19 Kasım 2019, Salı 08:57:16

Hahn Air'den bir ilk

Alman havayolu şirketi Hahn Air, 18 Kasım tarihinde yaptığı bir basın bülteninde kripto para ile bilet veren ilk havayolu şirketi olduklarını duyurdu.
  • Hahn Air'in yaptığı güzel bir öncülük. Şu an için sadece deneme amaçlı yaptılar ve kesilen bu 3 bilet dışında yakında bir bilet kesmeyi planlamıyorlar. Sistemleri LIF Token ya da Ether kabul edecek şekilde düzenlenmiş, ama bunun ötesinde biletleme sürecinin tamamı blockchain üzerinden ilerledi. Bilet üretim analizleri güvenli sonuçlar verdikten sonra, umarım tüm dünyada ve ülkemizde bu teknolojinin kullanımı yaygınlaşır. Blockchain, doğası gereği pek çok aracı kuruma ve yazılıma ödenen ücretleri minimize edecek ya da yok edecektir.

Alman havayolu şirketi Hahn Air, 18 Kasım tarihinde yaptığı bir basın bülteninde kripto para ile bilet veren ilk havayolu şirketi olduklarını duyurdu.

Blockchain teknolojisini kullanan bilet satışı, Hahn Air’in seyahat endüstrisi Winding Tree için merkezi olmayan bir platformla iş birliği yapılarak gerçekleşti.

Hahn Air Satış Mühendisliği Departman Müdürü Frederick Nowotny, Winding Tree’nin kurucusu Maksim Izmaylov ve Winding Tree’nin CIO’su Davide Montali, Blockchain rezervasyonu yapılan biletleri kullanan ilk yolcular oldu.

Hahn Air'den bir ilk

Yorumlar

Zz ~ 4 yıl önce
Hahn Air'in yaptığı güzel bir öncülük. Şu an için sadece deneme amaçlı yaptılar ve kesilen bu 3 bilet dışında yakında bir bilet kesmeyi planlamıyorlar. Sistemleri LIF Token ya da Ether kabul edecek şekilde düzenlenmiş, ama bunun ötesinde biletleme sürecinin tamamı blockchain üzerinden ilerledi. Bilet üretim analizleri güvenli sonuçlar verdikten sonra, umarım tüm dünyada ve ülkemizde bu teknolojinin kullanımı yaygınlaşır. Blockchain, doğası gereği pek çok aracı kuruma ve yazılıma ödenen ücretleri minimize edecek ya da yok edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000