26 Ağustos 2010, Perşembe 13:10:58

Haaretz: Heron siparişleri düştü!

Heron siparişlerinin düşmesi üzerine, casus uçak yapımında çalışanlar başka birimlere kaydırıldı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Çok üzüldüysen israilli dostlarından sen al bi kaç tane Heron kendine.Bize sabun lazım aslanım ! Pkk nın arkasında israilin oldugunu bilmeyen bi sağır sultan var... Uyanık masona bak hem moscow lionsdan deip yorum yapıo ne bu cesaret!
  • Anlayan anladı...
  • Israel Heronları 3.sınıf ülkelere satmayı plansın hemde maliyetine... Türkiye olarak bizler zaten çok daha iyisini üretebiliyoruz... Biz bile dünyaya satabiliriz artık...
  • Ne de olsa Heron siparislerinin dusmesi normal.Hukumet pkk ile soz birligi yapinca,soz konusu heronlarin siparisinden vazgecildi..Yazik.......
Haaretz'in haberine göre, Türkiye'nin de 10 adet aldığı Heron siparişleri son dönemlerde dibe vurdu. Heronları üreten İsrail'in Elbit Systems firması, siparişlerin azalması üzerine bir karar alarak bu birimde çalışan işçi sayısının azaltılmasına karar verdi. Şirket işçileri işten çıkarmamak için ilk etapta başka birimlere kaydırma kararı aldı.

Haaretz'e göre Elbit Systems'ın Heron biriminde 800 işçi çalışıyor. Son kararla birlikte bu sayının 700'e düşmesi bekleniyor.

Haarez, geçen yıl Brezilya ile yapılan casus uçak anlaşmasının iptal edilmesi üzerine ekonomik krizin eşiğine gelen firmanın umudunu Türkiye'ye bağladığını belirtti. Bugüne kadar Türkiye'ye 10 adet Heron satan firmanın, Türkiye'den yeni sipariş almayı umduğunu kaydeden gazete, Ankara ile Tel Aviv arasında patlak veren krizden sonra bu umudun da suya düştüğünü yazdı.

Haaretz, İsrail'den vazgeçen Türkiye'nin, insansız hava araçları için ABD şirketleri nezdinde girişimlerde bulunduğunu bildirdi.
Haaretz: Heron siparişleri düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok üzüldüysen israilli dostlarından sen al bi kaç tane Heron kendine.Bize sabun lazım aslanım ! Pkk nın arkasında israilin oldugunu bilmeyen bi sağır sultan var... Uyanık masona bak hem moscow lionsdan deip yorum yapıo ne bu cesaret!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlayan anladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Israel Heronları 3.sınıf ülkelere satmayı plansın hemde maliyetine... Türkiye olarak bizler zaten çok daha iyisini üretebiliyoruz... Biz bile dünyaya satabiliriz artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne de olsa Heron siparislerinin dusmesi normal.Hukumet pkk ile soz birligi yapinca,soz konusu heronlarin siparisinden vazgecildi..Yazik.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000