. Eltisi olmadığınız kesin ama :)
Kpt ~ 3 yıl önce
Eşim Kadın Doğum Uzman Doktoru amirim. Tabi bayan amirseniz. 35 haftalık değil, 28 haftanın altında da doğum olabiliyor, ancak olma olasılığı daha az. Onun içindir ki, şirkete göre kural değişebilir ama, hamilelerden doktor raporunu onun için istiyoruz. Bazı raporları da kabul etmiyoruz. Doktor sorumluluktan kaçmak için “uçmasında sakınca yoktur” yazmak yerine, örneğin “29 haftalık hamiledir” yazıyor rapora. Ondan sonra prosedürler giriyor devreye. Amirseniz prosedürleri de bilirsiniz. Kaptanın cevabı her zaman için “prosedürü uygula” olacaktır. Biraz da aile ve havacılık terbiyesi almanızı istirham edeceğim.
Cpt ~ 3 yıl önce
“Hamile yolcular, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresinin bulunduğu raporla birlikte seyahat edebilir. 36. hafta ve sonrasında doktor raporu olsa bile hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.” Der Yukarıdaki ibare olmayan yolcular için prosedür vardır, bu konunun istismar edilmemesi için ayrıntıya girmiyorum. Yaşadığımız tecrübeler; insanların acıları veya umutları yüzünden uçuşa mani durumları sakladıklarını gösterdi. Akciğer kanseri olup ta memleketinde ölmeyi tercih eden adamın havada ölmesi gibi, ayağı kangren olmuş gencin ve annesinin Türkiye’ye gelmek için yalvar yakar olmaları gibi tecrübeler bunlar. Bu kurallar ciddiye alınmalı; yoksa hem vicdani, hem de hukuki sonuçları olur. Kural tanımazlarsa teslim olunmamalı; sizin ve ekininizin hayatını kaydırabilirler. “Bi şey olmaz” dediğiniz, muhakkak olur. Murpy kanunudur bu ve daha önce de yaşanmıştır.
? ~ 3 yıl önce
Hamile oldugunu bilmiyormus. Yuh be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000