04 Ağustos 2010, Çarşamba 19:26:01

Gulf Air'den yeni destinasyonlar

Orta Doğu’nun en geniş uçuş ağına sahip taşıyıcısı, Addis Ababa , Basra ve Isfehan’ı uçuş ağına ekliyor.Havayolunun yeni stratejisi planlandığı gibi devam ediyor.
  • gülbin erüstüğn kulakların çınlasın :-))
Manama, Bahreyn 04 Ağustos 2010: Bahreyn Krallığının Ulusal Hava Yolu Gulf Air ,geçtiğimiz günlerde Aden ve Kolombo’ya başlayacak servislerinin duyurulmasının hemen arkasından bugün üç yeni destinasyonu daha uçuş ağına katacağını duyurdu.Addis Ababa,Etiyopya’nın Başkenti, Basra – Irak ve Isfehan- İran.

Bugün Gulf Hotel de yapılan basın toplantısında Gulf Air’in CEO’su Samer Majali bu beş şehire düzenlenecek uçuşların Ekim 2010’dan itibaren başlayacağını ve bunun aynı zamanda havayolunun kış tarifesine denk geldiğini açıkladı.

Buna paralel olarak Isfehan 30 Ekim de haftada 3, Aden ve Kolombo uçuşları 31 Ekim itibari ile haftada 5,Basra 31 Ekim de başlamak üzere haftada 3 ve Addis Ababa ise 6 Aralıkta haftada 5 uçuşla Gulf Air uçuş ağına ekleniyor.

“Beş yeni şehire başlattığımız servisler yetersiz hizmet alan niş pazarları belirleme ve yüksek verimlilik sağlayacak şehirleri Bahreyn ve ötesine bağlamak yolundaki yeni stratejimizin göstergesi niteliğinde. Aden ve Basra’ya diğer Körfez havayollarından hiçbiri uçmuyor, Addis Ababa ve Isfehan ise keşfedilmemiş pazarlar,Kolombo 2002 senesinden beri Bahreyn’den servis edilmeyen popüler bir turist destinasyonu.Bu şehirlerin güçlü bir ticari potansiyele sahip olduğuna ve başarılı olacağına inanıyoruz. Bu hatları başlatarak ticareti ve yolcuları en hızlı büyüyen ekonomilerden biri ile buluşturmanın dışında Orta Doğu bölgesini birbirine bağlamadaki şüphesiz lider konumumuzu güçlendiriyoruz. ”

Bay Majali havayolunun yeni stratejisi ve bu yolda bugüne kadar alınan yol ile ilgilide yorum yaptı.

“Geçtiğimiz Kasım ayında açıkladığımız yeni iş stratejimiz planlandığı doğrultuda gidiyor.Memnuniyetle söyliyebilirim ki ekonomik durgunluğun ve volkanik kül bulutu gibi doğal olayların neden olduğu zorluklara rağmen belirgin başarılar elde ettik. Son 13 ayda 11 yeni hat açtık. Bu gurur duyulacak birşey, 1976 senesinden beri bu kadar kısa zamanda bu kadar fazla hat açılışı yapılmadı.4 hatta olan uçuşlarımızı yolcularımızın ihtiyaçlarını yansıtmadığı ve ticari olarak tutarlı olmadığı için durdurduk. Operasyonel olarak zamanında kalkış oranlarımızı %4 arttırarak %69 dan %73 ulaştık. 10 yeni uçağı (8 A320 ve 2 E170) filomuza kattık.Eylül sonunda 2 yeni E190 tipi uçağı daha filomuza katacağız.Önümüzdeki 3 sene içerisinde 13 yeni uçak daha filomuza dahil olacak ve filomuzdaki averaj uçak yaşını 4.1 seneye indirerek Gulf Air’i bölgedeki en genç filolardan biri yapacak. ”
Gulf Air'den yeni destinasyonlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gülbin erüstüğn kulakların çınlasın :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000