15 Şubat 2010, Pazartesi 08:47:24

Gül ve Bakanlara özel helikopter alınacak

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtiçi programlarında kullandığı Sikorsky S-92 tipi helikopterden iki adet daha almayı planladı. Sikorsky helikopterler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile kabine üyesi bakanlara tahsis edilecek.
  • İleride başbakan, olmadı bakan felan olmak istiyorum baksana şahsına özel helikopter, uçak, bir sürü araç felan süper cazip bir meslek :):)
  • Padişahım çok yaşa! Merak ettiğim EGM bünyesindeki OBA'nın pilotunun alem yaptığı vs. yazılmıştı,acaba bunun sonucu ne oldu?
  • ÇALIŞANA,EMEKÇİYE,MEMURA ZAM YOK AMA İŞ KEYFE,ZEVKE,GÖSTERİŞE,GÖRGÜSÜZLÜĞE GELDİ Mİ VATANDAŞ VERGİLERİ DÜŞÜNCESİZCE,VİCDANSIZCA HARCANABİLİYOR...HİÇ BİRİNİZİN YATACAK YERİ YOK...NE SİZİN NE DE SİZE OY VERENLERİN...İŞSİZLİK ALMIŞ BAŞINI YÜRÜMÜŞ, ET,SEBZE FİYATLARI TAVAN YAPMIŞ,DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ,ARABASI,İNTERNETİ,DOĞALGAZI,ELEKTRİĞİ,CEP TELİ,VERGİSİ VS VS BURADA VATANDAŞ YANMIŞ SİZ BUNA ALDIRMADAN VERGİLERİ ÖZEL UÇAKLARA,HELİKOPTERLERE,MAKAM ARABALARINA VS HARCAYIN...HANGİ AKLI BAŞINDA SORUMLULUK SAHİBİ YÖNETİM BÖYLE YAPAR?? ÖZEL UÇAĞA,HELİKOPTERE BİNİYORSUN DA NE OLUYOR ?? DİYORLAR Kİ PRESTİJ..ZATEN AYAKLAR ALTINDA OLAN PRESTİJİMİZİ BÖYLE YAPARAK MI DÜZELTECEKLERİNİ ZANNEDİYORLAR??HİÇBİRİNDE NE DİN NE İMAN NE ALLAH KORKUSU KALMIŞ...
  • Doymak bilmiyorlar. Hangi parayla alıyorsunuz? Orada Tekel işçilerine hakları olanı vermiyorsunuz burada artık arabayı filan geçtik helikopter filosu kuruyorsunuz. Yiyin efendiler yiyin, bu han-i iştiha sizin, doyunca, tiksirinca, çatlayincaya kadar yiyin! (Tevfik Fikret)
  • bir bu eksikti DURMAK YOK HIRSIZLIĞA DEVAM.
  • Her milletvekiline ve her bakana ayrı helikopter alınsın.Cumhurbaşkanına üç tane alınsın.
  • tabi baktılar bunlar enayi. nasıl olsa çok paraları var A400 ler için ek ödemeyi kabul eden bunlar içinde bu parayı verir dediler. alırsanız yazıklar olsun. Anlamıyorum siz neden lay yerine hemen intikal etmek istiyorsunuzki? keskin nişancımısınız aşağıdaki hainleri indiricek. bakıp bakıp anca emir verirsiniz. siz ilk önce askeriyenin doğudaki olaylara müdahalesindenki gecikmeyi önleyici taşıtlar tedarik edin. adamlar pusuda takviye gelmesini bekliyor saatlerce.

Özellikle İçişleri, Bayındırlık, Ulaştırma ve Sağlık Bakanları'nın terör saldırıları ve tabii afetlerde hızlı şekilde bölgede olması gerekiyor. Yeni alınacak helikopterlerle bakanlar anında bölgeye intikal ettirilecek.

