24 Ağustos 2016, Çarşamba 11:12:11

Güneydoğu Havacılık eğitimlere başlıyor

Ankara merkezli kurulan Güneydoğu Havacılık Uçuş Okulu, Kapadokya Havalimanı’nda çift motor eğitimlerine başlıyor.
  • 5 yildir bu siteyi takip ediyorum. Egitime baslayip ta bitiren ne bir ogrenci gordum ne de bir okul. Ogrenciler madur okul onlardan da madur. madurum da madurum. madurum da madurum.
  • Ülkemiz için bu değerli yatırımları yaparak sivil ve Genel Havacılığımıza katkı sağlayan Güneydoğu Havacılığı tebrik ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uçuşlar olsun,selam ve saygılarımızla,
  • Sertifikanın İngilizce metninde yanlışlıklar var. "Expiry date" yiyeceklerin bozulma-kullanılmama tarihini anlatan İngiliz kaynaklı bir terimdir (Amerikancası Expiration date). Date of expiry terimi ise külliyen yanlıştır, öyle bir örnek bulamazsınız. Valid until ... deseydiniz olurdu. Sonlardaki "... remain in force until to expiry date" içindeki 'to' kelimesi için de söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Herhalde müdürün ortaokullu çocuğuna yazdırmışlar.
  • sonumuz meksika sınırına dönmesin de
  • Hala JAR FCL Yazmaktan bıkmadık. SHGM, JAR mı kaldı dünyada,
  • Sacma sapan Ucaklar, a319 b737 olmadikca bu isler yurumez?!
  • Yeni okul yeni kazalar olmasın. Piper Seminole sağlam uçak. Her ne kadar THK 2 tanesini becerip getiremese de. Ankara'da THK'nın egemenliği bitmeli. THK bu işlerden elini ayağını çekmeli. 1700 gayrimenkul ile ve fitre zekatlar ile hayatına devam etmeli. THK kim, havacılık kim.
  • Uzun zamandir soylenen kendi pistimizi acicaz sozu ne alemde ve bu yilin sonunda bu 5 adet ucagin gidecegi bilgisi var elimizde.. yeni durum ne olacak.
  • TEBRİKLER!
  • Hayırlı ugurlu olsun.

Ankara merkezli kurulan Güneydoğu Havacılık Uçuş Okulu, Kapadokya Havalimanı’nda çift motor eğitimlerine başlıyor.

Ankara’da Seymen Uçuş Okulu adıyla kurulan ancak adı değiştirilerek Güneydoğu Havacılık adıyla yoluna devam eden uçuş okulu, çift motor eğitim yetkisini aldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 22 Ağustos tarihinde Ticari Pilot Lisansı (CPL) ve Uçuş öğretmenliği çift motor eğitimi vermek üzere yetkilendirilen okul, eğitimlerini Nevşehir’deki Kapadokya Havalimanı’nda verecek.

Çift motor eğitimleri 2016 model Piper Seminole tipi uçaklarla 30 Ağustos tarihinde başlayacak.

Güneydoğu Havacılık Uçuş Okulu bünyesinde 5 adet Cessna 172S ve 2 adet de Piper PA44-180 Seminole uçakları yer alıyor.

Güneydoğu Havacılık eğitimlere başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

THE TRUTH ~ 8 yıl önce
5 yildir bu siteyi takip ediyorum. Egitime baslayip ta bitiren ne bir ogrenci gordum ne de bir okul. Ogrenciler madur okul onlardan da madur. madurum da madurum. madurum da madurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
interpilotacademy ~ 8 yıl önce
Ülkemiz için bu değerli yatırımları yaparak sivil ve Genel Havacılığımıza katkı sağlayan Güneydoğu Havacılığı tebrik ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uçuşlar olsun,selam ve saygılarımızla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış İngilizce ~ 8 yıl önce
Sertifikanın İngilizce metninde yanlışlıklar var. "Expiry date" yiyeceklerin bozulma-kullanılmama tarihini anlatan İngiliz kaynaklı bir terimdir (Amerikancası Expiration date). Date of expiry terimi ise külliyen yanlıştır, öyle bir örnek bulamazsınız. Valid until ... deseydiniz olurdu. Sonlardaki "... remain in force until to expiry date" içindeki 'to' kelimesi için de söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Herhalde müdürün ortaokullu çocuğuna yazdırmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bitmediniz ~ 8 yıl önce
Bi bitmediniz
upon ~ 8 yıl önce
Upon finding ile başlayan uzun cümlede özne yok.
Kaçak ~ 8 yıl önce
sonumuz meksika sınırına dönmesin de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JAR -FCL ~ 8 yıl önce
Hala JAR FCL Yazmaktan bıkmadık. SHGM, JAR mı kaldı dünyada,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos adam ~ 8 yıl önce
Bos adamlar bilmez... EASA nin FCL ve egitim produksiyonu JAR dir ve oyle kalacaktir. Kulaktan dolma laflarla elestirmeyi cok seven milletimde ancak havaciliktan anlar ancak bu kadar donanim sahibi olabilir.
Lort mat ~ 8 yıl önce
Sacma sapan Ucaklar, a319 b737 olmadikca bu isler yurumez?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davar ~ 8 yıl önce
o uçaklarla eğitim veren kurum mu var. davar !
Bence f16 yada f35 le verilmeli ~ 8 yıl önce
Bence f16 yada f35 le verilmeli
Hık Mık ~ 8 yıl önce
Yeni okul yeni kazalar olmasın. Piper Seminole sağlam uçak. Her ne kadar THK 2 tanesini becerip getiremese de. Ankara'da THK'nın egemenliği bitmeli. THK bu işlerden elini ayağını çekmeli. 1700 gayrimenkul ile ve fitre zekatlar ile hayatına devam etmeli. THK kim, havacılık kim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 8 yıl önce
Bu ülkeye havacılığı öğreten thk dır. Dalga geçmeye çalıştığın kurum senin dedenin dedesi arkadaşlarıyla saklambaç oynarken kuruldu. Şu an kurumun içinde bulunduğu durumun sebebini hepimiz iyi biliyoruz bu olaylar 1925 yılından bu zamana gelmiş bir kurumun itibarını yerle bir etmemelidir.
Suphe ~ 8 yıl önce
Uzun zamandir soylenen kendi pistimizi acicaz sozu ne alemde ve bu yilin sonunda bu 5 adet ucagin gidecegi bilgisi var elimizde.. yeni durum ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duyum ~ 8 yıl önce
Hava sahası problemi yüzünden izin alınamadığını duymuştum....
Devler tesvik ~ 8 yıl önce
Devletln bazi kurumlari surrkli engel oluyor kimse elini tasin altina sokmuyor
Bakımcı ~ 8 yıl önce
TEBRİKLER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.ZAFER DEVECİ ~ 8 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruby ~ 6 yıl önce
heee hayırlı olur mu desek..umut tacirliğine devam..işsizler ekibine yeni üye kazandırma çabaları...bırakın artık şu umut tacirliğini..yazıktır günahtır bu gençlere ve ailelerine yaaa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000