19 Ekim 2021, Salı 11:07:09

Gülbaran'ın açıklamaları sonrası anket başlatıldı

Türk Hava Yolları uçuş ekiplerine yönelik düzenledikleri memnuniyet anketiyle sesini duyuran Anonim Anketçiler, THY Genel Müdür Yardımcısı Gülbaran'ın pilotlara gönderdiği bildiri üzerine yeni bir anket başlattı.
  • Buraya yazan ayrılmakta ısrarcı olan pilot arkadaş,lütfen gidebilirypsanız gidin.Sizleri alacak birileri varsa ,rahat yasayabilecekseniz elin cöllerinde,gidinde alttan gelen foların yolu acılsın,kaptanlık sırasını bekleyen cok fazla Fo arkadaşımız var.Dısarda da bekleyen bir sürü pilot arkadaşımız var.Şimdi ancak esip ,gürleyen kaptanlara sözüm,gidebiliyorsunuz hadi gidinde görelim ;)
  • Kış geliyor uçuş azalacak sanırsınız, şimdiden kasım da yıllık izni olan herkesi arayıp izinlerini almaya çalışıyorlar. Yani adam eksiği var. Bunun ilkbaharı, yazı nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Bütün haksızlıkların yanında çok net bi durum var: pandemi öncesinden daha yoğun uçuyoruz, kimse kimseyi kandırmasın. Bunun karşılığında sadece “hakkını” istemek de gayet onurlu bir davranıştır. Umarım tümden ipler kopmadan maddi/manevi düzeltmeler gelir. Yoksa gelecek pek parlak değil
  • Kokpitte müthiş bir motivasyon kaybı ve huzursuzluk var ve bunun en büyük nedeni haksız ücret kesintisi olsa da artık sadece maaş düzeltmesi durumu telafi edemeyecek gibi görünüyor. Objektif bakmaya çalışıyorum, ülkenin “mevcut koşulları” değişmeden gerçek bir iyileştirme olacağına dair bir emare göremiyorum. Çalışanının halini, beklenti ve sıkıntılarını anlamaktan çok uzak bir yönetim zihniyeti var maalesef. Bazı sorunlara sırtını dönünce sorunların ortadan kalktığını düşünüyorlar galiba. Ancak karşınızdaki insanların en az sizin kadar zeki olduğunu düşünmelisiniz, medeni bir muhakeme bunu gerektirir. Bu kadar yoğun bir operasyon varken insanlar kendilerine neden bu kadar haksızlık yapıldığını tabi ki sorgular ve günü geldiğinde karşılığını verir.
  • Akademili pilota havucu gösterdi eğitime başlıyorsun dedi. Kıdemli FO yu yemledi, kaptan yapacağım dedi. Dar gövde kaptanına fıstığı attı geniş gövdeye geçiricem dedi. E nerde bu şirketin hali hazırda geniş gövdede uçan kaptanı ve tüm filoların öğretmenleri? Bu iki grubu unuttun mu yoksa gözden mi çıkardın Baran?
  • Aklıma kötü şeyler geliyor artık. Birileri, koltuk nasıl olsa gidiyor deyip vurgun yapmanın mı peşinde? Başka bir izahı yok şu maaş sisteminin.
  • Siz pilot maaslarini duzeltmedikce kimse yemez bu ucuz oyunlarinizi
  • 350’leri hostesler ucursun. Hayirdir ne oldu da pilotlara ihtiyaclariniz geldi yine? Hani hostesler bas tacinizdu onlar ucursun ucaklari
  • Fo’suna hostes degeri veren tek sirket thy’dir. yurtdisinda kendimizi insan gibi hissediyoruz o begenmediginiz kuveyt bae katar gibi ulkelerde.
  • Bakmayın burda esip gürleyenlere ekip aracında rüzgar yapıp oraya buraya kacıcam diyenlere sadece rüzgar
  • Gerçek kaos hiç ses çıkarmaz

Türk Hava Yolları uçuş ekiplerine yönelik düzenledikleri memnuniyet anketiyle sesini duyuran Anonim Anketçiler, THY Genel Müdür Yardımcısı Gülbaran'ın pilotlara gönderdiği bildiri üzerine yeni bir anket başlattı.

Covid-19 pandemi süreci ve 2022 planları hakkında bilgiler veren Gülbaran, "2022 yılında filomuzdan çıkması planlanan A330 ve filomuza girmesi planlanan A350 ve B787 uçakları bulunmaktadır. Uçakların katılım aylarında hazır olunması amacıyla ilgili uçak tiplerindeki atamalar sene boyunca devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Gülbaran'ın THY'de görevli pilotlara "Sizlerden ricamız kendinizi en iyi şekilde bu sürece hazırlamanızdır" şeklinde açıklama yaparken, "Pandeminin etkilerini hala hissettiğimiz bu günlerde, elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek için hazırlıklarımızı yapmaktayız" demişti.