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) Başbakanlık'a alınan S-92 tipi Sikorsky helikopterin ulaşımda sağladığı yarar üzerine Başbakanlık harekete geçti. Başbakanlık'ın finanse ettiği projeyi Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) yürütüyor. SSM tarafından alınacak helikopterler Erdoğan'ın kullandığı "Oba" helikopteri gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı filosuna dahil edilecek. Havacılık Başkanlığı söz konusu helikopterler için teknik şartname hazırladı. Edinilen bilgiye göre SSM, ilk etapta Sikorsky S-92 helikopter almak için Amerikalı firmadan teklif istedi. 2005 yılında, TOBB'un, 26 milyon dolara satın aldığı S-92 helikopteri için firma bu sefer 40 milyon dolar talep etti. Ancak fiyat çok yüksek bulunarak şimdilik kabul edilmedi. Fiyatta indirime gidilmemesi halinde SSM'nin diğer helikopter üreticisi firmalardan teklif alacağı belirtiliyor.

Gül ve Bakanlara özel helikopter alınacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
İleride başbakan, olmadı bakan felan olmak istiyorum baksana şahsına özel helikopter, uçak, bir sürü araç felan süper cazip bir meslek :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Padişahım çok yaşa! Merak ettiğim EGM bünyesindeki OBA'nın pilotunun alem yaptığı vs. yazılmıştı,acaba bunun sonucu ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇALIŞANA,EMEKÇİYE,MEMURA ZAM YOK AMA İŞ KEYFE,ZEVKE,GÖSTERİŞE,GÖRGÜSÜZLÜĞE GELDİ Mİ VATANDAŞ VERGİLERİ DÜŞÜNCESİZCE,VİCDANSIZCA HARCANABİLİYOR...HİÇ BİRİNİZİN YATACAK YERİ YOK...NE SİZİN NE DE SİZE OY VERENLERİN...İŞSİZLİK ALMIŞ BAŞINI YÜRÜMÜŞ, ET,SEBZE FİYATLARI TAVAN YAPMIŞ,DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ,ARABASI,İNTERNETİ,DOĞALGAZI,ELEKTRİĞİ,CEP TELİ,VERGİSİ VS VS BURADA VATANDAŞ YANMIŞ SİZ BUNA ALDIRMADAN VERGİLERİ ÖZEL UÇAKLARA,HELİKOPTERLERE,MAKAM ARABALARINA VS HARCAYIN...HANGİ AKLI BAŞINDA SORUMLULUK SAHİBİ YÖNETİM BÖYLE YAPAR?? ÖZEL UÇAĞA,HELİKOPTERE BİNİYORSUN DA NE OLUYOR ?? DİYORLAR Kİ PRESTİJ..ZATEN AYAKLAR ALTINDA OLAN PRESTİJİMİZİ BÖYLE YAPARAK MI DÜZELTECEKLERİNİ ZANNEDİYORLAR??HİÇBİRİNDE NE DİN NE İMAN NE ALLAH KORKUSU KALMIŞ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doymak bilmiyorlar. Hangi parayla alıyorsunuz? Orada Tekel işçilerine hakları olanı vermiyorsunuz burada artık arabayı filan geçtik helikopter filosu kuruyorsunuz. Yiyin efendiler yiyin, bu han-i iştiha sizin, doyunca, tiksirinca, çatlayincaya kadar yiyin! (Tevfik Fikret)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir bu eksikti DURMAK YOK HIRSIZLIĞA DEVAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her milletvekiline ve her bakana ayrı helikopter alınsın.Cumhurbaşkanına üç tane alınsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabi baktılar bunlar enayi. nasıl olsa çok paraları var A400 ler için ek ödemeyi kabul eden bunlar içinde bu parayı verir dediler. alırsanız yazıklar olsun. Anlamıyorum siz neden lay yerine hemen intikal etmek istiyorsunuzki? keskin nişancımısınız aşağıdaki hainleri indiricek. bakıp bakıp anca emir verirsiniz. siz ilk önce askeriyenin doğudaki olaylara müdahalesindenki gecikmeyi önleyici taşıtlar tedarik edin. adamlar pusuda takviye gelmesini bekliyor saatlerce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000