26 Ocak 2011, Çarşamba 17:50:03

HAMİLE KADINA BAKAN YARDIM ETTİ

Eski bir doktor olan İngiltere Savunma Bakanı Liam Fox'un İstanbul-Londra uçağında sancılanan hamile bir kadına yardım ettiği ortaya çıktı.
  • Hepimiz Liam FOX'suz...Medeniyet,kultur,insanliktan dersini almis kisiler ne de olsa...Turkiye'ye boyle insanlar 10 beden buyuk gelir.
  • Sevinecek miyiz yoksa üzülecek miyiz? İngiltere bakanı tarifeli uçakla uçuyor ( vah yazık yoksullara) bizimkiler de özel uçakla (kıskançlıklarından çatlasınlar) gidiyorlar. Kim demiş Türkiye kalkınmakta olan bir ülke diye? Biz çoktan kalkındık inanmazsanız özel uçaklarla uçan bakanlara sorun.
  • Savunma bakanı tarifeli yolcu ucağında, hemde bir kraliyet ülkesinden, cumhuriyetimin savunma bakanı bakalım nezaman tarifeli seferle londraya uçacak?
  • Koskoca İngiltere savunma bakanı tarifeli uçakla geliyor ve dönüyor. Oysabizim enerji bakanı özel uçakla Çin e gidiyor. Arıza ve sağlık olayı olmasa bu durumlardan hiç haberimiz olmayacak...
BBC'nin haberine göre, bu hafta başında Türkiye’ye gelen ve Ankara’da Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’le görüşen İngiltere Savunma Bakanı Liam Fox’u İstanbul'dan Londra'ya dönüşte uçakta bir sürpriz bekliyordu.

Gecenin bir yarısı uçuş normal seyrinde devam ederken, kaptan pilotun “Yolcularımız arasında doktor var mı?” çağrısına yanıt veren Bakan Fox, hemen duruma müdahale etti.

Siyasi kariyerinin yanı sıra tıp eğitimi alan ve yıllarca bu alanda görev yapan Fox, hamile kadının yanından uçak inene kadar bir dakika bile ayrılmadı. Uçağın piste inişiyle kadını sağlık görevlilerine teslim eden Fox’un sözcüsü, Bakan’ın son dört yıl içinde üçüncü kez böyle bir müdahalede bulunmak zorunda kaldığını belirtti.

BBC’ye konuşan sözcü, “Elbette eski bir doktor olarak böyle durumlarda müdahale etmeye kendini zorunlu hissediyor. Bütün doktorlar aynı şeyi yapardı” dedi.

Öte yandan kimliği açıklanmayan kadının kendisine müdahale eden doktorun bir bakan olup olmadığını bilmediği ifade edildi.
HAMİLE KADINA BAKAN YARDIM ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hepimiz Liam FOX'suz...Medeniyet,kultur,insanliktan dersini almis kisiler ne de olsa...Turkiye'ye boyle insanlar 10 beden buyuk gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevinecek miyiz yoksa üzülecek miyiz? İngiltere bakanı tarifeli uçakla uçuyor ( vah yazık yoksullara) bizimkiler de özel uçakla (kıskançlıklarından çatlasınlar) gidiyorlar. Kim demiş Türkiye kalkınmakta olan bir ülke diye? Biz çoktan kalkındık inanmazsanız özel uçaklarla uçan bakanlara sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Savunma bakanı tarifeli yolcu ucağında, hemde bir kraliyet ülkesinden, cumhuriyetimin savunma bakanı bakalım nezaman tarifeli seferle londraya uçacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Koskoca İngiltere savunma bakanı tarifeli uçakla geliyor ve dönüyor. Oysabizim enerji bakanı özel uçakla Çin e gidiyor. Arıza ve sağlık olayı olmasa bu durumlardan hiç haberimiz olmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000