13 Mayıs 2016, Cuma 09:21:22

Hakkari'de helikopter düştü

Hakkari'den bu sabah yürekleri yakan bir son dakika haberi geldi.
  • Internetteki goruntulere ne diyelim.
  • Bu haber çok okunanlarda ilk on içinde yok, bu hafta çok yorumlananlarda 8.sırada... İşte gerçek, kral çıplak, kimsenin umrunda değil malesef. Haydi dağılalım artık 3-5 kişi kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz.
  • Memlekette artık herkes her kesim peynir ekmek gibi yalan soyler oldu. Böyle nereye kadar gidebiliriz. Deve kuşu gibi kafayı gom kuma. Herşey güllük gülistanlık. Duyma görme düşünme konuşma yorum yapma aklından bile geçirme.
  • Şehit var diye 29 ekim 23 nisan iptal edildi. Ee yine şehit var ama düğün iptal olmuyor. Bakın görün 19 mayısta iptal olacak açımız var ya.
  • 97 de de füze istihbaratı vardı ama pilotlara söylenmedi 2 helikopter vurulunca söylemek zorunda kaldılar. İnşallah tarih tekerrür etmemiştir
  • Aselsanin helikopteri koruması gereken savunma sistemi neden çalışmadı.
  • hani herkese öyle hitab ediyordu ya sayın başkan!ımız ...şimdi buyrun eyyy başkan..şehre indirdiğiniz köpekler can alıyor yuva yıkıyor...buyrun bir eyy daha çekinde nasıl çözeceksiniz görelim..bu ülkede gemicikler alanlar sınırda can verenlerden kıymetli oldukça dahada beter olacak bu durum.
  • Birileri çıksın vatanımız, milletimiz, özgürlüğümüz, geleceğimiz diye hainlerin üstüne yürürken hayatından olsun, birileri de çıkarım, rahatım, egom diye fırsat üstüne fırsat kovalasın. Şimdi sormazlarmı bu gençlere değermiydi bunlar gününü gün etsin diye tatlı canından olmaya? En baştaki bile sizin acılı eşinize, kardeşinize, ananıza, babanıza hatta çocuğunuza "o da asker olmasaydı" diyebilen birisi. Ve böyle birine sizden daha çok inanacak hatta %49,5 oy bile verecek bir millet bu millet. Başınızdaki en rütbeli bile kendi makam hevesi uğruna kaçınızı harcayabilecek durumda. Değermiydi a gençler ömrünüzün en güzel çağında? Yaptığın işi bilenler, aynı şeyleri yaşayanlar dışında, savunduğun insanlar seni zerre kadar üzülmüyor. Hatta aynı orduda subay olupta farklı kuvvettensin diye seni hakir görenler bile var bu ülkede. Hiç bir şey dost bildiklerinin hainliği kadar koymuyor. Ne yaparsınız haininin bol olduğu bir ülkede yaşamaya çalışıyoruz.
  • Vatan sağolsun
  • Müjdat ve Burak kardeşim, mekanınız cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

Hakkari'den bu sabah yürekleri yakan bir son dakika haberi geldi. Genelkurmay Başkanlığından, bu sabah saat 04.50 sularında, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu ise 2 pilotun şehit olduğu açıklandı.

Genelkurmay'dan son dakika açıklaması:

"13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.

Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uğramıştır. Teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma devam etmektedir.

Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, bölgeye F-16 uçağı, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş, şu ana kadar altı bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Hakkari'de helikopter düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

vatandas ~ 8 yıl önce
Internetteki goruntulere ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 8 yıl önce
Bu haber çok okunanlarda ilk on içinde yok, bu hafta çok yorumlananlarda 8.sırada... İşte gerçek, kral çıplak, kimsenin umrunda değil malesef. Haydi dağılalım artık 3-5 kişi kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ariza ~ 8 yıl önce
Memlekette artık herkes her kesim peynir ekmek gibi yalan soyler oldu. Böyle nereye kadar gidebiliriz. Deve kuşu gibi kafayı gom kuma. Herşey güllük gülistanlık. Duyma görme düşünme konuşma yorum yapma aklından bile geçirme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sehit ~ 8 yıl önce
Şehit var diye 29 ekim 23 nisan iptal edildi. Ee yine şehit var ama düğün iptal olmuyor. Bakın görün 19 mayısta iptal olacak açımız var ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
97 ~ 8 yıl önce
97 de de füze istihbaratı vardı ama pilotlara söylenmedi 2 helikopter vurulunca söylemek zorunda kaldılar. İnşallah tarih tekerrür etmemiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fuzesavar ~ 8 yıl önce
Aselsanin helikopteri koruması gereken savunma sistemi neden çalışmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy külliyedeki ~ 8 yıl önce
hani herkese öyle hitab ediyordu ya sayın başkan!ımız ...şimdi buyrun eyyy başkan..şehre indirdiğiniz köpekler can alıyor yuva yıkıyor...buyrun bir eyy daha çekinde nasıl çözeceksiniz görelim..bu ülkede gemicikler alanlar sınırda can verenlerden kıymetli oldukça dahada beter olacak bu durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 8 yıl önce
Haklısın kardeşim,teknik arızanın da bugün yayınlanan FÜZE (SA-18) ile gördük nasıl bir şey olduğunu??!!!
Ülke işte ~ 8 yıl önce
Birileri çıksın vatanımız, milletimiz, özgürlüğümüz, geleceğimiz diye hainlerin üstüne yürürken hayatından olsun, birileri de çıkarım, rahatım, egom diye fırsat üstüne fırsat kovalasın. Şimdi sormazlarmı bu gençlere değermiydi bunlar gününü gün etsin diye tatlı canından olmaya? En baştaki bile sizin acılı eşinize, kardeşinize, ananıza, babanıza hatta çocuğunuza "o da asker olmasaydı" diyebilen birisi. Ve böyle birine sizden daha çok inanacak hatta %49,5 oy bile verecek bir millet bu millet. Başınızdaki en rütbeli bile kendi makam hevesi uğruna kaçınızı harcayabilecek durumda. Değermiydi a gençler ömrünüzün en güzel çağında? Yaptığın işi bilenler, aynı şeyleri yaşayanlar dışında, savunduğun insanlar seni zerre kadar üzülmüyor. Hatta aynı orduda subay olupta farklı kuvvettensin diye seni hakir görenler bile var bu ülkede. Hiç bir şey dost bildiklerinin hainliği kadar koymuyor. Ne yaparsınız haininin bol olduğu bir ülkede yaşamaya çalışıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobra pilot ~ 8 yıl önce
Bırakın kardeşim şehit kanı üzerinde iktidara olan nefretinizi kusmayı.bir bitmediniz...bitmediniz
doğru yazmışsın ~ 8 yıl önce
Real cobra pilot
saxo ~ 8 yıl önce
iktidar yalakası olmayanlar ne güzel insanlar..!
Zurna ~ 8 yıl önce
İktidar düşmanı olmayanlar ne güzel insanlar...!
Kr.Hvc. ~ 8 yıl önce
Vatan sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem The Jim ~ 8 yıl önce
Müjdat ve Burak kardeşim, mekanınız cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000