Baran Gülbaran'ın açıklamalarının ardından Anonim Anketçiler tarafından sosyal medya üzerinden yeni bir anket başlatıldı.

ANKETE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Gülbaran'ın açıklamaları sonrası anket başlatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Palavra işlerini bırakın,gerçeklere dönelim. ~ 2 yıl önce
Buraya yazan ayrılmakta ısrarcı olan pilot arkadaş,lütfen gidebilirypsanız gidin.Sizleri alacak birileri varsa ,rahat yasayabilecekseniz elin cöllerinde,gidinde alttan gelen foların yolu acılsın,kaptanlık sırasını bekleyen cok fazla Fo arkadaşımız var.Dısarda da bekleyen bir sürü pilot arkadaşımız var.Şimdi ancak esip ,gürleyen kaptanlara sözüm,gidebiliyorsunuz hadi gidinde görelim ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ci ~ 2 yıl önce
Kış geliyor uçuş azalacak sanırsınız, şimdiden kasım da yıllık izni olan herkesi arayıp izinlerini almaya çalışıyorlar. Yani adam eksiği var. Bunun ilkbaharı, yazı nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Bütün haksızlıkların yanında çok net bi durum var: pandemi öncesinden daha yoğun uçuyoruz, kimse kimseyi kandırmasın. Bunun karşılığında sadece “hakkını” istemek de gayet onurlu bir davranıştır. Umarım tümden ipler kopmadan maddi/manevi düzeltmeler gelir. Yoksa gelecek pek parlak değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dreamliner ~ 2 yıl önce
Kokpitte müthiş bir motivasyon kaybı ve huzursuzluk var ve bunun en büyük nedeni haksız ücret kesintisi olsa da artık sadece maaş düzeltmesi durumu telafi edemeyecek gibi görünüyor. Objektif bakmaya çalışıyorum, ülkenin “mevcut koşulları” değişmeden gerçek bir iyileştirme olacağına dair bir emare göremiyorum. Çalışanının halini, beklenti ve sıkıntılarını anlamaktan çok uzak bir yönetim zihniyeti var maalesef. Bazı sorunlara sırtını dönünce sorunların ortadan kalktığını düşünüyorlar galiba. Ancak karşınızdaki insanların en az sizin kadar zeki olduğunu düşünmelisiniz, medeni bir muhakeme bunu gerektirir. Bu kadar yoğun bir operasyon varken insanlar kendilerine neden bu kadar haksızlık yapıldığını tabi ki sorgular ve günü geldiğinde karşılığını verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi Baran ~ 2 yıl önce
Akademili pilota havucu gösterdi eğitime başlıyorsun dedi. Kıdemli FO yu yemledi, kaptan yapacağım dedi. Dar gövde kaptanına fıstığı attı geniş gövdeye geçiricem dedi. E nerde bu şirketin hali hazırda geniş gövdede uçan kaptanı ve tüm filoların öğretmenleri? Bu iki grubu unuttun mu yoksa gözden mi çıkardın Baran?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
Bu sorunun? Oraya da havuc tutarsa mutlu mu olcan. Vay arkadaş ya. Bitiyorum şu 60 üstü emekli olamayan havuç peşinde koşan kaptanlara…
Paralar kime gidiyor ~ 2 yıl önce
Aklıma kötü şeyler geliyor artık. Birileri, koltuk nasıl olsa gidiyor deyip vurgun yapmanın mı peşinde? Başka bir izahı yok şu maaş sisteminin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemezler ~ 2 yıl önce
Siz pilot maaslarini duzeltmedikce kimse yemez bu ucuz oyunlarinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayir ~ 2 yıl önce
350’leri hostesler ucursun. Hayirdir ne oldu da pilotlara ihtiyaclariniz geldi yine? Hani hostesler bas tacinizdu onlar ucursun ucaklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sierra ~ 2 yıl önce
Fo’suna hostes degeri veren tek sirket thy’dir. yurtdisinda kendimizi insan gibi hissediyoruz o begenmediginiz kuveyt bae katar gibi ulkelerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostesim ~ 2 yıl önce
Hostes degeri derken??
Q ~ 2 yıl önce
Hostes degeri neymiş anlat da bilelim. Sen kendini degersiz hissediyorsan dedigin ulkelere gidebilirsin.
Sallayın ~ 2 yıl önce
Adamın hayata dair hiçbir bilgi birikimi yok ciddiye almayın. Böyle vasıfsızlar para karşılığı pilot olanlar işte. Direk gösteriyor kendini. Şimdi bu tipe eğitim mi verelim, geçiniz.. boş boş tırmalasın ne uzar ne kısalır bu hayatta.
Km1 ~ 2 yıl önce
Bakmayın burda esip gürleyenlere ekip aracında rüzgar yapıp oraya buraya kacıcam diyenlere sadece rüzgar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaos ~ 2 yıl önce
Gerçek kaos hiç ses çıkarmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000