14 Ocak 2019, Pazartesi 15:21:53

Grev yapılacak havalimanı sayısı 8'e çıktı

Almanya'da güvenlik personelinin ücret artış talebiyle uyarı grevi yapacağı havalimanlarının sayısı 8’e yükseldi.
  • Beter ol avrupa
  • 3200 Avro maaş iyi bize göre
  • Eeeey avrupa, bak ülkemizi örnek alsan kimse grev yapamaz, kesmeyin önünüzü. Grev de neymiş, bırakın bu demokratik işleri..
  • Vericen ileri demokrasiyi vericen ileri demokrasiyi bak grev mrev yapip halki mağdur edebiliyorlar mi? Halk da bir garip Kardeşim böyle demokrasi olmayan ülkelerde. Şimdi sokaga çıksan sorsan kesin destekliyorlardır. Allah tan bizde ileri demokrasi var da kimse grev falan yapamıyor.....
  • Almanya nın peşine takılmış batılılarla beraber ülkemizi eleştiren entel chdplilere duyurulur bu haberi ve batının çürümüşlüğünü okusunlar bizde hiç gırev olmazken onlar resmen darmadağın.

Almanya'da güvenlik personelinin ücret artış talebiyle uyarı grevi yapacağı havalimanlarının sayısı 8’e yükseldi.

Verdi Sendikasından yapılan açıklamada, Münih ve Hamburg havalimanlarında da güvenlik personelinin yarın iş bırakma eyleminde bulunacağı belirtildi.

Açıklamada, uyarı grevinin yarın gün içinde ancak her bölgede farklı saat diliminde gerçekleşeceği ifade edilerek, hava trafiğinde aksamaların yaşanmasının beklendiği kaydedildi.

Daha önce Almanya'nın en büyük havalimanı Frankfurt'un yanı sıra Hannover, Bremen, Leipzig/Halle, Dresden ve Erfurt havalimanlarındaki güvenlik personelinin yarın uyarı grevinde bulunacağı duyurulmuştu.

Verdi Sendikasının çağrısı üzerine geçen haftalarda güvenlik personeli Berlin, Stuttgart, Düsseldorf ve Köln/Bonn havalimanlarında uyarı grevi yapmıştı. Bu grevlerden çok sayıda uçuş iptal edilmiş ve birçok yolcu mağdur olmuştu.

Sendika, havalimanlarında görev yapan güvenlik personeli, saat başına 20 avro ücret talep ediyor. İşveren ise bu personel için yıllık yüzde 1,8-2 oranında zam teklifinde bulunuyor.

Almanya genelinde 23 bin çalışanı ilgilendiren, Verdi Sendikası ile Hava Güvenliği Şirketler Birliği (BDLS) arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden henüz sonuç çıkmadı. Taraflar 23 Ocak'ta yeniden masaya oturacak.

Grev yapılacak havalimanı sayısı 8'e çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Havacı ~ 5 yıl önce
Beter ol avrupa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çkz ~ 5 yıl önce
3200 Avro maaş iyi bize göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi ~ 5 yıl önce
Eeeey avrupa, bak ülkemizi örnek alsan kimse grev yapamaz, kesmeyin önünüzü. Grev de neymiş, bırakın bu demokratik işleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi yok burada ~ 5 yıl önce
Vericen ileri demokrasiyi vericen ileri demokrasiyi bak grev mrev yapip halki mağdur edebiliyorlar mi? Halk da bir garip Kardeşim böyle demokrasi olmayan ülkelerde. Şimdi sokaga çıksan sorsan kesin destekliyorlardır. Allah tan bizde ileri demokrasi var da kimse grev falan yapamıyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duyurulur ~ 5 yıl önce
Almanya nın peşine takılmış batılılarla beraber ülkemizi eleştiren entel chdplilere duyurulur bu haberi ve batının çürümüşlüğünü okusunlar bizde hiç gırev olmazken onlar resmen darmadağın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duyurulur'a ~ 5 yıl önce
Almanya'nın peşine takılanlar onların arabalarına binip,onlarla prestij kazandıklarını sanan,boyuna onlara iş,ihale veren iktidardır başkası değil anladın mı sahibinin sesi?
Duyurulur yazana ~ 5 yıl önce
Chp'ye laf söylüyorsun da açılım ayağına oy için terörist destekçileri ile elele meydanlarda şarkı söyleyen, barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayan,paçavrasını göndere çektiren,şehitlere kelle diyen, oslo'da pkklılarla görüşen şerefsizdir deyip sonra görüştük ne var bunda diyen, Türk demeyelim Türkiye'li diyelim, Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler,askerliği parayla satanlar kimdi peki?
duyurulur efendi iyi oku ~ 5 yıl önce
Darmadağın dediğin ülke kim biz kimiz,onlar ne yapıyor dünyaya satiyor biz ne? Dünyada ne kadar icat varsa hemen hepsi Almanlardan çıkıyor,kişi başı geliri kaç bizim kaç,insanı da senin gibi koyun değil saçma sapan yorum yapma. Ayrıca Almanya feto ve pkk'ya destek veriyor buna rağmen akp de bunu bile bile onlara iş üstüne iş veriyor buna ne diyeceksin?
Cevap ~ 5 yıl önce
Batı çürümüşse biz ne olmuşuzdur Allah bilir. Ayrıca batı kötüyse,çürümüş ise niye arabasını, teknolojik,elektronik ürünlerini bilmem nelerini kullanıyorsun? Onların parasına,turistine herşeyine muhtacız sen ne dersen de. Bir örnek yeni havalimanında alman malı körük, kablo,elektronik aksamlar vs kullanılıyor biliyor musun? Alayınız takiyyecisiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000