02 Ağustos 2021, Pazartesi 17:07:27

Gulf Air İstanbul’a her gün uçacak

Bahreyn Krallığı'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Gulf Air, bugün itibari ile haftada hergün karşılıklı İstanbul Bahreyn direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başladı.
  • Ne taşıyacaksın? Arap mı? İstemezük

Bahreyn Krallığı'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Gulf Air, bugün itibari ile haftada hergün karşılıklı İstanbul Bahreyn direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başladı. Havayolu şirketi daha önce hafta da iki sefer icra ediyordu.

Konu ilgili olarak Gulf Air İcra Kurulu Başkan Vekili Kaptan Waleed Abdulhameed AlAlawi, yaptığı açıklamada "Sürekli olarak pazar taleplerini daha yakından inceliyoruz ve ağımızın farklı noktalarından gelen trafik trendlerini izliyoruz. Kurallarda sürekli değişiklik yapıyoruz ve yönetmeliklere uygun olarak, yolcularımıza daha fazla esneklik sunmak için uygun gördüğümüz frekansları artırıyoruz. Pazar ihtiyaçlarına uyum sağlamak ve hızlı refleks göstermek artık her zamankinden daha önemli ve bu tür değişikliklere karşı esnek ve hazır olmaktan gurur duyuyoruz". dedi.

Bugün itibari ile İstanbul-Bahreyn arası uçuşlar GF-044 uçuş numarası ile her gün İstanbul Havalimanı’ndan 14:50’de hareket edip Bahreyn saati ile 19:00’da Manama’ya iniş yapacak Bahreyn’den yerel saat ile 09:30’da GF-043 uçuş numarası ile kalkış yaparak İstanbul’a saat 13:50’de varacak.

Gulf Air, yaz sezonuna pandemi öncesi ağının %80'ine uçarak başladı ve operasyonlarını orijinal 2019 varış noktası ağında yer alan uçuş noktalarına hizmet vermeye devam etti. Havayolu ayrıca, 2021 yazında Yunanistan'da Mikonos ve Santorini'ye, İspanya'da Malaga'ya ve Mısır'da İskenderiye ve Şarm El-Şeyh'e doğrudan uçuşlarla ve yakın zamanda Gürcistan'da Tiflis'e yeniden başlayarak tüm sezonluk destinasyonlarını başarıyla başlattı.  Havayolunun şu anda uçuş gerçekleştirdiği bazı önemli şehirler ise Abu Dabi, Dubai, Kuveyt, Riyad, Cidde, Dammam, Medine, Maskat, Kahire, Amman, Kazablanka, Londra, Paris, Frankfurt, Atina, İstanbul, Tiflis, Larnaka, Bangkok, Manila, Singapur, Dakka, Kolombo, Maldivler ve Hindistan ve Pakistan 

Gulf Air İstanbul’a her gün uçacak

Yorumlar

Galf ~ 3 yıl önce
Ne taşıyacaksın? Arap mı? İstemezük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apar sevici akepelikeri taşısın ~ 3 yıl önce
Gitsinler tek yön kurtulalım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000