31 Mayıs 2009, Pazar 14:55:35

GÜL'ÜN UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ!

Cumhurbaşkanı Gül, için hazırlanan ve 1,5 milyon dolara yenilenen uçak yine kaza yaptı...
  • EĞER DOĞRUYSA NE GEREK VAR BU KADAR ÇOK PARA HARCAMAYA (1.5 MİL) HER KUŞ BİTTİ BİR LEYLEK KALDI
  • yorumumda hiç bir sakıncalı ve hakarete dayalı yorumum yok bırakın bu işleri
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • 1.5 milyon dolar okuyamayan çocuklara verilse alim olur o uçağı baştan yaparlardı,dışa bağımlılık kalkardı.Ve de o tarihi uçak Marmaris,Bodrum veya Kemer 'deki dalış okullarına hediye edilip sualtına feda edilir,orada resif oluşması ve de batık dalışı için dalgıç çekilmesi adına bağışlanır büyük sevaba girilirdi.Gerçek müslümanlıkta böylesi gösterişlerin olmadığını sanırım anlatmama gerek yok ama kime????
  • Cahillikle zenginlik ayrı şeylerdir. 1 saatlik gösteri uçuşu sonrası müzeye kaldırılacağı söylenen (yazıda öyle belirtilmiş) uçağa harcanan bu para daha faydalı işler için kullanılabilirdi. Dünyada saati 1.5 milyon dolara uçan başka bir uçak var mıdır acaba ? Artık uçsa da uçmasa da farketmez. Para harcanmış gitmiş zaten. Ayrıca ülkemizi ABD ve Avrupa ülkeleri ile kıyaslamak gerekirse (Ekonomik zenginlik ve kaynakların doğru kullanımı açısından) bir daha düşünmek gerekir.
  • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Memorial_Area_TK1951.jpg
  • Bu yaziya bu baslik ne alaka?! yine konuyla alakasi olmayan bir baslik. niye durup dururken boyle basliklar atip sansasyon yapmaya calisiyorsunuz anlayamiyorum! Birsey ispat etmeye ihtiyaciniz oldugunu dusunmuyorum...
  • Avrupada ABD de yüzlerce tarihi uçak yenilenip uçuruluyor. Ağzınızın suyu aka aka seyrediyorsunuz. Lütfen seviyesiz ve bilgisizce yorum yapmayınız.Ayıp oluyor cahilliğinizi/CAHİLLİĞİMİZİ ortaya çıkartıyorsunuz.
  • Bu paraların hesabını soran merci yokmuuuuuuuuuuu ?
  • bu ucaklar nedir ? (modeli,tip) bilen var mı? birde bu yenileme için ehemmiyetleri nedir?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılacağı Uçuş Günü Programı’nda gösteri yapmak üzere hazırlanan ve 1.5 milyon dolara yenilenen tarihi uçak yine kaza yaptı.

Yenilemeleri yapıldıktan sonra ilk denemesinde kalkıştan sonra hızla irtifa kaybeden uçak, pistin dışındaki boş araziye indirildi. Pilotların büyük tehlike atlattığı olay şans eseri can kaybı yaşanmadan atlatıldı.

2. Hava İkmal Bakım Komutanı Tümgeneral Rıdvan Ulugürel’in talimatıyla Onur Projesi altında üç tarihi uçağın yenilenmesi gerçekleştirilmeye çalışılmıştı.

İlk denemede yapılan kaza sonrası 1 Haziran’da Ankara’da gerçekleştirilecek olan Uçuş Günü Programı’nda uçakların gösteri amaçlı havalandırılıp havalandırılmayacağı tartışma konusu. Programa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılacak.

İlk denemesinde araziye iniş yapmak zorunda kalan ucak, tekrar bakıma alındı. Uçağın dış görünümü tamamen yenilenirken, içerisine de çeşitli sistemler monte edildiği belirtiliyor. Yeni sistemlerle mevcut uçağın uyum sorununun aşılması için mühendisler gece gündüz çalıştı. Uçakta atlama koltuğunun bulunmaması özellikle kaygı konusu.

Uçağın Cumhurbaşkanı Gül’ün de katılacağı törende gösteri yaptıktan sonra müzeye kaldırılması planlanıyordu. Ancak ilk denemede yaşanan kaza sonrası Gül’ün önünde benzerinin yaşanması ihtimali nedeniyle, 1 Haziran’da gerçekleşecek gösteride havalandırılıp havalandırılmaması halen daha netleşmedi.

GÜL'ÜN UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
EĞER DOĞRUYSA NE GEREK VAR BU KADAR ÇOK PARA HARCAMAYA (1.5 MİL) HER KUŞ BİTTİ BİR LEYLEK KALDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumumda hiç bir sakıncalı ve hakarete dayalı yorumum yok bırakın bu işleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1.5 milyon dolar okuyamayan çocuklara verilse alim olur o uçağı baştan yaparlardı,dışa bağımlılık kalkardı.Ve de o tarihi uçak Marmaris,Bodrum veya Kemer 'deki dalış okullarına hediye edilip sualtına feda edilir,orada resif oluşması ve de batık dalışı için dalgıç çekilmesi adına bağışlanır büyük sevaba girilirdi.Gerçek müslümanlıkta böylesi gösterişlerin olmadığını sanırım anlatmama gerek yok ama kime????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cahillikle zenginlik ayrı şeylerdir. 1 saatlik gösteri uçuşu sonrası müzeye kaldırılacağı söylenen (yazıda öyle belirtilmiş) uçağa harcanan bu para daha faydalı işler için kullanılabilirdi. Dünyada saati 1.5 milyon dolara uçan başka bir uçak var mıdır acaba ? Artık uçsa da uçmasa da farketmez. Para harcanmış gitmiş zaten. Ayrıca ülkemizi ABD ve Avrupa ülkeleri ile kıyaslamak gerekirse (Ekonomik zenginlik ve kaynakların doğru kullanımı açısından) bir daha düşünmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Memorial_Area_TK1951.jpg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu yaziya bu baslik ne alaka?! yine konuyla alakasi olmayan bir baslik. niye durup dururken boyle basliklar atip sansasyon yapmaya calisiyorsunuz anlayamiyorum! Birsey ispat etmeye ihtiyaciniz oldugunu dusunmuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avrupada ABD de yüzlerce tarihi uçak yenilenip uçuruluyor. Ağzınızın suyu aka aka seyrediyorsunuz. Lütfen seviyesiz ve bilgisizce yorum yapmayınız.Ayıp oluyor cahilliğinizi/CAHİLLİĞİMİZİ ortaya çıkartıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu paraların hesabını soran merci yokmuuuuuuuuuuu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ucaklar nedir ? (modeli,tip) bilen var mı? birde bu yenileme için ehemmiyetleri nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000