06 Nisan 2011, Çarşamba 08:13:27

GÜVENLİKÇİLER KURA İLE SEÇİLDİ

Batman Havaalanına Özel Güvelikçi Alımı Sonuçlandı
  • kazaananların soyadlarına bakarmısınız tanınmıs soyadlar.((
  • sayın yenitürk..iyi hoş güzel söylüyorsunuz da..dünyanın neresinde olursa olsun.hangi cumhuriyette hangi oligarşide hangi diktatörlükte olursa olsun kura dendimi..halka açık ve şeffaf yapılır.diksiyon diyorsunuz kiminle kaç kelime konuşulmuş sordunuzmu sayın kuruldan ?bayanlar eşitlikten dem vurur..ama dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama erkekler ezilmeye başladı..5 bayan direk alınırken bizim gibi gibi erkekler neden kuraya tabi tutulsun? ayrıca kim ne derse desin..bu alış yapılış şekli,zamanlamasıyla kesinlikle şaibeden kurtaramadınız..anlamadığım bu konuda basın nerde,yetkililer nerde? son diyeceğim..tamam farzedelimki temiz oldu 20 kişi aldınız.daha doğrusu mecbur kaldınız..havalanına bundan sonraki alımları nasıl alacaksınız?
  • kura da şifre olmasın.. mıknatıslı kağıt vs yapmış olabilirler dikkat edin derim. DUrmak yok yalana dolana talana soyamaya uyutmaya devam.
Batman Havaalanına özel güvenlikçi alımı sonuçlandı. Bin 800 kişi arasında elemelere kalan 248 kişiden 18 kişi kura çekilerek belirlenirken, bayanlar kuraya tabi tutulmadı.

Batman Havaalanına Noter huzurunda 5'i bayan olmak üzere toplam 30 güvenlikçi alındı. Yaklaşık bin 800 kişinin başvurduğu aday arasında 242 isim kura seçiminde yerini aldı. 

Bugün saat 11.00'da yapılması beklenen kura çekimi saat 15.00'te Batman Havaalanında gerçekleştirildi. Yapılan kurada Vali Yardımcısı Mustafa Cihad Feslihan, Havaalanı Müdürü Erol Yılmaz, Yeniyıl Özel Güvelik Müdürü Servet Yenitürk hazır bulundu. 4. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde bayanlar kuraya tabi tutulmadan direk kabul edilirken, 242 isim arasında 18 kişi kura yöntemiyle belirlendi. 7 kişi ise Yeni Yıl Özel Güvenlik Firması tarafından belirlenirken, toplamında 30 kişi Batman Havaalanında çalışmaya hak kazandı.

Noter huzurunda yapılan kura sonrası açıklamada bulunan Yeni Yıl Özel Güvenlik Firma Sahibi ve Şirket Müdürü Servet Yenitürk, "Kura konusunda sayın valimiz ve siyasetçiler aradı. Bu bölgenin biraz daha hassas olduğunu düşünerek, bu istekleri kırmadık ve kuraya karar verdik." dedi. Bin 800 kişi arasındaki elemenin kendi hakları olduğunu söyleyen Yenitürk, "Ancak elemelerde bizim ilgimiz yoktur. Bin 800'den 247'ye düşen sayıda yani elemelerde kesinlikle bizim bir ilgimiz yoktur. Bunun sorumlusu idari müdürlüktür. İdari müdürlüğümüzde onunla ilgili bir şey olursa bizi bağlamaz. Bizi sadece kurayı kabul etmemiz ve bundan sonra alınacak elemanları tekrar kontrolünü yapmamız bağlar" şeklinde konuştu.

Yedek listesinin olmayış sebebinin sorulmasına Yenitürk, "Boy kilo diksiyon tüm şartlar elendikten sonra yedek yapmanın bir anlamı yok." dedi.

Yapılan elemelerde vicdanen rahat mısınız sorusuna ise, "Onu eleyenlerin vicdanına sorun. Ben vicdanen rahatım. Çünkü elemelerde ben yoktum." Cevabını verdi.
GÜVENLİKÇİLER KURA İLE SEÇİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kazaananların soyadlarına bakarmısınız tanınmıs soyadlar.((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın yenitürk..iyi hoş güzel söylüyorsunuz da..dünyanın neresinde olursa olsun.hangi cumhuriyette hangi oligarşide hangi diktatörlükte olursa olsun kura dendimi..halka açık ve şeffaf yapılır.diksiyon diyorsunuz kiminle kaç kelime konuşulmuş sordunuzmu sayın kuruldan ?bayanlar eşitlikten dem vurur..ama dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama erkekler ezilmeye başladı..5 bayan direk alınırken bizim gibi gibi erkekler neden kuraya tabi tutulsun? ayrıca kim ne derse desin..bu alış yapılış şekli,zamanlamasıyla kesinlikle şaibeden kurtaramadınız..anlamadığım bu konuda basın nerde,yetkililer nerde? son diyeceğim..tamam farzedelimki temiz oldu 20 kişi aldınız.daha doğrusu mecbur kaldınız..havalanına bundan sonraki alımları nasıl alacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kura da şifre olmasın.. mıknatıslı kağıt vs yapmış olabilirler dikkat edin derim. DUrmak yok yalana dolana talana soyamaya uyutmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000