29 Haziran 2017, Perşembe 18:40:07

Güvenlik talimatlarına uymayan 11 yolcu uçaktan indirildi

Alaska Havayolları'nın Seattle'a gitmek üzere hazırlanan uçağı kalkışa hazırlandığı sırada terminale geri dönerek 11 yolcusunu indirdi.
  • ABD de iyi seylerde var kotu seylerde var. Ucuslarda Kaptan Pilot komutandir ne derse o olur. Ve ABD de Kaptan Pilot lar bu sekilde karar verirler ve hic kimse yani ABD nin Devlet Baskani dahi karisamaz Kaptan Pilot un verdigi karara. Baska bir ornek burada Polis te kanunlari uygulamakla mukelleftir. Polis ler karar verirken hic kimse karisamaz ABD devlet baskani dahi mudahale edemez. Baska bir ornek sigara icilmez ornegi Turkiye bu konuda cok laubali ABD de gel erkeksen kabadayi isen sigara icilmeyen bir yerde sigara ic ondan sonra apar topar paketlerler seni. ABD de kanunlar ve kaideler kesindir eger bir sey yasak ise sakin ola karsi cikayim falan deme hele hele munakasaya kalkisma agzini burnunu kirarlar. Polis geldigi zaman verdigi emirlere harfiyen uyacaksin uymadigin zaman seni sut dokmus kediye dondururler. Kisacasi kanun ve kaidelerle yasamasini ogreneceksin ogrenmek istemiyorsan hemen ogretirler. Turkiye de onune gelen kabadayi lik yapar. Gel o kabadayiligi ABD de yap da gor.
  • Az bile,böylesine ayrıca sopa atmak gerekir,zalimin anlayacağı tek şey zulümdür,en kestirme yol ve ömür boyu uçuş yasağı.....
  • Tum havayollarina ornek olmali eger ozel ucaginiz yoksa!
  • Bizimkiler hala ekipleri yolcuya yedirsin

Alaska Havayolları'nın Juneau kentinden Seattle'a gitmek üzere hazırlanan uçağı kalkışa hazırlandığı sırada terminale geri dönerek 11 yolcusunu indirdi.

AS78 sefer sayısı ile Juneau Havalimanı'ndan kalkış için hazırlanan Alaska Havayolları'nın Boeing B737-900 tipi uçağında 11 yolcu güvenlik prosedürlerine uymadı. Kabin ekiplerinin yoğun ikazlarına rağmen, koltuklarını dik konuma getirmedikleri, kemerlerini bağlamadıkları, telefonlarını kapatmadıkları, yüksek sesle müzik çaldıkları ve kabin ekiplerine de hakaret ettikleri belirtildi. 

Uçak taksi yolundan geri dönerek terminale yanaştı ve 11 yolcu uçaktan indirildi. Şirket sözcüsü Roy Lane, güvenlik talimatlarına uymayan ve yolcuları rahatsız edenler kişilere tolerans göstermediklerini belirtti.

Güvenlik talimatlarına uymayan 11 yolcu uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Hasan ~ 7 yıl önce
ABD de iyi seylerde var kotu seylerde var. Ucuslarda Kaptan Pilot komutandir ne derse o olur. Ve ABD de Kaptan Pilot lar bu sekilde karar verirler ve hic kimse yani ABD nin Devlet Baskani dahi karisamaz Kaptan Pilot un verdigi karara. Baska bir ornek burada Polis te kanunlari uygulamakla mukelleftir. Polis ler karar verirken hic kimse karisamaz ABD devlet baskani dahi mudahale edemez. Baska bir ornek sigara icilmez ornegi Turkiye bu konuda cok laubali ABD de gel erkeksen kabadayi isen sigara icilmeyen bir yerde sigara ic ondan sonra apar topar paketlerler seni. ABD de kanunlar ve kaideler kesindir eger bir sey yasak ise sakin ola karsi cikayim falan deme hele hele munakasaya kalkisma agzini burnunu kirarlar. Polis geldigi zaman verdigi emirlere harfiyen uyacaksin uymadigin zaman seni sut dokmus kediye dondururler. Kisacasi kanun ve kaidelerle yasamasini ogreneceksin ogrenmek istemiyorsan hemen ogretirler. Turkiye de onune gelen kabadayi lik yapar. Gel o kabadayiligi ABD de yap da gor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tzx ~ 7 yıl önce
Az bile,böylesine ayrıca sopa atmak gerekir,zalimin anlayacağı tek şey zulümdür,en kestirme yol ve ömür boyu uçuş yasağı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdam ~ 7 yıl önce
Yağlı urganı da geçireceksin boynuna di mi(!)
Ornek ~ 7 yıl önce
Tum havayollarina ornek olmali eger ozel ucaginiz yoksa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ye örnek olması dileğiyle ~ 7 yıl önce
Bizimkiler hala ekipleri yolcuya yedirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 7 yıl önce
Agziniza saglik,illa musteri memnuniyeti olayini olduresuye uygulayacagiz yani..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000